deviL Mesaj tarihi: Mart 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2002 nasıl mı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mart 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2002 töbee töbee töbeeee cehennemde yanarlar walla o yumurtayı yapıcam diye cpuyu yakarlarsa. töbeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Mart 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2002 oha be. helal olsun iyi risk almış adam.[hline]change... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Mart 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2002 bide bütün kasanın içi yağ olur temizlemesi falan ayrı bi dert. yapçaktım vazgeçtim eheh. du ben cdrom drive da tost yapıyım bari.[hline]change... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2002 birde xpler fazla ısınmıyor diyorlar :) adam yumurta bile pişirmiş :)[hline]karakedi, 22 Şubat 2002 12:00 tarihinde demiş ki: biz kılız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ooofof Mesaj tarihi: Mart 15, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2002 !!![hline]Vardık, varız, var olacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Mart 15, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2002 töbe estafurullah töbeeee allahım sen buna akıl bana sabır ver[hline]Bütün tartışma programlarından nefret ediyorum... Forum rocks! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 15, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2002 Manyak bunlar yahu hehhe...[hline]...Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost Standing next to you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mart 15, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2002 Oha be super![hline]Semi-Dr. Quinthalus ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granader Mesaj tarihi: Mart 15, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2002 muhaha bende su böreği yapmayı denicem[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 15, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2002 benim makina da buzdolabı gibi kalıo ordakinin yanında :) bende soğuk bi kola içem şu ethernetin yanından...[hline]So many times its hopeless dark and gray, And other times its hope that saves the day... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 15, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2002 ehueheuehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maevar Mesaj tarihi: Mart 15, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2002 ehuehuhe[hline]She said She'd take me anywhere She'd take me anywhere As long as she stays with me Kiss kiss Molly's lips Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mart 15, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2002 KUscam........[hline]DÍàBLô Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 15, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2002 720gig Hard Drives ohh bu bende olacak kender hesabı her gördüğümü atarım çantaya. I have to admit that it tasted as good as one cooked in a pan !! tadı iyiymiş.bizimkilere söyliimde yeni tava yerine bana güzel bi işlemci alsınlar. Now, next time I want Bacon as well eehh artık döner yapsaydın kardeşim ? ekmek arası falan güzel olurdu.yuh be güzelim naaptın sen ya sen o makinayı bana ver ben oyun oyniyim istediğinde sana kralından menü hazırlarım.[hline] Fifteen man on the dead man's chest,yo ho ho and a bottle of rum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Mart 16, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2002 orda su soğutma hesabı bişiylermi war o fan ne ayrıca o sistem nası ısınıyo harbiden ?[hline] said: Pepelek, 33 Mart 3333 33:33 tarihinde demiş ki: miyaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2002 abi adam başka yerde yapmış foto almıştır lol hasta mı bu... olmas olmassss olamaasss...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Until the engine stops! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 nostalji[signature][hline]The Holyman Ben, 05 January 2004 18:32 tarihinde Pklar hakkında demişim ki: Ben gördüm kel gibiler ama değil gibilerde sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 süper ya auheuah[signature][hline]KinGpiN the striked sazan BabacumMostors, 27 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki: yabancı am da kullanmasınlar alla alla ben zorda kalmadıkça kullanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 adama bak tam dayaklık ya, o abna o makineyi versin ben ona k.çımda bile yumurta pişirmezsem şerefsizim[signature][hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 ne rahatsız insanlar var yahu[signature][hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Holyman kafayI yedi yaw her topici upLIyor[signature][hline]icQ=135954330 Ema apLadan iyi Quote Ema apLadan iyi İmza Ema apladan iyi konu açma Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 yalnız kasada pek ufakmış :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Board bızım cafenın boardlarından :) zaten bayadır düşünüyorduk bizim Ahmetle . Şu işlemcilerin birinin üzerinde bişeyler pişirip yiyelim diye. amd1700 + bakır sogutma 3200 fanı. sıcaklık 40 küsür . eski fanlarla orjınal . 90 derece bile oluyordu.[signature][hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnointed Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 :-D[signature][hline]They feed on the living to stay undead. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar