Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HDD , Seagate - Western - Maxtor arasında seçim

Arkansis

Öne çıkan mesajlar

40 GB lık 60 dolar civarında hdd almak istiyorum.

Sizce 40 GB diamond max plus8 7200 rpm MAXTOR mi ?
40 GB Seagate barracuda 7200.7 mi ?
yoksa40 GB Western digital JB 7200 mu ?

hepsinin fiyatı 1 2 dolar aşağı yukarı oynuyor yani farkeden bişi yok. Benim gönlüm Western den yana. Ama western kalmamış olabilir. Western dahil bir seçim vede Western olmadan bir seçim yapmam gerekiyor... hangisi ?
Sosyal ağlarda paylaş

seagate al gitsin.bundan önce seagate 20 GB/5400 rpm vardı,şimdi 80 GB 7200.7 kullanıyorum.çok da memnunum. unutmadan maxtordan uzak dur derim. :) [hline]Ne kaldı ki elimizde ümide dair.İsmini anmaktan başka........

[Bu mesaj barasar tarafından 27 December 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ne alırsan al serial ata al diyecem ama ozamanda anakartında değişmesi gerekebilir[hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Sosyal ağlarda paylaş

benim iki bilgisayarımda da seagate barracuda var tık yok ikisinde de.piayadaki en kaliteli HDD'yi seagate üretiyor.[hline]La ultima noche que pas contigo,
La llevo guardada como fiel testigo
De aquellos momento en que fuiste ma
Y hoy quiero borrarla de mi ser

The number you have dialed is walking with his girlfriend please, try again later.
Sosyal ağlarda paylaş

Hmmm
ne yapacama bende karar veremedim. Şahsen yılbaşında arkadaşa ne alacağımızı bulamadık. Adamın herşeyi var bir tek hdd si yok. Bizde hdd almaya karar verdik 60$ civarı. Ben Western 80 Gb caviar kullanıyorum. Benimkide tık demedi. Ama diğer modellerinin ne kadar dayanıklı olduğuunu bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

western seagate arasında kullanım açısından bir fark yok. Ama seagate oldukça sağlam bir hdd iken western çıtı pıtıdır.[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]

(bkz: Quinthalus) (bkz: Qui)
Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH
Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth
Sosyal ağlarda paylaş

Slm,
ben 40 tane maxtor kullanıyorum . şimdiye kadar hiç bu kadar hızlı çalışan bir hdd görmedim . maxtor quanntum u satın aldıktan sonra onların as plus teknolojisini geliştirerek bu yeni diamond + 9 hdd leri üretmeye başla dı . ki diğerlerinle arasındaki en büyük farkı ata 133 olması .yani udma 6 olmasıdır ki bu da çok büyük bir fark bence . disk seagate lerden biraz daha fazla ses çıkarıyor ama öyle rahatsız edici bi yanı da yok çünkü cpu fanları daima gürültüsünü bastırıyor.[hline]an AmokRunNner
Sosyal ağlarda paylaş

Maxtor'u kafadan silmeye gerek yok, 40 gb maxtor ve 20 gb quantum fireball var. Bariz daha sessiz quantumdan.

Quantum'un teknolojiyi geliştirmiş maxtor. Seagate kullanmadım bilmiorum. Western Digital sağlamdır.

Bu üç markadan birini alabilirsin. Western Digital daha ucuz gibi duruor tabi.[hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

quantumun teknolojisinden de bunun satin alinip gelistirilmisinden de suphe ederim. sicak yerlerde quantumlar sorun cikariyordu. 15 gb lik bi quantum var elde uzun suredir kullanmiyorum yine bir taktim yazin calistiriyim dedim sicak sov basladi kafa sesleri gelmeye basladi tik pik tamam dedim bu 2 gb lik bundan oncekinin basina geleni ariyor, cortlamadan cikardim.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
said:
Qui, 27 December 2003 16:45 tarihinde demiş ki:
western seagate arasında kullanım açısından bir fark yok. Ama seagate oldukça sağlam bir hdd iken western çıtı pıtıdır.[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]

(bkz: Quinthalus) (bkz: Qui)
Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH
Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth

öhhhhhh seagate in western in kalite ve dayanıklılığana gelmesi için daha çok yıl geçmesi lazım western tartışmasız en iyi hdd dir ama bazı modelleri gereksiz pahalı kendime almıyorsam fazla vermenin bir anlamı yok

bazı arkadaşlar maxtordan çektiklerini söylemiş onun nedeni quantum'un birkaç sene önce maxtor u alması ve stoklardaki eski parçalar ile hdd üretme karırı zaten ondan sonra piyasadan ikiside büyük ölçüde silindi[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Sosyal ağlarda paylaş

Her donem farkli bir marka harddisk piyasasinda soz sahibi oldu. Su siralar Seagate'ler digerlerinden cok daha iyi. Ama tek bir sorunu var o da ATA100 olmalari. Eger "ATA133 kullanacagim illa ki" demiyorsan Seagate al, yok eger diyorsan Maxtor al. Western Digital'in da iyi bir donemi vardi ama geceli oldu bir sure.[signature][hline]---
orqan

[Bu mesaj orqan tarafından 12 January 2004 10:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...