EarS Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 http://www.vestel.com/Cultures/tr-TR/Urunler/20221259.htm Buna sahip olan birileri var mı? Memnum musunuz? Çalıştıramadığı film oluyor mu? Yeni codec yükleme gibi imkanlar var mı?[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Divx oynatabilme : Evet[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sitro Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 divx hangi surume kadar oynayabiliyor oldugu cok onemli bence, bir e divx den cok xvid, mp43, ac3 gibi codecleri de barindiran filmlere karsi neler yapabiliyor acaba? sessiz film izlemek mesela hos olmaz :)[hline]It is my destiny to be a stranger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 bayiler kesinlikle yukluyebiliyodur en azindan[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 firmware için yazılabilir yonga vardır onun üzerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 divx yasal birşey değil. ee haliyle de sony pioneer gibi dev firmalar bulaşmıyor. roadstar, vestel gibi dandik firmalar müşteri çekebilmek için yapıyor divx playerları.. chip dergisinde vardı sanırım bir test. birkaç divx playerı test etmişler.. sonuç olarak şunu anladım.. bilgisayar'da divx oynatmada sorun yaşadığın için gidip divx player alman imkansız. çünkü mesela biri görüntü ve seste iyi, ama codec kıtlığı var. diğerinde bol codec tanıma imkanı var ama görüntüsü berbat.. ki bu Vestel'in direk Divx Player olarak çıkarılmış birşeyi olduğunu sanmıyorum[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 divx bi video formatı, ve bu haliyle yasal olmaması için hiç bi sebep yok.[hline]tüm dünya nüfusunun yokolduğu büyük savaştan sonra hayatta kalan tek kişi evde oturmaktadır. kapı çalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 vestelin televizyondaki reklamlarında DivX Player diye geçiyor[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 evet sanırım Divx'in yasal olmama gibi bi durumu yok diye biliyorum.[hline]Eşşek kuşum Shakespeare...Keşke burda olsan da uyandırsan beni sabahın köründe:( Eşşekspir diyişini özledim. hepimiz aynı bokun içindeyiz...sadece derinlikleri farklı MessageMeMylove... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 divx yasaldır. Yasal olmayan filmlerin telif hakkının ödenmeden herhangi bir formatta satılması. bu arada pioneer'ında bir dvd player'ı divx oynatıyordu hatırladığım kadarıyla.[hline]Lotgd Güzel bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 benim bildiğim kadarıyla ac3 codec ini kesin olarak desteklediği ancak xvid codec i yok galiba içinde ben önüzüdeki hafta içinde almayı düşünüyorum aldığımda yazarım size özelliklerini[hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 slm millet ben bu olaya iyice taktım kafayı ve en sonunda şöyle bir şey duydum philips de çıkarmış divx playerdan ama şu anda Türkiye de yok. anladığım kadarıyla bu ürünü alıyorsun philips in sitesinde codecler var oradan bilgisayarına indiriyorsun ve bu indirdiklerini cd ye çekiyorsun sonra da divx playerına yüklüyorsun yani codec sorunu falan kalmıyor diye duydum büyük ihtimalle de vestel de buna benzer bir olay yapacaktır. bilginize...[hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 ne kral olur varya :).. tv out put lı bi ekran kartı almamak zorundada kalırız hem ama sanırım en iyisi tv out put böyle hiç çekilmez codec ti zarttı zurttu[hline]Im tasteless,there's beauty in strange places I find beauty in razors I find beauty in blood drippin from ya faces.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 tvoutput suz ekran kartı kaldı mı ki?[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 divx codeclerini vestel sitesinden indirip cdye kaydedip divx player a koyuyoruz her update de. yani bu bile almaktan alikoyamicak beni :)[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 aralik ortalarinda piyasaya cikiyormus, on siparis verilebilniyormus.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 cok guzel alet her bolgeden dvdyi bi de ustune divxi calistiriyo.. buyrun gayet detayli bi incelemesi var ururunun.. http://www.ntvmsnbc.com/news/251607.asp?0m=-11S vestele niye dandik marka denmis onu da anlamadim aciklarsa mutlu olurum..[signature][hline]-->Four String Magic<-- Time well wasted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar