Necromancery Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 turkce olsun ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Merlinin kazanında var www.merlininkazani.com[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 yok abi orda baktim incelemesi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 www.dlh.net www.gamefaqs.com[hline]Arkaplanda Kanada, altımda güçlü bir mustang, elimde long sword dururken; arabalar, trafik, bu karmaşa, bu boğucu kent niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 merlininkazaninda var cözüm ama sadece ana questler. diger adreslerde de öle esas yan questleri bulsam süper olacak:) Ya bide ben yeni basladım oyuna bisi sorcam. su hlaalu house a üye oldum bi kac görev verdiler neyse yapiyorum ama su ralen hlaalo mu ne öle bi herif öldürülmüs soruyorum millete katili sölüyolar gidiyorum ben degilim diyo hehe bu hlaalo manora da giremiyorum kitli kapısı anlamadım olayı.[hline]Carternas the Champion Hib/Ex. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 beyler peki morrowind de hic assasin thief fln olupta zorlanmayan oldu mu ben olunca ne esya yurutebiliom nede tek vurusta olduruom oklar cok pahalı zaten yardımmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 la up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 bence bi topic aç bi konuda.. thief de kaçıcan bow zaten suxor.. khajit aç zıpla dur short blade fln yarar sana. bide acrobatics almak zorunlu bence çunk str getiriyo..hemde işine yarıyo[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Su surdugum soruyu biri cevaplasa negzel olcak:D[hline]Carternas the Champion Hib/Ex. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Katil o barın girişindeki smith adamın evine blkondan sızıcaksın, onu da guard tower ın çatısından atlayarak yapıcaksn (welcome to thievery) adamın suçunu itiraf etmesi için bug musk falan sür, pğersonality in falan olsun, ya da adamı srekli taunt et, sana sataşsın, ve sonunda öldür.[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 ya onu yaptım bab balkona atladım ama balkon kapısıda kitli eve giremiyorum hic bi sekilde. katilin smith ama bence direk o sekilde dalmak mantıksız yani bazı ipuclarının direk o adamı göstermesi lazım. oda anca o hlaalu manor girerek olabilir ama evdeki her kpıyı denedim hepsi kitli.[hline]Carternas the Champion Hib/Ex. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar