Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Prince of Persia: Sands of Time


Dagger

Öne çıkan mesajlar

o zamanlar onu aşmış yapan en önemli etken verdiği zevktir
yani dediğin cümle bence saçma

screenshotlar güzel
yapısı güzelse oyun da güzel olacaktır
e3 ödüllü[hline]What's your please, Sir?
Aaahhh the suffering...the sweet suffering
One more trick of yours and your suffering will be legendary, even in hell!
Oh,no tears please, it's a waste of good suffering
But if you cheat us, we'll tear your soul apart!


Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 6 ay sonra ...
çok güzel oyun hareketler fln bana ilk tomb raideri oynadigimda aldigim zevkin 1000 katini tattirdi herkese tavsiye ediyorum özellikle bügünlerde kılıclı kalkanlı aksiyon arayanlara[hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Admin
Olan üstü bir oyun hareketler bazında Tomb raiderın çok ötesinde adamımız kütük degil ilk olarak taşı çekmesi bile kareler halinde degil laradaki gibi bilmeceler tamamen tomb Raider serilerinden alıntı gibi grafiksel olarakda bilmeceler birbirine çok benziyor biraz abartmışlarda olayı kızlan erkeğimizin arasındaki konuşmalar süper kesinlikle laylaylom ben seni seviyorum tarzında degil süper eylendiriyor birbirleriylen dalga geçmeleri sidik yarıştırmaları bence bugune kadar çıkmış en iyi oyunlardna biri oyunda beyenmediğim noktalardna biri zombileri öldürüp öldürüp yeniden gelmeleri kardeşim kaç tane var bir görelimde ona göre oynaylaım yok ayriyetten duvardan destek alıp vurma kombosunu hepsi yiyor.
Tozların havada uçuştuğu alanların bir etkisi varmı? bazı bölümler sihir yapılmış gibi tozlan kaplı genelde savaş mekanları öyle.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunu aldım ama aşırı derece buğlu gözüküyor. Yani etraf bembeyaz bir sis içinde gibi... Sis efektini kapatmama ramen böyle ve biraz ilerledim oynancak gibi değil. Ekran kartı radeon 9800 pro neden olabilir fikri olan var mı?[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki:

patlıcan ın altındaki goril yokedilsin..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Admin
Rewendor sanırım o sürümlerlen ilgili bende 1 128mb geforge 4 var digeride ati radeon 9800 high grafics yaptıgım zaman sisli bendede onu orta seviyeye getir düzeliyor.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 5 yıl sonra ...
evet bir konu daha hortlamış bulunuyor, PoP triology orjinal paket aldım ve baştan oynıcam hepsini. ancak altyazı istiyorum konuşmalardan bişey anlamak çok zor, hem mırmırmır konuşuyorlar hemde diyalog seviyesi baya bi düşük. oyuna altyazı ekleyen bi zımbırtı falan var mıdır acaba? patch baktım ama sanırım sadece geforce 6800 ekran kartları için bir patch çıkartmışlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...