Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kimler Ankara'da v2// Başka şehire giden oldu mu? Ankara'ya yeni transfer var mı? Ankaralı yeni üyel

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet yoklama yapıyorum, Ankara'lı olanlar parmak kaldırsın...[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts
Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard
Mesaj tarihi:
ankarada olan kişiler sadece :)[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 02 December 2003 11:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
direnişini yesinler senin :)[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts
Mesaj tarihi:
Bende ankaralı sayılırım. Hayatımın ilk 17 senesi Ankarada geçti ki bu bu forumdaki bir çok kişinin yaşından fazla :-) Hemde Gençlebiriliğini tutuyorum ki Ankaralıyım diyip istanbul takımlarını tutanlardan daha çok Ankaralı yapar bu beni. Şu an İstanbulda otursamda kalbimin bir kısmı Ankarada kalmış durumda :-)[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.
[ no pain, no gain ]
Mesaj tarihi:
cıvımak yok..
şu an ankaradaysanız bu beni ilgilendiriyor :)

yoksa işe eagleeye gibi kişiler de girer ama işime yaramaz :)[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts
Mesaj tarihi:
said:
DiaBLeSSe, 02 December 2003 19:43 tarihinde demiş ki:
Tam 10 yılım ankarada geçti benimde =oP[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...

Sende zaten göçmen tipi var.
Kafada bandana.Altında motor.
Vır vır türkiyeyi geziyorsun =).[hline]Infernal_Reborn, 22 November 2003 17:00 tarihinde demiş ki:o diil de max payne 2 oynuorum adam hep traşlı. lan ne ara traş oluon allahsız.
Mesaj tarihi:
bone frp oynicak adam arıyo :D
söz yolum ankaraya düşerse size bi oyun oynatcan :lol:

bu arada bundan bi 10 sene önce falan ankaraya gelmiştim 1 haftalığına. :-p baktım bi olay yok geri döndüm canım istanbuluma :)[hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher
  • Yeni Oluştur...