seraphim Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Elhamdulillah ayni. Her sey olmasi gerektigi gibi. Iste kayisi koparma derecesine geldigim nokta burasi.
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 FireWall (Güvenlik Duvarı) kapayıp öyle deneyin sonra açarsınız.
seraphim Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 *DeBuffAndHeal Evet, guvenlik duvarini etkisiz hale getirince oldu. Yardimlariniz icin cok tesekkur ederim.
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Dynun said: İksaenin arkadaş demiş ki sevgili kaancığım : başka oyuncuya gerek yok. napıcaz oyuncuyu. Hocam 10 kişi şirket takılıyosunuz o zaman sizi hamaçi'ye alalım. Kocaman pvpgn 15 taş çatlasa 20 kişi için mi kuruldu? EFT. Şaka bir yana , dota dışında ben isterim mesela normal wc3 oynamak . Ama olay dotaya gelince ben tanıdığım insanlarla güle oynaya oynamak istiyorum , bu budur yani . Ölünce küfretmek istiyorum , seviyesizleşmek istiyorum . Ehe hll demek istemiyorum . Bu yüzden de dotada tanımadığım adamın oynamasını istemiyorum . Yani tanımadığım adam oyundaysa , arkadaşım da lobide duruyorsa oynamam , ya o gelir bizle oynar ya da ben çıkarım , biz çıkarız , başka oyun kurulur . Ha diğer modları bilemem , onlarda küfür etme ihtiyacı duymam belki , başkaları da oynar o zaman dsfg . Bilmiyorum yani ben tanımadığım adam görünce oyunda direk soğuyorum .
aquila Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 msnde toplanip giriyoruz biz oyuna, bizim ekip olarak oynamamiz nasil etkiliyo serveri ben anlamis degilim, serverda yetkimiz yok ki geleni atalim banleyelim. gir oyna wc3 tutan yok ki, hem dota gibi fazla adam da gerekmiyo.
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Ya arkadaş arası oyun döndürcez diyip yolluyoruz ya , onu sorun ediyorlar sanırım . Moderasyon olsa ne farkedecek ki ? Moderatörü dışlarız fdsgh .
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 normal wc3 tft oynayan/oynayacak olan varsa yükleyecem oyunu, canım çekti. fakat dota sux.
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 abi anamadim waxxide 7k imis user idim orda da cok proyum diye atiyolar oyuna girip rmkine girmeye kasinca noobum diye atiyolar burda biz kendi aramizda onucaz diye atinc ami agliyo bu kadar coluk cocuk
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Silphatos said: normal wc3 tft oynayan/oynayacak olan varsa yükleyecem oyunu, canım çekti. fakat dota sux. Sensin sux.
kermit Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 bonepart +rep dayı weplada adamlar nickini begenmedim sonunda rakam var quiterdır kesin felan diye bile atıyolar
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 resmi kurallarin konmasi lazim. bir de dingonun ahirindan cikmasi lazim serverin. bazilarina adam olana kadar (esek sudan gelinceye kadar) yaptirim uygulanmasi lazim. e bunlar da yapilmayacagi icin dynun'a +1 diyor ve asagidaki bolumu alintiliyorum. Dynun said: .... o yüzden nedanko, buraya pek kafa yormana gerek yok. emeklerine yazık olur hiç yoktan.
Joscelin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 kermit said: bonepart +rep dayı weplada adamlar nickini begenmedim sonunda rakam var quiterdır kesin felan diye bile atıyolar k3rm1t31 sen miydin wepla'da?
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 hıc dota oynamadım bı arkadas demıstı naruto map lerı var sen seversın dıye patıde de var mı onlardan
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 haritanin orada burada olmasi diye birsey yok. oyunu oynayacak insanlarda olmasi lazim, ayni insanlar patide de weplada da battle.nette de oynarlar haritalari varsa. ama naruto haritalari cok dengesiz. bazi herolar cok imba, bazilari cok gucsuz.
kermit Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Joscelin said: kermit said: bonepart +rep dayı weplada adamlar nickini begenmedim sonunda rakam var quiterdır kesin felan diye bile atıyolar k3rm1t31 sen miydin wepla'da? aga evet ! neler çektim o yüzden adamlar bu adam kesin banlandı sonra sonuna rakam aldı geldi diye hep attılar oyundan sonra bende paticiğe geldim çok güzel bi ortam beni kabul ettiler uslu olduğum için sabahlara kadar dota oynadım sevgili arkadaşlarımla o kadar güzel bişeydiki patiden dışlanmamak atılmamak sebebide adam olmamdı adam ol oyunumuzda oyna dediler bende eywallah dedim adam olmayana yer yok dediler anlayana...
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Oha, herif benim mesajımı quote'layıp toplumsal mesaj verdi iyi mi.
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Tanımadığım adamla niye oynayayım yahu. Küfür edemem ki. Maç gibi. Giriyorum küfür ediorum espiri yapılıo gülüyoruz eğleniyoruz yenilsek bile çok gülüyoruz yani biz odaca gülüyoruz diğer gülen insanları da biliyorum. İnsanları arkadaşımız geliyo çık diye oyundan "kovmamız" da normal yahu. Serverın kapasitesi 1 oyun değil ki herkesin oyun açıp oynama hakkı var. Hem zaten o adam gelip bizle oynasa zevk de alamaz ki. Muhabbete uzak olucak bilmem ne. Khala'yı ilk defa görücek uyuz olucak sinir sistemi kaldırmicak. Aramızdaki bazı insanlara alışmazsan çok sinir bozucu oluyolar. Dela da dahil buna şu an yanımda dota atıyo mesela. iğrenç bi adam. Khala da iğrenç bi adam. Ekmek pek bilmio. ama ben ve azmo ÇOK İYİYİZ BE KARDEŞİM YANİ PFFF!!!
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Abi biz khala yı tanıyoruz ve sevmiyoruz. Yanlış örnek.
kermit Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ama yiğitin hırsını kabullendik biz. bi başkası olsa ya kes 2 rekat der ters cvp verir yigitte kalkar küfür eder sonra bizde adama küfür basar çıkarız:) dayı azmo söylediydi galibam "küfür etmek istiyorum oyun oynarken tanıdık olsun pls" demişti
Utterable Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ya iyide, serverda kimin nasıl oynadığı belli. bu hırs neyin nesi allah aşkına.
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Evet abi yani. En iyi benim en kötü elaidi. Kasmayın yani
kermit Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 bu ne zaman alan yetkilisi oldu ? pardon bu diye hitap etim atmayın pls :/
Öne çıkan mesajlar