Sensible Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 [hline]60-70'lerden CSNY... Ama Neden Kimse Bilmiyor!
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Kaynak: http://www.its.caltech.edu/~atomic/snowcrystals/photos/photos.htm[hline]60-70'lerden CSNY... Ama Neden Kimse Bilmiyor!
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 büyüleyici...[hline]smthng about sx&drt
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Bunlar çizim ama kar hakkaten böyle farklı ve süper şekillerde gözükür(müş) mikroskop altında... Olsun gözükmese de ben böyle çıplak gözle görünen kısmına da rağzıyım. Bayılırım kar manzaralarına...[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin..
Wacky Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Bunlar çizim değil gerçek kar tanesi fotoğrafları... siteyi biraz araştırırsan görürsün[hline]Patates püresi sevmezdim ben eskiden artık seviyorum. Yani bi süredir yiyorum güzelmiş baya. Bi aralar kuzu beyni yemiştim iğrenmiştim falan.. Neyse ya ne diyorum ben?! Bu ne biçim imza!!? Phann - Exca/Hib
Arnointed Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Gerçekten çok hoş görünüyorlar.[hline]They feed on the living to stay undead.
mobaran Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 hic bir tane birbirine benzemezmis dedikleri kadar var. (bkz. kristal yapı)
OutTrader Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 bunun açıklamasını yapabilcek kimya bilgisine sahip olan birisi var mi? hydrogen bondlarin 6sarlı su molekülü dizimiyle alakası var mı?6sar deilmiydi yoksa...[hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
arc Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 outtrader şu güzel ortamı bozuyosun :-p[hline]I look inside myself and see my heart is black
OutTrader Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 pardon abi kimyami alip gidiorum ben[hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 said: sanerixx, 07 January 2004 02:18 tarihinde demiş ki: outtrader şu güzel ortamı bozuyosun :-p[hline]I look inside myself and see my heart is black Liseli Serap? Aman tanrım ahah.[hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth...
Sam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 muhteşem gerçekten, başka bişi de söylemiyim de linç olmiyim.. :-p[hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth..
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 gerçekten herbiri birbirinden güzel..[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 sen de haklisin dorsia :P[hline]-->Four String Magic<-- Time well wasted
wanderer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 bu arada, wallpaper yaptim ben de, gercekten superler o ayri[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 5. ve 6. sı favorim nası güzel bi şekiller olmuş öle pek bi sefdim :D
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 süpermiş :) konunun içine edenlerede teşekkürler uzun süredir takıldıgınız forumun kurallarını ziklemediginiz için ayrı bi teşekkür daha etmek istedim bu yolda devam edersiniz inşallah[hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Umarım daha uygun olurdu popeye =).[hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth...
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 yeteeeeeeeeeeeeeeer :-P[hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti
Sam Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Skald'ın işine bak, hey gidi hey..[hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth..
PiNk Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Evet cidden gorulesi hos resimler [Bu mesaj Popeye tarafından 07 January 2004 21:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 yalan, inanmam gerçek olduklarına birkere kar nasıl erimez mikroskop'a konulana kadar böyle şey olmaz, olamaz[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Buzlukda bakarsın :)[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Siamon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 said: fizban, 07 January 2004 23:13 tarihinde demiş ki: 2hidrojen, bi oksijen, AX2E2 angular biçiminde bağlanmışlar. iki h2o molekülü arasındaki hydrogen bondlar dikkat çekiyo biraz; ama bunda şaşıracak bişey yok ki.[hline]ölmeden önce ben de melektim.. Bencede ya aynen öle düşünüyorum
Öne çıkan mesajlar