Masticore Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Abi sirf charlie dedini diye baktim. Dizi ayni shit devam ediyor ama charlie haric adam diziyi sürüklüyor resmen. Ahah basina aldi belayi her zaman basinda bir bela vardi ama bu sefer efsane olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 HellHound said: http://i.imgur.com/e1liqos.png safas şimdi izleyince dikkat ettim 4'ü tam tamına aynı kareyi koyucaktım imgur'a attim şimdi fark ettim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 ahahahah körpe runkle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 5. bölümü de mi vermişler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
captaincanada Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Ben de diziyi başından beri takip edenlerdenim ama şunu söyleyebilirim ki,ilk 3 sezon aldığım tadi devamında alamadım,yine uzun bir bekleyişten sonra yeni sezon yeni bölümler belki bir süpriz yaşanır diye bekliyorum ama o da olmadı.Hani takım yenilir de sen taraftar olarak ona rağmen maçları izlemeye devam edersin ya bende de o his var,oyuncular hala aynı şekilde oynuyorlar ama senaryoda eksiklik var bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 ahah Marilyn Manson geliyo 7. bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 sex sells kafası ile gidiyor bir bu bir de shameless. cıbıl cıbıl gezen hatunlar görmek için izleniyor. şimdi ismi californication olan diziden ne bekliyorsun diyeceksiniz de eskiden öyle değildi ama ya, hikaye de izletiyordu. runkle'ı ayrı dizi yapsınlar izleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Diziyi ilk çıktığı zamanlardan beri takip ediyorum. Dizi bu sezon çizgisinden tamamen kaymış ve o eski hava yok olmuş. Geçen sezonun finali çok iyiydi müzik seçimleri de çok iyi oluyor Hank'in tarzına göre John Lennon, Jeff Beck v.b sanatçıların parçaları tam uyuyor diziye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Dizinin ismi fornication zaten be bekliyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Abi gayet iyi gidiyo dizi yaa. Yalnız şu absürd cover yerine gerçeği olsaydı bu bölümün sonunda direk bitirici darbe olabilirdi. böh http://www.youtube.com/watch?v=Yr9u9pniCDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 yeni bölüm, 06x09 yani... dakka 22:30 birisi gif yapsın lütfen ahahahahaa adamın bakışlar inanılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 sonu iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 yeni başladım. devam ediyim di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Behead those who insult Christianity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 faith istesin sağ kolumu keserim o nedir öyle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Dynun said: yeni başladım. devam ediyim di mi Başla tabi bu dizide sonradan ısınma gibi bir durum yok ilk bölümü beğenirsen diziyi de beğenirsin. sabonis said: yeni bölüm, 06x09 yani... dakka 22:30 birisi gif yapsın lütfen ahahahahaa adamın bakışlar inanılmaz http://img23.imageshack.us/img23/168/filmim3new.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 mokoko said: faith istesin sağ kolumu keserim o nedir öyle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Litminov said: Dynun said: yeni başladım. devam ediyim di mi Başla tabi bu dizide sonradan ısınma gibi bir durum yok ilk bölümü beğenirsen diziyi de beğenirsin. sabonis said: yeni bölüm, 06x09 yani... dakka 22:30 birisi gif yapsın lütfen ahahahahaa adamın bakışlar inanılmaz http://img23.imageshack.us/img23/168/filmim3new.gif eyvallah ama DAFUQ?!?!?!? diyorum... sence hank'in bakışlar mı inanılmazdı yoksa Eddie'nin mi ahfuhaasfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 sabonis said: Litminov said: Dynun said: yeni başladım. devam ediyim di mi Başla tabi bu dizide sonradan ısınma gibi bir durum yok ilk bölümü beğenirsen diziyi de beğenirsin. sabonis said: yeni bölüm, 06x09 yani... dakka 22:30 birisi gif yapsın lütfen ahahahahaa adamın bakışlar inanılmaz http://img23.imageshack.us/img23/168/filmim3new.gif eyvallah ama DAFUQ?!?!?!? diyorum... sence hank'in bakışlar mı inanılmazdı yoksa Eddie'nin mi ahfuhaasfd Çok uğraştım ama o videodaki manayı yakalayamıyor gif o kısımda bir duygu var :) http://imageshack.us/a/img545/240/filmim4new.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 ahahahhahahaha abi hank'in bakışlarını gif yapmış adam ahahahahahahahahaha çok saol ama tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Abi hiç etkileyici bi final olmadı yaa Biliyoruz ki yeni sezonda yine birlikte olmıycaklar, olurlarsa dizi biter zaten :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 we want to let you know that the upcoming season of #Californication will be the final season. Thank you for your love and support over the last six years! Hank's final fling will begin this April. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 başladı yeni sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 geçen final hiç iyi değildi, sezon da çok meh başladı. bakalım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Eğlenceli olacak gibi görünüyor bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar