Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mikroskop altında kar taneleri...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bunlar çizim ama kar hakkaten böyle farklı ve süper şekillerde gözükür(müş) mikroskop altında... Olsun gözükmese de ben böyle çıplak gözle görünen kısmına da rağzıyım. Bayılırım kar manzaralarına...[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki:

patlıcan ın altındaki goril yokedilsin..
Mesaj tarihi:
Bunlar çizim değil gerçek kar tanesi fotoğrafları... siteyi biraz araştırırsan görürsün[hline]Patates püresi sevmezdim ben eskiden artık seviyorum. Yani bi süredir yiyorum güzelmiş baya. Bi aralar kuzu beyni yemiştim iğrenmiştim falan.. Neyse ya ne diyorum ben?! Bu ne biçim imza!!?

Phann - Exca/Hib
Mesaj tarihi:
bunun açıklamasını yapabilcek kimya bilgisine sahip olan birisi var mi?
hydrogen bondlarin 6sarlı su molekülü dizimiyle alakası var mı?6sar deilmiydi yoksa...[hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
Mesaj tarihi:
said:
sanerixx, 07 January 2004 02:18 tarihinde demiş ki:
outtrader şu güzel ortamı bozuyosun :-p[hline]I look inside myself and
see my heart is black

Liseli Serap?

Aman tanrım ahah.[hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth...
Mesaj tarihi:
muhteşem gerçekten, başka bişi de söylemiyim de linç olmiyim.. :-p[hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth..
Mesaj tarihi:
süpermiş :)

konunun içine edenlerede teşekkürler
uzun süredir takıldıgınız forumun kurallarını ziklemediginiz için ayrı bi teşekkür daha etmek istedim

bu yolda devam edersiniz inşallah[hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki:
osi de rp=soytarılık diyorum.
Mesaj tarihi:
yeteeeeeeeeeeeeeeer :-P[hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti
Mesaj tarihi:
Skald'ın işine bak, hey gidi hey..[hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth..
Mesaj tarihi:
yalan, inanmam gerçek olduklarına

birkere kar nasıl erimez mikroskop'a konulana kadar

böyle şey olmaz, olamaz[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki:
gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe
  • Admin
Mesaj tarihi:
Buzlukda bakarsın :)[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Mesaj tarihi:
said:
fizban, 07 January 2004 23:13 tarihinde demiş ki:
2hidrojen, bi oksijen, AX2E2 angular biçiminde bağlanmışlar. iki h2o molekülü arasındaki hydrogen bondlar dikkat çekiyo biraz; ama bunda şaşıracak bişey yok ki.[hline]ölmeden önce ben de melektim..

Bencede ya aynen öle düşünüyorum
  • Yeni Oluştur...