vampirhuma Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 *!Parmak Kaldırır* Yeni transfer üniversite için Bu arada sam e katiliyorum su görmeyen şehride yaşanmaz :) ahh nerde istanbulum [Bu mesaj vampirhuma tarafından 09 January 2004 15:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Bleeding Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Ben de buradayım .. Ben deniz gören şehirdense ; Deniz görmeyen temiz havalı , trafiği fena sayılmayan , istediğim yere max 45 dakikada gidebileceğim bu şehir olan Ankara'da yaşamayı tercih ediyorum[hline]Gitti gelmez bahar yeli; Şarkılar yarıda kaldı. Bütün bahçeler kilitli; Anahtar Tanrıda kaldı. Geldi çattı en son ölmek. Ne bir yemiş, ne bir çiçek; Yanıyor güneşte petek; Bütün bal arıda kaldı.
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Çeşmeyi aç su görürsün Sam. :) Gene Ankara vs İstanbul tartışmasına dönmesin plz.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Sam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 istanbul döver babz.. :-p kusura bakmayın ama ankara'ya 5 günlüğüne gitmiştim, klostrofobi olmuşum gibi geldi bana. hazır bahsi geçmişken şöyle bir sövesim geldi.. :-p[hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth..
SadButcher Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Daha öncede söylediğim gibi ben İzmirliyim ve İstanbul da yaşıyorum Direnişe devam :-D[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 *!parmak kaldırır*[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p
mobaran Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 18 koca yıl ankarada yasadım. son 3 yıldır ise istanbuldayım. üni muhabbetine, rüzgar bizi buraya attı. şöle diim istanbulun herşeyi cok güzel. ama hiç bişey ankaranın yerini dolduramaz.
Öne çıkan mesajlar