Aegean Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 sizce film indirmek için en iyi program hangisi? kablo net aldım mutluyum gururluyum :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Emule de kazaa da kullanıyorum. Ama emule' yi tercih ediyorum. Eğer orda bulamazsam Kazaadan arıyorum. Kazaa da daha cok film var ama fake olma ihtimali emule den cok daha yuksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 imesh ve kazaa asla kullanma. adware ve spyware onlar. kabloysan emule kullan www.sharereactor işine yarar. açarsın programı, 10 gün sonra bir bakarsın bir sürü şey indirmiş. dialupsan kazaa lite kullanırsın. kısa sürede çok şey çekersin[hline]Arkaplanda Kanada, altımda güçlü bir mustang, elimde long sword dururken; arabalar, trafik, bu karmaşa, bu boğucu kent niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 kazaa'nın mantığı, azar azar ama hızlı birşekilde çekmek emule ise, sharereactordan birçok şeyi çekersin download liste, çok çok şeyi uzun bir sürede çekersin[hline]Arkaplanda Kanada, altımda güçlü bir mustang, elimde long sword dururken; arabalar, trafik, bu karmaşa, bu boğucu kent niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 kazaa lite+speed up(bazende fasttrackmovies gibi güvenilir yerlerde varsa oralarıda kullanırım) dosyayı çekerken kontrol edebilirsin avi preview programcığı ile fake şu zamana kadar 1 tane çektim ondan sonra hep kontrol ettim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 kazaa preview adware[hline]Arkaplanda Kanada, altımda güçlü bir mustang, elimde long sword dururken; arabalar, trafik, bu karmaşa, bu boğucu kent niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldenice Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 ya arkadaşlar oralardan cekiyorsunuzda ne kadar güvenli trojen keylogger veya vuris yok mu bu indirdiklerinizin içinde eger guvenliyse bende cekmeye baslıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Kazaa lite %70 Emule %95 güvenli bence. kazaadan norton antivirüs ve ad-aware 6 çek haftada birkez search ettir o %30 u da engellersin böylece..[hline]Arkaplanda Kanada, altımda güçlü bir mustang, elimde long sword dururken; arabalar, trafik, bu karmaşa, bu boğucu kent niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 trojan felan onlara karşı dikkatli olcan kazaada. öyle her önüne gelen exe'yi çekme. cd crack.exe nocd.exe counter-strike aimbot.exe gibi şeyleri çekmessen birşeycikler olmaz sana. mpeg ve mp3leri dilediğince çek. %100 güvenli onlar kanımca....[hline]Arkaplanda Kanada, altımda güçlü bir mustang, elimde long sword dururken; arabalar, trafik, bu karmaşa, bu boğucu kent niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 vış bone naaptın hoca saolasın vallahi :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 kazaa kullanıyorum sharereactor dan bakıp aratıyorum fake olmuor tabi.[hline]Koala ayı değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 kazaalite ı verified downloads ve fasttrackmovies le birlikte kullanırsanız pek fake ve trojan sorunu yaşayacağınızı zannetmiorum ..[hline]Fist in the air, in the land of hypocrisy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldenice Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 annem olmasa bankalara girmese canım pcmden bende indircem ama uheee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar