vampirhuma Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 *!Parmak Kaldırır* Yeni transfer üniversite için Bu arada sam e katiliyorum su görmeyen şehride yaşanmaz :) ahh nerde istanbulum [Bu mesaj vampirhuma tarafından 09 January 2004 15:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Ben de buradayım .. Ben deniz gören şehirdense ; Deniz görmeyen temiz havalı , trafiği fena sayılmayan , istediğim yere max 45 dakikada gidebileceğim bu şehir olan Ankara'da yaşamayı tercih ediyorum[hline]Gitti gelmez bahar yeli; Şarkılar yarıda kaldı. Bütün bahçeler kilitli; Anahtar Tanrıda kaldı. Geldi çattı en son ölmek. Ne bir yemiş, ne bir çiçek; Yanıyor güneşte petek; Bütün bal arıda kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Çeşmeyi aç su görürsün Sam. :) Gene Ankara vs İstanbul tartışmasına dönmesin plz.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 istanbul döver babz.. :-p kusura bakmayın ama ankara'ya 5 günlüğüne gitmiştim, klostrofobi olmuşum gibi geldi bana. hazır bahsi geçmişken şöyle bir sövesim geldi.. :-p[hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Daha öncede söylediğim gibi ben İzmirliyim ve İstanbul da yaşıyorum Direnişe devam :-D[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 *!parmak kaldırır*[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobaran Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 18 koca yıl ankarada yasadım. son 3 yıldır ise istanbuldayım. üni muhabbetine, rüzgar bizi buraya attı. şöle diim istanbulun herşeyi cok güzel. ama hiç bişey ankaranın yerini dolduramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar