Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WinXp Theme nasıl konur?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben windows theme değiştirmek istiyorum ama nasıl yapılır bulamadım beceremedim. Bana güzel themeler olan bir site verip birde nasıl yapacağımı anlatırmısınız[hline]Nebula/Locus :: Tommy Parker

Nekadar sallarsan salla son damla düşer donuna.
Mesaj tarihi:
hm. googledan aratmayı denedin mi ? win xp themes yazıp arat birsürü theme bulursun.[hline]the next time you feel like complaining to your chaplain or your lover about how miserable your life is, be thankful you are not cursed with the three terrible karmas - beauty, riches, and fame
Mesaj tarihi:
hatırladığım kadarıyla ms theme olayına sadece kendi temaları yüklensin diye bir imzalama zımbırtısı koymuş, eğer 3rd party temaları yükleyeceksen onunla ilgili bir crack vardı onu kurman lazım.. yok olmadı uğraşmak istemiyorum diyorsan, xp plus al onun içinde temalar var diye hatırlıyorum.. o da olmassa tema programları var, windowsun görünümünü oldukça değiştiriyor, desktopx falan, fakat çok kastırır pcyi bırak istersen?[hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
  • 4 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...