Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok malak bir site :-P

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
LoL ya süpermiş.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
Kırıldığı için daha da güçlü
- Marit
-------------------------
Son= Başlangıçtır!

Mesaj tarihi:
ahahahaha :)
Dedim ne bu komedi sitesi yeni mi çıktı?
lol ya...

Yandan vermiş biri pozu

"Dayı ne haber" tarzı eauhae[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Only in My Dreams Now...Curse!
Popeye, 05 November 2003 10:16 tarihinde demiş ki: başına vurmuş senin mumi helal süt emmiş bi kızla evermek lazım acele
Mesaj tarihi:
abi biliyorum böle sölemek ayıp falan ama
kalite kontrol bölümünde en sodlaki adam lombakta tübitaktaki BAYRAM efendinin aynısı degilmi allahaşkına aynısı ya[hline]Riruix-rebornuo-Warrior of the Light-Follower of Aerius

[Bu mesaj tunca tarafından 23 November 2003 02:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
tunca, 23 November 2003 02:35 tarihinde demiş ki:
abi biliyorum böle sölemek ayıp falan ama
kalite kontrol bölümünde en sodlaki adam lombakta tübitaktaki BAYRAM efendinin aynısı degilmi allahaşkına aynısı ya[hline]Riruix-rebornuo-Warrior of the Light-Follower of Aerius

[Bu mesaj tunca tarafından 23 November 2003 02:36 tarihinde değiştirilmiştir]

Ahahah evet kafasına bi şapka bide eline süpürge Tamaaammm.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
Kırıldığı için daha da güçlü
- Marit
-------------------------
Son= Başlangıçtır!

Mesaj tarihi:
NUAHuhuahUHAUAHUA!! Nerden buldun bunu yaw? Yoksa sizin mi bu site! :D[hline]Ejderha Gibi Uçarım,
Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)...

DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
Mesaj tarihi:
eheh yok bizim değil, banada bir arkadaş icq'dan yollamıştı :-)[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.
[ no pain, no gain ]
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Anormal olan nedir? İnsanların resimlerini karşına alıp "huaha bu çim adam, huhaa bu göt görmüş adam" yaklaşımı mı? Yoksa bundan tiksiniyor olmam mı?[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: thequi@yahoo.com
Mesaj tarihi:
bende gülücek bişi bulamadim gerci sadece domain name biraz sakat o kadar
bide titlede yazan ilginc geldi yannış yaziodu galiba[signature][hline]"I tried to kill the pain,
But only brought more"

• Yeni Oluştur...