Bone Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 evet yoklama yapıyorum, Ankara'lı olanlar parmak kaldırsın...[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 1[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 *!parmak kaldırır* Antalya'da ikamet eden Ankaralılar yoklamaya katılabiliyor mu hocam?[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...
Bone Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 ankarada olan kişiler sadece :)[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 02 December 2003 11:24 tarihinde değiştirilmiştir]
SadButcher Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Ben İzmirliyim :P (pasif direniş)[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't.
Bone Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 direnişini yesinler senin :)[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard
arc Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 *burada*[hline]Uncle Sam wants you to stop thinking and start killing!!
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Yok yaa, Antalya'ya geldik diye Ankaralılığımızı kayıp mı etmiş oluyoruz şimdi? Hade len, dağılın kitliicem topici. =P *!Küser*[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Bende ankaralı sayılırım. Hayatımın ilk 17 senesi Ankarada geçti ki bu bu forumdaki bir çok kişinin yaşından fazla :-) Hemde Gençlebiriliğini tutuyorum ki Ankaralıyım diyip istanbul takımlarını tutanlardan daha çok Ankaralı yapar bu beni. Şu an İstanbulda otursamda kalbimin bir kısmı Ankarada kalmış durumda :-)[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ]
Bone Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 cıvımak yok.. şu an ankaradaysanız bu beni ilgilendiriyor :) yoksa işe eagleeye gibi kişiler de girer ama işime yaramaz :)[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 ben.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
regulus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 2 aylık(üniversite olayı)[hline]CsnFrp What is Regulus? canbir, 12 November 2003 21:49 tarihinde demiş ki: regulus:her konuda bi msjı mutlaka bulunan,canısı şekersi,bülüğü büzülüşecesi kişi
Ceday Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 ben de ankaralı sayılırım.. istanbullu olmaya 13 yıl kaldı :P
Thalion Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 her ne kadar 8 aylık istanbullu olsam da Ankaralıyım valla.. 2 haftada bir de oralardayım..[hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected]
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Tam 10 yılım ankarada geçti benimde =oP[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 said: DiaBLeSSe, 02 December 2003 19:43 tarihinde demiş ki: Tam 10 yılım ankarada geçti benimde =oP[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Sende zaten göçmen tipi var. Kafada bandana.Altında motor. Vır vır türkiyeyi geziyorsun =).[hline]Infernal_Reborn, 22 November 2003 17:00 tarihinde demiş ki:o diil de max payne 2 oynuorum adam hep traşlı. lan ne ara traş oluon allahsız.
kenzap Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 1[hline]Lütfen Açtığım Topiklere Beni Rencide Edicek Mesajlar atmayın ve beni kavgaya itmeyin
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 bone frp oynicak adam arıyo :D söz yolum ankaraya düşerse size bi oyun oynatcan :lol: bu arada bundan bi 10 sene önce falan ankaraya gelmiştim 1 haftalığına. :-p baktım bi olay yok geri döndüm canım istanbuluma :)[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 ankara doğumluyum, 7 sene ankara'da oturdum. sayılmazsa nefirle elele tutuşup kilitliycem burayı. *!küsme eylemine katılma hazırlıklarını başlatır*
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 *! Parmak kaldirir...*[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
Öne çıkan mesajlar