Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rüyada Paticik GÖrülmesi Neye Alamettir?

Fiercewind

Öne çıkan mesajlar

said:
Sam, 19 June 2003 17:06 tarihinde demiş ki:
heh ben de uo oynarken filan filan görmüştüm tanıdıkların olduğu, en yakın 2 sene önce filan gördüğümü hatırlıyorum uo ile ilgili olmasa da:

absolut ile athenax (athea'a modifiye değildi o vakit :-p) ufacık bir sinema açmışlar ama koltuk sayısı 10 filan, bir film oynatıyorlar fakat film başaşağı görünüyor, vadilerin üstünden uçan kartala benzer bir kuş vardı. bayağı endişe etmiştim işlerinin başarısından.. :)[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki:
abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam

Ben uo ya ilk ba$ladigim gunun gecesinde at aldigimi gormu$tum :D[hline]What does not kill,makes stronger.
Mail icin buraya basin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ghaldszar, 19 June 2003 17:30 tarihinde demiş ki:
Gece yatmadan önce donunuzu giymeyi unutmazsanız ve üstünüzü örterseniz eminim ki hiç bir şeyiniz kalmaz.
:-p

şerın sıton muyum donsuz gezeyim, teesüf ederim efem..[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki:
abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
said:
ShekiLChoCuq, 19 June 2003 14:58 tarihinde demiş ki:
said:
typxan, 19 June 2003 14:51 tarihinde demiş ki:
..
ıkıncısı ıse bu daha mantıklı bır yerkerın acıkta kalmıs olabılır

ahahh bende tam bunu yasmayı düşünüodum ;) +1
bukadar saçma bi rüyayı gördüysen, herhalde ya biyerin açıkta kalmıştır; ya da karabasan gelmiştir :-P
ama bunlar normal şeyler.. banada oluyo arada.. bi uyanıom hönk fln.
bide şu var rüyalar birkaç saniye sürdüğüne göre bu kdar olay sizce nasıl sığıyor saniyelerin içine? ;)[hline]k.o.c. - web site
..............................................................................

When a man lies he murders some part of the world
These are the pale deaths which men miscall their lives
All this I cannot bear to witness anymore
Cannot the kingdom of salvation take me home
...............................................................................
=-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-=

rüyalar 7-8 dakikaya kadar çıkabiliyor. bilim öyle diyor en azından...[hline]...all the sorrow and the pain
will be washed away by rain...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...