Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En iyi oynancak , zevkli Online Oyun ?


Deathblade

Öne çıkan mesajlar

Evet 256/64 Adsl bağlantım var . Online oyun olarak sizce ne güzel olabilir . Orjinal olacak ve herhangi bir servera aylık para ödemem sorun değil .
-
Bunları aldım :
Everquest
Anarchy Online : Shadowlans
----
Bunlar dışında sizce ne almalıyım , tecrübeleriniz doğrultusunda cevaplarsanız teşekkür edeceğim .
( Not : Ultima Online'ı tavsiye etmeye gerek yok zaten 5 yıldır oynuyorum )
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

daoc kesinlikle
eq yi paticikte beğenen 1-2 kişi gördüm daha, kötü bi oyun demekki
ao oyuncuları da baydıklarını sölüolar sürekli aynı şeyler olduundan falan bahsediolar
yannış seçimler yapmışsın bence[hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR4+
Excalibur - Non-Guild | Hibernia / EU
Dogan lvl50 The Bard RR3+
Excalibur - Celtic Fist | Hibernia / EU


unity100, 01 November 2003 14:23 tarihinde demiş ki:
multi media online ROLEPLAYING game. diyor. multimedia online PLAYER VS PLAYER game demiyor. degil mi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Everquest oynamadım ama çok beğenilen bir mmorpg idi. Fakat yeni nesil mmorpg ler grafik olarak bayağı bi gelişti. Ve eq grafik olarak biraz sönük kaldı.
AnarchyOnline benim en çok beğendiğim (gerek fikir olarak, gerek oynanabilirlik olarak) 2 mmorpgden birisi. Diğeri swg zaten.

P.s: UO oyun değil, bir yaşam tarzıdır. :-p[hline]Muhendis A'abof Eclipse
Muhendis of Atlantean [retired]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

olympos'da uo daha sonra da daoc, eve-beta, swg ve en son bikaç saatliğine ao oynadım. bunların arasında uo'yu saymazsak - ki neden olduğunu anlamadığım bir biçimde harbiden bi yaşam biçimi o - en keyif aldıklarım daoc ve swg idi.

daoc'un oturmuş bi sistemi, az bug'u, kalabalık ortamı ve bolca eğlencesi var. swg de öyle olacak ama daha çok yeni tam oturmadı gibi geliyor.

yine de bence mmo larda en önemlisi ortam bence. bi de son zamanlarda mesela aslen rp olayından feci keyif aldığıma karar verdim.

yoksa hemen her mmo da olan grup ara, saatlerce avlan, skill geliştir, işin bitince pvp ye dal, öl öl geri gel hede hödö olayı mutlaka bayıyor bir süre sonra.

sanırsam wow çıktığında çoğu mmo'da olduğu gibi bir unofficial rp serverı olursa, ve de orda sağlam bir rp guild'i bulursam, anca o zaman mmo'lar tekrar tadından yinmez hale gelebilecek benim için ;)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BOccOB, 06 January 2004 23:40 tarihinde demiş ki:
Kimse Shadowbane dememiş :)

Ben bir süre oynadım ve çok memnun kaldım. DAoc kadar detaylı bir oyun değil ama üzerinde yoğunlaştığı konuları çok iyi veriyor. Örneğin oyunda trade yok, craftsmenship yok, gemi at yok vs. Sadece guild savaşı ve pvp üzerine kurulmuş. Bu yüzden hep aksiyon var hep eğlence var. Guild kurmak ve bu guiller arası savaşlar yapmak inanılmaz zevkli. Katapultlarla desteklenen 100 kişi bi 100 kişiye daha çıkartma yapıyor vs., cidden kalabalık yani massive savaşlar oluyor... Grafik ve sesler de oldukça iyi...

Ancak bi çok şey olmadığından oyun epey basit. Bu sana iyi mi gelir kötü mü bilemiyorum ama iyi bir karakter yaratmak için 1 aya bile gerek yok. Level sistemli karakter gelişimi olduğundan daha kolay skill dağıtabiliyorsun...

Özetle diabloII nin 3d si , daha klasik bir fantastik oyuna haline getirilmesi ve massive bir hal almasından oluşmuş bir oyun gibi geliyor bana[hline]||Merlin'in Kazanı||DoD Forums||ICQ||
There is no emotion; there is peace. There is no ignorance; there is knowledge. There is no passion; there is serenity. There is no chaos; there is harmony. There is no death; there is the force.


naptın sen? oyunun grafik ve sesleri mi güzel? grafikler gerçekten vasat ve gereksiz kastırıyor pc yi.kötü grafik motoru.ayrıca ses mes yok oyunda..ayak sesleri bile yok.etraftan gelen bir ses yok adam gibi..büyü atarken herkes aynı kelimeyi söylüyor..mortaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gibi bişey diyorlar başka bişey yok. siege olayı güzel bi tek.alın deneyin. bayarsınız.[hline]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ne yazık ki swg çok çok boş bir oyun quest namına birşey yok skill kasıyorsun en zor bounty hunter kasılıyor dediler 4 günde novice sınırına geldim işim olmasa bu hafta sonuna çok rahat master bh yaparım pvp desen yok ama vakit geçirmek için eğlenceli bütün gezegenleri dolaşmak baya oyalar adamı

wow a gelince ben söylemekten sıkıldım wow=daoc'un skinlenmiş hali çıksın doac tan wow geçen arkadaşlar size çok daha detaylı bir biçimde anlatırlar zira ilk söyliyecekleri şey "ya zaten biz bunu oynuyorduk" olucak

sb counter strike'ın mmorpg versiyonu dünya okadar hızlı gelişiyorki 24 saat hem ubi forumlarını hem oyunu takip etmen lazım

ne yazık ki şuan oynamaya değer uber bir mmorpg yok temmuz gibi eq2 ve lineage 2 gelicek başlanıcaksa ikisinden birine başlamakta fayda var[hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

daocu biraz anlatsanıza bana biraz..

anarchy online oynadım.
baya bir hoşuma gitti.
özellikle questlerde sanki kötülerin bir yerini basıp dağıtıyor hissi oluyor..
yaratıklar da çok hoş.
hangi yaratıkta zorlanacağın hangisinde zorlanmıyacağını anlıyabiliyorsun kafalarından..
implantlar da baya ilginç geldi bana..

DAOC almayı düşündüm ama ortaçağ olaylarından sıkıldım.
övüyorsunuz merak ettim güzel bir oyun mu?[hline]Saçmayım, saçmalarım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şuan piyasadaki en temiz (bugsız), en zevkli, en dengeli, en güzel mmorpg daoc bence ve biçok kişiye göre
daoc forumunda yüzlerce kere anlatıldı bu muabbet bi oraları araştır istersen, bi de siteye takıl biraz
kendin beğenirsen tavsiye ederim kesinlikle[hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR4+
Excalibur - Non-Guild | Hibernia / EU
Dogan lvl50 The Bard RR3+
Excalibur - Celtic Fist | Hibernia / EU


unity100, 01 November 2003 14:23 tarihinde demiş ki:
multi media online ROLEPLAYING game. diyor. multimedia online PLAYER VS PLAYER game demiyor. degil mi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya herkes diyo "ben şu mmorpgyi oynadım". oyuna servet harcayıp alıp bi süre sonra bırakıyomusunuz napıyosunuz anlamadım ya? yoksa böle bi deneme amaçlı demo gibi bi versiyon edinilebiliyo mu?

1- mmorpg lerden hangisi en kalabalık? yani hangisinde aynı anda bağlı oyuncu sayısı maksimum? ya da başka bi deyişle hangisinin oyuncu sayısı/birim zaman ı daha yüksek?

2- en fazla türk oyuncunun oynadığı mmorpg hangisi?[hline]a.k.a "bay bomba"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...