Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

American Robert?

asinanyavuz

Öne çıkan mesajlar

said:
Saendul, 10 January 2004 21:39 tarihinde demiş ki:

Neyse biz seninle en iyisi icqda görüşelim :)

Haklısın konu amacından çıktı gitti.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

ya abi okul seçerken böyle mi seçecez:
hmm şu lisenin kızları güzelmişi
yok bu lise olmaz kızları çirkin.
Ya dalga mı geçiyosunuz ya! Ya okumaya okula mı gidiyosun yoksa görücü usulü kız beğenmeye mi! Arkadaşlar biraz mantıklı olsak??[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
Lise ve İlköğretim Öğrencileri için BİTEK-O 2004
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fasarya, 10 January 2004 23:12 tarihinde demiş ki:
st.benoit'a gel ben memnunum okulumdan.
diyosun ama bakalım daha sınava bile girmedik hayırlısı diyelim.. Bir de st.benoit ten rahip olarak çıkmıyosunuz di mi? :)))))[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
Lise ve İlköğretim Öğrencileri için BİTEK-O 2004
Sosyal ağlarda paylaş

Biz (Kadıköy Anadolu Lisesi Yatılıarı) okulun tiyatro kolunu destekleme ayağına gitmiştik (götürlmüştük daha doğrusu)

tepkiler şöyleydi;

*!girişteki güvenlik noktasını geçeli 5 dakka olmuştur ormanda gidilmektedir*
-Lan olm tatil köyüne mi geldik

*!girişten itibaren görülen 4. futbol sahasının yanından geçilirken*
-Biz birini zor buluyoz be hıyarlar

*!servislerden inerken yatılardan sorumlu müdür muavinin ettiği laf*
-Çocuklar, (kendinizi) çok belli etmeyin

*!tiyatro kolundaki bir yatılının robertin yemekhanesinde dondurma yediğnin belirtmesi üzerine*
Hep beraber
-OHAAAAAAAAA

*!boğaz manzarasını izlerken yanımzıa gelen hıyar müdür muavinin bizi tiyatroya çağırması üzerine*
-Hocam oldu mu şimdi yaa

*!çim sahaya bakarken*
- (tepkisizlik hakim burada)[signature][hline]Aket Atum

[Bu mesaj Aket-Atum tarafından 11 January 2004 00:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
robert'e girmek yanlız birazcık zor hatta bayağı zor..
özel liseler sınavına girdiğin zaman en yüksek puanı alman lzm 800 ve üstü almalısınki rahatça girebil..[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..
Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p
Sosyal ağlarda paylaş

Lise hayatini anadlu lisesinde okumus biriyim unii son siniftayim simdi.

Ahanda disardan bakis acisiyla soliyim okullara

St benoit bizde kerhana diye bilinir gidersin okula tanisirsin yatisir gelirsin.

KAL kaliteli okuldur ama eski havasi yok benim girdigim zamandaki hava kalmadi

GS lisesi bu okul turkiyeye adam yetistirmez hatta fransayada yetistirmz ama GS den cikan hayatini kurtarmis demektir

Uskudar amerikan Ikinci kerhane egitimini falan bilmem ama adam gibi adamla karsilasmadim hepsi baba parasi yiyen tipler gibi gorunuyor kaldiki herkes ole der(okuyan varsa yanlis anlamasin etrafdaki imajiniz bu)

Robert Turkiyeyle alakasiz okul ben bir yerde tiyatro bolumunun ayri bir drama hocasi oldugnu duymustum. O yonden eger sen kaliteliysen git. Ha dersen 25 milyara degermi adama sorarlar boncukmu takiyorlar.

IEL Bizim zamanimizin bir numarali kaliteli okulu son zamanlari nasil bilmem ama dedim ya ielli olmak farkliydi o zamanlar

Bu arada ben bursa anadolu mezunuyum.

[Bu mesaj onlyreal tarafından 11 January 2004 13:27 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj onlyreal tarafından 11 January 2004 13:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

onlyreal chatlak'ta da sana bunun için laf etmiştim. sen bursa'dan bu kadar iyi biliyorsan okulları, neden istanbul'da okumadın anlamıyorum. çok gereksiz bi adamsın. senin o beğenmediğin okullara girmek için millet bi taraflarını yırtıyor. sense kestirip kerhane diyorsun. yuh diyorum yuh!(bizim okul hakkında da şunu söliim: evet bütün herkes baba parası yiyodur, şudur budur, ama eğitimi acaip zor. bırak kerhaneyi, dersten vakit bulursan karı kıza kay o derece diyim sana. ayrıca kızları da hiç öle sandığın gibi değil.)

asinanyavuz, abi sen bi kazan, al bütün okulları tutacak puanı, ondan sonra gel hangisine gideyim de. kazanmış gibi konuşmayın, çünkü kolay değil öyle yerleri kazanmak.

robert hakkındaki görüşüm ise, bence bütün anadolu liselerinden iyidir. eğer ciddi bir işadamı falan olmak istiyorsan bence alman üal avusturya sana daha iyi gider. ama hippi gibi rahat hayat, bütün herşey serbest özgür takılacam stilim olcak diyorsan robert'e gideceksin. ha bana şimdi hangi okula gitmek isterdin diye sorsalar robert derim. ama lise bittikten sonra iyi ki üsküdar'dan mezun oldum diyecem bundan eminim.[signature][hline]Fly In The Ointment
Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand!
I love this game!
Sosyal ağlarda paylaş

hö? nasıl yani? e o zaman sadece lise 3'lere öyledir. lise 1 feci şekilde kazık yani. bi tek doğru düzgün matematik dersim var, o da ezbere ya da belli cevapları olmadığı, kafayla yapıldığı için. coğrafyaya veya tarihe acaip çalışıyorum, yani tam eşek gibi 60 alıyorum. nasıl iştir anlamadım.
said:
Ardeth, 10 January 2004 21:04 tarihinde demiş ki:
Ders konusuna gelince hiçte eşşek gibi çalıştırdıkları yok. Şuanda tam ortadayız.
[signature][hline]Fly In The Ointment
Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand!
I love this game!
Sosyal ağlarda paylaş

BU
birincisi 4.5 senedir istanbuldayim

ikincisi bursa anadolu vakti zamaninda turkiyenin en iyi 5 okulundan biriydi anadolu lisesi sinavinda gelip bir egitim kdrosuna bakarsan anlarsin.

Acikcasi st benoit e gelince ben anlatilani bilirim ki bir iki kisi olsa agzimi acmazdim ama giden yaptim geldim moduna girmisti bir ara onu bilirim.

Acikcasi 3 tane misyonerin kurdugu okuluda cidiye aldigimiza sukret. Ki sorarsan ben bu okullarin hepsinide kazanmistim ki bursta aldiklarim vardi(10 sene oncesi bu).

Maddi durumumda uygun yani icimde bir eziklik yok eger o yone cekmek istersen.

Ha bana sorarsan hepsini kaparim bu okullarin o ayri. Heleki adi amerikan fransiz bilmemne olupta bu okulda okumasindan gurur duyan insanlar bana gore hic degil.

said:
-Melancholy-, 11 January 2004 14:17 tarihinde demiş ki:
onlyreal chatlak'ta da sana bunun için laf etmiştim. sen bursa'dan bu kadar iyi biliyorsan okulları, neden istanbul'da okumadın anlamıyorum. çok gereksiz bi adamsın. senin o beğenmediğin okullara girmek için millet bi taraflarını yırtıyor. sense kestirip kerhane diyorsun. yuh diyorum yuh!(bizim okul hakkında da şunu söliim: evet bütün herkes baba parası yiyodur, şudur budur, ama eğitimi acaip zor. bırak kerhaneyi, dersten vakit bulursan karı kıza kay o derece diyim sana. ayrıca kızları da hiç öle sandığın gibi değil.)

asinanyavuz, abi sen bi kazan, al bütün okulları tutacak puanı, ondan sonra gel hangisine gideyim de. kazanmış gibi konuşmayın, çünkü kolay değil öyle yerleri kazanmak.

robert hakkındaki görüşüm ise, bence bütün anadolu liselerinden iyidir. eğer ciddi bir işadamı falan olmak istiyorsan bence alman üal avusturya sana daha iyi gider. ama hippi gibi rahat hayat, bütün herşey serbest özgür takılacam stilim olcak diyorsan robert'e gideceksin. ha bana şimdi hangi okula gitmek isterdin diye sorsalar robert derim. ama lise bittikten sonra iyi ki üsküdar'dan mezun oldum diyecem bundan eminim.

[Bu mesaj onlyreal tarafından 11 January 2004 14:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben üsküdar amerikan'da okuyorum.
hadi bi kaç kılıf daha bul bakalım.
"ohoo.. gidenleri biliom. vurup vurup geliyorlar. oh ne güzel. haa, ama ben adam olacam ben öle okullara gitmeeeeem."
dersin, koparım.[signature][hline]Fly In The Ointment
I love this game!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
onlyreal, 11 January 2004 13:24 tarihinde demiş ki:
Uskudar amerikan Ikinci kerhane egitimini falan bilmem ama adam gibi adamla karsilasmadim hepsi baba parasi yiyen tipler gibi gorunuyor kaldiki herkes ole der(okuyan varsa yanlis anlamasin etrafdaki imajiniz bu)

Ben şimdi senin bana verdiğin imajdan bahsederdim ama neyse ... Okuduysan bu mesajı sakın alınma emi sadece senin benim kafamda oluşturduğun imaj bu. Yazık...

[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 11 January 2004 16:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Evolution, 11 January 2004 16:43 tarihinde demiş ki:
Şimdi amerikan kolejlerine gidin yarın da amerikan vatandaşı olun. Yakışır.

Bence sen git o yaşadığın karanlık mağraya ve bidaha asla dışarı çıkma, *çok* kısıtlı beynin sana verdiği imkanlarla yaşa yakışır.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 11 January 2004 16:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Sanırım sende amerikacılardansın, yada bukadar Türksen ismin neden evolution? Yoksa sen hiç bişey olamayıpta sadece özenti olanlardanmısın? Fazla düşünme gücü gerektirmez nasıl olsa.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Aket-Atum, 11 January 2004 16:54 tarihinde demiş ki:
ne diyonuz ya?

Okullar hakkında açılan bir başlığın sonu budur :) Istenmeyen insanlarda bitiverir malesef hiç bizaman böyle insanlardan kurtulamadıkça düzelemeyiz. Neyse ben burda kesiyorum sen istediğin kadar devam et evolution nede olsa kısıtlı dağarcığının veya düşünme kabileyetinin 1 saat içinde gelişebilceğinden şüpeliyim.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
eldar, 11 January 2004 16:58 tarihinde demiş ki:
evolution fransızcada da oyle yazılıyor nerden cıkardın ingilizce oldugunu

Hmm sanırım sen evolution ile iyi anlaşırsın zihinsel açıdan baya birbirinize benziyosunuz siz devam edin.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth sürekli hakaret ettiğinin ve bunun paticik kurallarına aykırı olduğunun farkında mısın? Fazla amerikan özentisi olmak amerikanın şu anda yaptığı saldırganlığı da beraberinde getiriyor sanırım. İlk yazdığım mesajı değiştireyim ben. Şimdi amerikan kolejinde oku sonra amerikan vatandaşı ol sonra başbakanı ol oranın sonrada türkiye yi kuşatma planları yap...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...