Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warcraft serverlari ile ilgili bilgi istegi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dynun said:

İksaenin arkadaş demiş ki sevgili kaancığım : başka oyuncuya gerek yok. napıcaz oyuncuyu.

Hocam 10 kişi şirket takılıyosunuz o zaman sizi hamaçi'ye alalım. Kocaman pvpgn 15 taş çatlasa 20 kişi için mi kuruldu?

EFT.

Şaka bir yana , dota dışında ben isterim mesela normal wc3 oynamak . Ama olay dotaya gelince ben tanıdığım insanlarla güle oynaya oynamak istiyorum , bu budur yani . Ölünce küfretmek istiyorum , seviyesizleşmek istiyorum . Ehe hll demek istemiyorum . Bu yüzden de dotada tanımadığım adamın oynamasını istemiyorum . Yani tanımadığım adam oyundaysa , arkadaşım da lobide duruyorsa oynamam , ya o gelir bizle oynar ya da ben çıkarım , biz çıkarız , başka oyun kurulur . Ha diğer modları bilemem , onlarda küfür etme ihtiyacı duymam belki , başkaları da oynar o zaman dsfg . Bilmiyorum yani ben tanımadığım adam görünce oyunda direk soğuyorum .
Mesaj tarihi:
msnde toplanip giriyoruz biz oyuna, bizim ekip olarak oynamamiz nasil etkiliyo serveri ben anlamis degilim, serverda yetkimiz yok ki geleni atalim banleyelim. gir oyna wc3 tutan yok ki, hem dota gibi fazla adam da gerekmiyo.
Mesaj tarihi:
Ya arkadaş arası oyun döndürcez diyip yolluyoruz ya , onu sorun ediyorlar sanırım . Moderasyon olsa ne farkedecek ki ? Moderatörü dışlarız fdsgh .
Mesaj tarihi:
abi anamadim
waxxide 7k imis user idim
orda da cok proyum diye atiyolar
oyuna girip rmkine girmeye kasinca noobum diye atiyolar
burda biz kendi aramizda onucaz diye atinc ami agliyo bu kadar coluk cocuk
Mesaj tarihi:
resmi kurallarin konmasi lazim. bir de dingonun ahirindan cikmasi lazim serverin. bazilarina adam olana kadar (esek sudan gelinceye kadar) yaptirim uygulanmasi lazim. e bunlar da yapilmayacagi icin dynun'a +1 diyor ve asagidaki bolumu alintiliyorum.

Dynun said:
....
o yüzden nedanko, buraya pek kafa yormana gerek yok. emeklerine yazık olur hiç yoktan.
Mesaj tarihi:
haritanin orada burada olmasi diye birsey yok. oyunu oynayacak insanlarda olmasi lazim, ayni insanlar patide de weplada da battle.nette de oynarlar haritalari varsa.

ama naruto haritalari cok dengesiz. bazi herolar cok imba, bazilari cok gucsuz.
Mesaj tarihi:
Joscelin said:
kermit said:
bonepart +rep dayı
weplada adamlar nickini begenmedim sonunda rakam var quiterdır kesin felan diye bile atıyolar

k3rm1t31 sen miydin wepla'da?

aga evet !
neler çektim o yüzden
adamlar bu adam kesin banlandı sonra sonuna rakam aldı geldi diye hep attılar oyundan
sonra bende paticiğe geldim
çok güzel bi ortam
beni kabul ettiler
uslu olduğum için
sabahlara kadar dota oynadım sevgili arkadaşlarımla
o kadar güzel bişeydiki patiden dışlanmamak atılmamak
sebebide adam olmamdı
adam ol oyunumuzda oyna dediler
bende eywallah dedim
adam olmayana yer yok dediler
anlayana...
Mesaj tarihi:
Tanımadığım adamla niye oynayayım yahu. Küfür edemem ki. Maç gibi. Giriyorum küfür ediorum espiri yapılıo gülüyoruz eğleniyoruz yenilsek bile çok gülüyoruz yani biz odaca gülüyoruz diğer gülen insanları da biliyorum. İnsanları arkadaşımız geliyo çık diye oyundan "kovmamız" da normal yahu. Serverın kapasitesi 1 oyun değil ki herkesin oyun açıp oynama hakkı var. Hem zaten o adam gelip bizle oynasa zevk de alamaz ki. Muhabbete uzak olucak bilmem ne. Khala'yı ilk defa görücek uyuz olucak sinir sistemi kaldırmicak. Aramızdaki bazı insanlara alışmazsan çok sinir bozucu oluyolar. Dela da dahil buna şu an yanımda dota atıyo mesela. iğrenç bi adam. Khala da iğrenç bi adam. Ekmek pek bilmio.

ama ben ve azmo ÇOK İYİYİZ BE KARDEŞİM YANİ PFFF!!!
Mesaj tarihi:
ama yiğitin hırsını kabullendik biz. bi başkası olsa ya kes 2 rekat der ters cvp verir yigitte kalkar küfür eder sonra bizde adama küfür basar çıkarız:) dayı azmo söylediydi galibam
"küfür etmek istiyorum oyun oynarken tanıdık olsun pls" demişti
  • Yeni Oluştur...