Fly Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 http://forum.paticik.com/read.php?7,2185014 buna benzer bir sorun , ama farklı biraz. 3-4 gün oluyor bu olay gerçekleşeli. akşam dinliyordum, eve geldim bir köşeye bıraktım. gece baktım pil bitmiş diyor uykum var diye kasamadım. ertesi gün şarja taktım 7-8 saat sonra eve döndüm sorun yok gibiydi. şarjı max olunca çıkardım köşeye koydum (not : köşelere koyuşlar gayet yavaştı, iskambil kağıdı atar gibi koymadım). 2-3 saat sonra evden çıkarken dinlerim diye aldım ama ekran do not disconnect'te kalmıştı. windowstan güvenli kaldır yapmıştım, yapmasam ondandır diyeceğim o da değil. bir daha bağladım cevap vermedi, reset attım (menu+orta) hah logo geldi yaşasın derken menü de geldi ama çalışmıyordu alet. kulağımı dayadım diskinde bir şey mi var diye , çok cılız bir dönme sesi geliyordu. muhtemelen de sorun bu. ben bu aleti çok sert bir şekilde vurmadım etmedim, darbe aldı disk yamuldu diyeceğim o da değil. restore yapayım dedim sırf bunun için itunes bile kurdum müzikler silindi ama alet hala çalışmıyor, o cılız ses devam ediyor. teknik servise de yollayamıyorum, artık nasıl tutturduysam 6 gün önce bitti garantisi. garanti kapsamındayken bile "biz bunu tamir etmesek ehi ehi" yapmışlardı, yeni bir ipod fiyatına tamir ettirmek de istemiyorum. benzer bir sorunla karşılaşmış olup çözümü olan var mı ? ne bileyim format at hatta istiyorsan içini aç bak (garantisi doldu nasılsa) gibisinden. pek umutlu değilim, o yüzden fiyat sınırı 300-350 ytl (+90 bir ihtimal, yemekten kısıp üstüne ekleyebilirim) olan , geniş kapasiteli yeni bir mp3 çalar arayışındayım. creative zen serisine baktım, 8-9 ay sonra yetersiz kalacak kapasitesi (ve de sd kart ile arttırma olayına da çok sıcak bakmıyorum) ama zen (düz zen, vision falan değil) serisinden 16 gb lık olanı güzel gibi gözüktü , daha iyisi var diyorsanız onlara da açığım. pili uzun süre dayansın, çok fazla video izlemem , ufacık olmasına gerek yok ama kafam kadar büyük bir şey de olmasın. genel olarak bunlar önemli benim için. teşekkrüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 iPod'larda olan bir sorun bu . Götür söyle böyle oldu durup dururken de , alıp tamir etmeye çalışıyorlar , genelde olmuyor , bana 2 kere oldu . Onun yerine yenisini veriyolar , temiz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 yok işte garantisi bitti bitmese zaten yollamıştım. 3. değiştirişim olacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Çok saçma aslında . iPod'un böyle bir sorunu olduğunu kabul ediyorlar , sorun çıkarsa getirin yenisini vericez diyorlar , garanti bitince vermiyolar . Pazarlama taktiğine bak , ite ite yenisini aldırıyo adamlar . Vaiak . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 arkadasla ipod store a goturmustuk boyle problemli bi ipod u.. adamla diyalog su sekilde oldu satıcı: vurmayı denediniz mi? biz: nasıl?? s: bunlara biraz pat pat vurunca duzelio b: siz adam gibi tamir etseniz sonra bi olay olmasa? adam biz son cumleyi soylerken aldı eline ipod u pat pat die vurdu biraz ve calıstı ipod =) store dakiler boyle yapıosa artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 vurmaya başlıyorum heh mp3 player tavsiyesi olarak peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 harddiskinde sorun olmuş olabilir. bi yere vurmasan bile arızalanabilen bişe. mp3 player tavsiyesi olarak, ses kalitesine çok önem veriyosan ve 12gb yeterse trekstor vibez öneririm. şu an en iyi mp3 player kendisi.gerekli araştırmayı yaparak sen de görebilirsin. ama sen dersin ki ben video da izlemek isterim, şu olsun falan, çeşitli modeller var. creative zen touch var 40gb, acayip bi pil ömrü var, çok uzun süre dayanıyor. ama donanımsal sorunlar çıkarabilen bi player. ses kalitesi de çok iyidir. ama biraz büyük gelir sanırım sana :) sony yeni bi seri çıkarmıştı ama onun da pil ömrü pek fazla değil sanırım yoksa çok güzel alet. sen tam olarak nelere önem veriyosun onları söyle, ona göre bişeler diyebilirim belki. aklımda kalanlarla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 şöyle ufak bir liste yapayım o zaman : - kapasitesi çok olsun. çok devasa bir arşivim yok, 12-13 gb'lık yer kaplıyordu ipodda mesela. ama her ay artıyor bu , seneye 19 gb olursa şaşmam mesela. 80 gb'a lüzum yok da hani 30gb olsa yine iyi olur. - video falan çok önemli değil , pil ömrü çok uzun olursa izletebilir tabi (bu ipodda 1-2 saat mi neydi, dolayısıyla izlemiyordum). - ses kalitesi tabii ki. - ekran boyutu video da izletecekse ipodunkinden azcık daha büyük olsun en azından , yok izletmeyecekse ipodunkinin 3/4 ü falan yeter , parça sanatçı albüm bilgisi varsa da albüm kapağı rahatça okunsun - boyutlara gelince kredi karı imceliğinde olmasına gerek yok ama laptop pilim kadar da kalın olmasın. avuc içim boyutunda olsun en fazla - fiyat bir de. 400 milyon bile biraz fazla, bir ihitmal avustralya'dan gelebilir. 400 milyon olayı bitiriyor sanırım, yok bildiğim kadarıyla bunların hepsini yapacak alet o fiyata : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 vide olayından vazgecersen çok güzel aletler var.ben video olayını sevmiyorum, ufacık ekranda ne kadar zevk alınır tartışılır ama ben pek zevk alacağımı sanmıyorum açıkcası. bunlar genelde son kullanıcıyı çekmek için yapılan hareketler, aha bu video da oynatıyomuş diyip gaza geliyosun alıyosun ama vide izlemiyosun. daha önce demiştim ilk tavsiyem trekstor vibez 12gb. bunun 15 gb olanı da çıkmış olabilir bakmayalı uzun zaman oldu. sony'nin son çıkardığı seri güzel ama kapasiteleri az. creative zen touch efsane bi player diyebilirim. ama bazı donanımsal sorunları çıkıyor işte şansa kalmış bişe. iriver kaliteli markadır ama modelleri biraccık büyük senin istediğin ölçülere göre :) cowon da çok kalitelidir. hatta şöyle bişe diyeyim, sony tizlerde çok üstün, cowon basslarda çok üstün, creative ise orta seslerde çok üstün. iriver hakkında bilgim yok.ama bu dediğimi "bu aletler basta çok kötü" o zaman diye algılama. demek istediğim mesela cowon, creative ve sony den bas konusunda daha başarılı, o şekilde yani. dkkat ettiysen ipod'dan hiç bahsetmedim. ipod sadece kullanım açısından üstün, kolay bir menüye sahip. ses kalitesi kötü bi marka. şu an nt mağazasında trekstor vibez 12gb 406ytl. benden bu kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Ben izmirdeyim istanbul beşiktaşta bir adam vardı ipodlarla uğraşan yanılmıyorsam cumhurdu adı gayriresmi ipod servisi bozuk i podları belli bir paraya alıyor üstüne para verip yenisini alıyorsun veya diğer aldığı bozuk ipodların sağlam parçalarını seninkine takıp seninkini çalışır hale getirebiliyr geçen sene ben eski nesil bozuk i pod umu iyi bi paraya verip yeni nesil 60 video almıştım kargoda falan da sorun çıkmamıştı i pod da hala çalışıyor (kaçak tabi) ilgilenen olursa özelden msj atsın telefonunu veririm ha bi de çok reklam gibi oldu ama değil bana da biri önermişti i pod dan çok çektiğim için yardımcı olmak istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 ipoddan başkası alınmaz diyenler okusun bunu :P creative ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 oper said: ...hatta şöyle bişe diyeyim, sony tizlerde çok üstün, cowon basslarda çok üstün, creative ise orta seslerde çok üstün...dkkat ettiysen ipod'dan hiç bahsetmedim. ipod sadece kullanım açısından üstün, kolay bir menüye sahip. ses kalitesi kötü bi marka... annemle konuştum kendim vercem ülen diye , limiti 550 civarlarına çıkartıyorum. creative diyeyim o zaman, "bası süpeeeğğ ağbi bunu al" denilen bir kulaklık almıştım, o günden beri ultra mega enchanced bass vs geçen herşeyden kaçıyorum. yalnız zen touch donanımsal sorun çıkarıyor demişsin : ne gibi mesela ? bir de vision m ve vision w yi kıyaslarsak , artı ve eksileri nelerdir sizce ? ve bunların aralık sonuna kadar yeni versiyonları çıkabilir mi hiç bu yönde bir haber duydunuz mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 kulaklık konusunda, kağıt üzerinde gördüğün şeylere inanma. philips 1 numara ama kulağa takınca ne kadar dandik oldugunu anlıyosun. fos resmen. zen touch larda cıkıyo sorun. harddisk göçebiliyor. zen vision m de falan bi sorun yok. m ile w arasında ekran boyutu farklı falan var. onların yeni versiyonu olarak zen vision:x yapılmaya çalışılıyordu ama ne durumda bilmiyorum. x-fi özelliğine sahip bi player(yani mükkemmel bişe) olacaktı. ama vazgeçilmiş olabilir şayet çok fazla pil tüketiyor bu sistem. vision:m çok tutulan bi player, 60gb lığını alabilirsin. ayrıca kulak istersen ona da ayrı bi araştırma gerek ne istiyon nasıl bişe istiyon vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 sennheiserın ucuz mx200 lerinden kullanıyorum mesela laptopta ve ipodda , fiyatına göre gayet iyi bence. o dediğim kulaklık da sennheiser cx300 sanırım (kulak içine takılıyor, 60 70 milyon mu neydi) , sesi tamam gayet güzel de basları veriyor gitar vokal ne kaldıysa boğuk geliyor. ipodda ekolayzırı treble booster ayarına gerirmeden dinleyemiyordum, o derece (ha getirdikten sonra çok iyi de , bilgisayarda falan mesela aynı ayar tutmuyor + daha çok pil tüketiyor öyle) vision m cezbetti beni , alternatif yoksa ondan almayı düşünürüm sanırsam. fiyatları göremedim creative'in sayfada yalnız , üretimden kalkıyor mu ne ?? edit : amazondan baktım, açık mavi 224$ , koyusu 289$ 0_o niye ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 fiyat farkını bilmiyorum. ben önereceklerimi önerdim :) mx200 çok iyi kulaklıktır fiyatına göre. f/p dehası diyebiliriz. 60-70 ytl vereceksen, 30 daha ver sennheiser px 100 al. kulakiçi kulaklıklarda o bahsettiğin sorunlar var. sesler birbiri üzerine biner.binmesin istiyosan 500 dolarlık kulaklık alacaksın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 yalnız ipod almam diye tutturuyorum da , 30 saat pil ömrü 80 gb hdd ve 300$ sadece : bir de refurbish olayını tavsiye eder misiniz ? tamam kontrol ediyor hede hödö de parmak izleri "limited warranty" vs ? edit : yok vazgeçtim refubrishten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 amazondan buldum 350 ytl civarına , kargo margo 400 eder sanırım. yolluyorlar mı buraya ? bir ara kabul etmiyorlar muhabbeti vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Bone bi sürü oyun aldım diyordu amazondan vs. sanırım yolluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 gümrükte sorun çıkar ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 üzerine gift diye damga basıyorlar. amazon yapıyorsa böyle bişe sorun çıkmıyor. bir de bir limiti var gümrükte, limite kadar vergi ödemiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 gümrüğü geçtim buraya elektronik eşya yolluyorlar mı onu anlayamadım. bir yerde sadece şu ülkere yollanır diyor içinde türkiye yok , başka yerde tr'nin de içinde olduğu bir gruba sadece çekiç mekiç türü eşyalar ile bir iki şey daha yollayamayız diyorlar , içinde elektronik eşyalar yollanmaz uyarısı yok. said: Restrictions The following items can be shipped to almost all destinations outside the U.S.: * books* * DVDs * music * VHS videos Additionally, some software, tools, video games, jewelry, sporting goods, shoes, consumer electronics and kitchen items can be shipped to the following countries: Australia, Austria, Chile, Denmark, Finland, France, Germany, Great Britain, Hong Kong, Ireland, Italy, Japan, Mexico, Netherlands, New Zealand, Norway, Portugal, Taiwan, Saudi Arabia, Singapore, Spain, Sweden, Switzerland, Thailand, United Arab Emirates said: Software, Kitchen & Housewares, and Tools can be shipped only to Denmark, Finland, France, Germany, Ireland, the Netherlands, Sweden, and the United Kingdom. Countries and Territories in the Europe Shipping Region ... * Turkey ... some hede hödö diyor , belki de geri kalanları yine her yere yollanıyordur alet gelirken 4-5 albüm isteyecektim yanında, onlar geliyormuş sorunsuzca da elektronik eşya olayı belirsiz. olmazsa teyzem 2 ay sonra bir akrabam gelecek avustralya'dan, ondan isterim de o gelene kadar çoooook ucuza ( 60 ytl bile fazla mesela ) 1 gb (hiç olmadı 512 mb) , fiyat/performans oranı iyi bir ürün söyleseniz peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 adamlara mail atıp sor o zaman yollayıp yollamadıklarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 ahah doğru ya niye kastıysam kendimi :D zen vision m olmazsa vision w var, 280 $ civarına , o nasıldır peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 biraz büyük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 pff yok olmuyormuş : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar