thanatos Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 said: Sam, 19 June 2003 17:06 tarihinde demiş ki: heh ben de uo oynarken filan filan görmüştüm tanıdıkların olduğu, en yakın 2 sene önce filan gördüğümü hatırlıyorum uo ile ilgili olmasa da: absolut ile athenax (athea'a modifiye değildi o vakit :-p) ufacık bir sinema açmışlar ama koltuk sayısı 10 filan, bir film oynatıyorlar fakat film başaşağı görünüyor, vadilerin üstünden uçan kartala benzer bir kuş vardı. bayağı endişe etmiştim işlerinin başarısından.. :)[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam Ben uo ya ilk ba$ladigim gunun gecesinde at aldigimi gormu$tum :D[hline]What does not kill,makes stronger. Mail icin buraya basin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Gece yatmadan önce donunuzu giymeyi unutmazsanız ve üstünüzü örterseniz eminim ki hiç bir şeyiniz kalmaz. :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 :-)[hline]What does not kill,makes stronger. Mail icin buraya basin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 said: ghaldszar, 19 June 2003 17:30 tarihinde demiş ki: Gece yatmadan önce donunuzu giymeyi unutmazsanız ve üstünüzü örterseniz eminim ki hiç bir şeyiniz kalmaz. :-p şerın sıton muyum donsuz gezeyim, teesüf ederim efem..[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 valla deli gibi foruma giriyorum henüz böyle bir rüya görmedim[hline]Prawler, 19 June 2003 14:23 tarihinde demiş ki: yazık olmuş daha gencecik adamsın [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 yok abicim 3 gün tatile karaburuna gittim ve şuna karar verdim yardım almam lazım rüyamda bu sefer Ne alaka ise Natalia Orerio yu kaçırıyodum......[hline]KoC Şiimdi Haberler: Deliren Tavuskuşu 5 kişi yedi......... Dellenenrüzgar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ernest Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 bu arkadaşımız kablo neti sonradan gördüğü için dışarı çıkamamaktadır :) [Bu mesaj Ernest tarafından 22 June 2003 20:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ernest Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 ölümlü dünya kardeş git gez eğlen hayatın keyfine bak hava güzel dünya güzel izmir'in kızları güzel :)[hline]Aradığınız her şey bu sitede arkadaşlar :) MoonHann Centre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 allah kurtarsin. :)[hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 bi olay daha var tabii, neden chemical :) beynine işlemişin insanların yauv :)[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thore Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 said: ShekiLChoCuq, 19 June 2003 14:58 tarihinde demiş ki: said: typxan, 19 June 2003 14:51 tarihinde demiş ki: .. ıkıncısı ıse bu daha mantıklı bır yerkerın acıkta kalmıs olabılır ahahh bende tam bunu yasmayı düşünüodum ;) +1 bukadar saçma bi rüyayı gördüysen, herhalde ya biyerin açıkta kalmıştır; ya da karabasan gelmiştir :-P ama bunlar normal şeyler.. banada oluyo arada.. bi uyanıom hönk fln. bide şu var rüyalar birkaç saniye sürdüğüne göre bu kdar olay sizce nasıl sığıyor saniyelerin içine? ;)[hline]k.o.c. - web site .............................................................................. When a man lies he murders some part of the world These are the pale deaths which men miscall their lives All this I cannot bear to witness anymore Cannot the kingdom of salvation take me home ............................................................................... =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= rüyalar 7-8 dakikaya kadar çıkabiliyor. bilim öyle diyor en azından...[hline]...all the sorrow and the pain will be washed away by rain... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 abi sen paticik'i değil chemical'ı görmüşsün :) rüyana pati değil kemikıl girmiş ehee[hline]Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki: daha fazla uzatmamanın anlamı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar