kermit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 güzel arkadaşlar bilindiği gibi hepiniz post kasma sevdalısısınız. böyle görüp özenmek ayrı bişi bende yaşadım daha önce küçükkene. abandım köküne kadar sonra allah ne verdiyse. kazasız belasız post kastın felan diye şikayet eden olmadan atlattık madalya merasimini aldım madalyalarımı sevindim. olmayanlar çatlasın. her neyse NASIL KASICAZ ? BİZE POST KASIYOSUN YETER ARTIK DİYORLAR. YARDIM LAZIM mı diyosunuz o zmn en yakın futbol bölümüne girip derby maçlarında maçı izliyomuş gibi yapıp "off o şut neydi bee" "abi çıkarın şu adamı" "bu takım 5 para etmez" "hay senin sol ayağına!" "hala Hakan Şükür'ü mi oynatıyo bu adam !" gibi mesajlar atıp post kasıyoz. kimse çakmıyo davayı yoksa fistan gibi gidip a s d diye mesaj atarsanız yatar o işler ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Olmadi, gidin birine post kasiyorsun uLan sen diin.. Tartişma cikarin, karşilikli kasişin :D Kermit, sen de boyle şimdi burada ii post kasican aa.. 10k istiyorsun di mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 yok beni uyardılar dedilerki seni banlayacaktık post kastın yakalandın dediler sana 5k sınırı koyduk 10k lık yok dediler bende pls dedim KES LAN dedi sustum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 valla umarım o tipler cıkmaz meydana. bide bu konu açılmıştı yağğ furyası vardı bi ara, onlarda uğramz inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 zamaninda madalya alicam diye kasip madalya almasina 100 mesaj kala yorunge disi olan kisiler vardi huehue:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 fistanın olayı bombaydı 10 k yaptım sandı 10k mesajım dedi attı mesajı ben yatmaya gider dedi halbuki 10001 de madalya geliyodu ahahaha ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 yeni gelenler bölümünde her yeni gelenin başlığına sadece hoşgeldin diye mesaj atıp sonra da "sana ve diğerlerine hoşgeldin dememin tek nedeni sadece post kasmak" diyen vardı zamanında eh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 kasmayin bosuna, bi anda silinebiliyo hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 said: oksa fistan gibi gidip a s d diye mesaj atarsanız yatar o işler ! ahahaha ben asıl bir kolpa gördüm 25k mesajım vardı demiş ehueh, ben eskiden admin kralıydım madem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 kermit said: fistanın olayı bombaydı 10 k yaptım sandı 10k mesajım dedi attı mesajı ben yatmaya gider dedi halbuki 10001 de madalya geliyodu ahahaha ! sallama öle olmadı o.ben biliyodum 10001 de cıktıgını madalyanın. vardiya topicinde millet yazıyordu yardır diye bende 10000 yapıp bıraktım iyi geceler diye. cıkmadı madalya tabi millet 1 tane daha 1 tane daha dedi 1 saat tatmin ettim kendimi çok pis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 var mı başka madalya 50k falan? cafede kastırmaya vercem charı varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 ilgilenen varsa ben kasabilirim, fiyatta anlaşırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 arkadaslar mesaj silme fasilitemiz cok geliskindir, su tarihler arasinda, su tipte, icinde su kelime gecen gibi akliniza gelecek her sekilde mesajlari tarayip 30 sn icinde silebiliyoruz. O yuzden kasarken dikkatli olun :) Ayrica dikkat edin spam korumasina takilmayin, mesajlariniz spam olarak algilanirsa mesaj sayiniz onaylanana kadar artmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 abov yani spam icerikli mesaj bulup onu 100 kisi atarsak devamli onay icin düdüt mü gelicek size? ben olsam bu mesaji siler kendi mesajimi da editlerdim nedanko =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 spam yaptiginiz algilanirsa (ornegin bir mesaj atip geri tusuna basip ayni mesaji atmaya calismak falan gibi) oyle oluyor, bize dudut geliyor ama hepsini bi anda silmek 2 sn lik bi is.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 hadi kasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 internette her türlü platformda en nefret ettiğim insanlar post kasanlar oldu şimdiye kadar. yakaladımmı belalarını vereceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 sende haklısın tabi, fakrlı acc'larda azar azar post en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 kassan ne değişecek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 abi onca zamandır burdayım daha 2k mesaj atmamışım ben utandım birden :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 kermit said: o zmn en yakın futbol bölümüne girip derby maçlarında maçı izliyomuş gibi yapıp "off o şut neydi bee" "abi çıkarın şu adamı" "bu takım 5 para etmez" "hay senin sol ayağına!" "hala Hakan Şükür'ü mi oynatıyo bu adam !" gibi mesajlar atıp post kasıyoz. kimse çakmıyo davayı ahah lol bu arada quote şeysi ne itici durmuş be :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 bak sevindim bu duruma, post kasmaya çalışsalar da silinebilecek atılan mesajlar. kim bilir belki post kasmadığı mesajları da uçacak kurunun yanında auhuheuh. neyse kendimize dikkat edelim. post kasmak için en güzel yer konu dışı bence. zaten konuşuyosun post kasmıyosun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 iiydi post countsuz hali? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Evet an itibariyle post sayım 1337 olmuştur, daha mesaj atmıyorum hadi eyv. dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Zaten gereksiz msg boldu, artık madalya işi bitti diye kasmayan bi ton adam olmuştu ne güzel.. böhü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar