Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nerde o eski programlar ahhh

Deli333

Öne çıkan mesajlar

Teksoy görevde, söz fatoda , reha muhtarla ana haber hattı ( spor hattı daha komik ama ) Eskiden böyle süper programlar vardı . Şimdi bunların yerini Gaystar, topstar,popstar,lezstar, biz evleniyokkkk gibi poktan programlar ve yarışmalar cıkmaya başladı tvlerde. Eskiden izler izler kopardık şimdi neden yok ya bunlar.[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen"
sdasweqr ea
$aban matrix Revolutions
Sosyal ağlarda paylaş

Valla o programların da düzeyi düşüktü rezilliklerine gülüyordu gülenler. Valla şahsen benim gülemeyeceğim kadar sinir krizine neden olabilecek kadar sinir bozucuydu.
Şimdi düzey iyice düştü. Şu anda yayınlanan programların düzeyi daha düşük olduğuğundan gülemiyor olabilirsin. Ama madem o sayudığın eski programları seviyordun bence Savaş Ay' ı dene bayağı sevebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya şu teksoy gorevdeyi hatırlatmayın bana yaw! Sinir oluyom herife![hline]Ejderha Gibi Uçarım,
Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)...

DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ghaldszar, 09 January 2004 18:12 tarihinde demiş ki:
Savaş Ay' ı dene bayağı sevebilirsin.

Birazcık reklamı olsun, birazcık tiraj yapsın diye "Biz Evleniyoruz" isimli programdaki yarışmacı kıza asılan birini mi tavsiye ediyorsun?

Bak diğer gazeteci kimligine bişey dedigim yok hatta eskiden bende severdim Savaş Ay'ı ama kendi kendini bitirdi. Saçma hareketler içinde rezil etti kendini.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
Kırıldığı için daha da güçlü
- Marit
-------------------------
Son= Başlangıçtır!

Sosyal ağlarda paylaş

Black sanırım yanlış anladın benim yazdığım mesajı.
Eğer kurallar olmasa ya da başka bir forumda olsaydık sana Savas Ay hakkında neler düşündüğümü daha net yazardım aslında ama burada uygun değil.
Savaş Ay Türkiye tarihindeki en adi gazeteci ve şahsiyetlerden biridir dersem bilmem kendi ve gazeteciliği hakkında neler düşündüğümü anlatabilir miyim
Tavsiye konusuna gelince de Teksoy görevde, Söz Fatoda, Reha Muhtar Haber ve Tartışma programlarına eşdeğer düzeyini hiç bozmamış bir program istedi ben de Savaş Ay' ın programını tavsiye ettim o kadar.

Evet Fizboz gerçekten de Norton Cammander vardı ki tadından yenmezdi. Ne severdim o programı.
Sosyal ağlarda paylaş

Anladım. Gazetecilik kimliği hakkında pek bi bilgim yok ama zaten böyle davranışlar içine giren birinin ne olduğu
öyle veya böyle belli olur.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
Kırıldığı için daha da güçlü
- Marit
-------------------------
Son= Başlangıçtır!

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Moncain, 09 January 2004 19:23 tarihinde demiş ki:
Eskiden birde Sınır Ötesi diye dandik bir program vardı izlediğim günler yorganı kafama çekip uyurdum.[hline]Don't Panic
No Fırfır
This is Turkish Technology

aha bak buna ben de katılıyorum
kanal d'de geceleri berna laçin çıkar tüm şirinliğiyle bu manyak programı sunardı
bi gelinli hikaye anlatılmıştı ki hala aklıma geldikçe ürperirim :P
ne kandırmışlar bizi yahu[hline]"oh my god, aliens !
don't eat me !
i have a wife and children, eat them."
(homer simpson)
Sosyal ağlarda paylaş

heh bi ara saadettin teksoy uzaylıları incelemişti. küçüktüm korkmuştum:P[hline]The lady in red is dancing with me cheek to cheek
There's nobody here, it's just you and me, It's where I wanna be
But I hardly know this beauty by my side
I'll never for get, the way you look tonight
The number you have dialed is walking with his girlfriend please, try again later.
Sosyal ağlarda paylaş

Teksoy komedi ya . Mısır Piramitlerinde şimdi. Evet sayın seyirciler nefes almamız gittikçe zorlaşıyor. Kamera gel gel. Abi nefes alamıyoruz. gel olm biraz dayan .evet sayın seyirciler şimdi nefes alamıyoruz, geri dönelim.[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen"
sdasweqr ea
$aban matrix Revolutions
Sosyal ağlarda paylaş

ben bu piramit davasın hatırlıyorum yarılmıştım,
birde burgaz ada ile ilgili kilise den gelen sesle alakalı bir program yapmıştı ki adalı olmasam tırsardım yani, nasıl çeviriyor adam olmaz böyle birşey.

Genel olarak absolute a +1 vermeyi görev biliyorum.
Kitap okumak olsun dergi olsun, net veya pc oynamak daha faydalı bana en azından[hline]sonunda yeniledim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...