Xaero Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 said: abuzittin, 02 January 2004 19:58 tarihinde demiş ki: hehe olurmu hoca hayatın her bölümünde atraksiyona girmelisinn askerlikte de böle ..[hline] I can't remember anything, Can't tell if it's true or dream... Gidince gir sen bi atraksiyona sen... Ondan sonra atraksiyon hayatından 15 ay boyunca çıkmaz :) Sizi görürüm ben 5000 metre tam teçhizat koştuktan sonra yada bir iki tane ufak ceza aldıktan sonra bırak sancağı çalmayı ceza alırım die 5 metre yanına yaklaşmazsın...[hline]O Simdi Asker 83/4 Jandarma Özel Asayiş Eri... XÆ®ø fâ®ß®Ìght Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 yok hoca atraksiyon demek hayat demek atraksiyon olmazsa hayat olmaz...askerlige basladıgım ilk gün direk dalıyorum sancak korumalarına 2 yumruk 3 tekme adamlar etkisiz halde sonra sancagı kapıp direk ankara kuvvet komutanlıgına..eee artık ödül fln verirler...[hline] I can't remember anything, Can't tell if it's true or dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 heh ;) Xaero,Yaz oradan Bir HalfMumi,Komando yada Özel time :P Direk olarak Evet... Abi 5000M az ;) (ehe tamam sustum) ama ben 10M koşarım yani (koşmadım değil) *!kaçar*[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 hayırlı teskereler bakalım bızde subatta gıdıyoruz sanırım :)[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Hayırlı teskereler Torun :) Güzel güzel yap askerliğini tadını çıkartmaya bak hiç birşeye kafa yorma :) Ş:60[hline][b] Trance,Epic-Trance,Hard-Trance,Progressive-Trance,Progressive-House,Goa-Trance,Tech-Trance,Acid-House,Afro-House,Booty-House,Deep-House,Disco-House,Dubby-House,Funky-House,Hard-House,Latin-House,Tribal-House Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 hayırlı tezkereler ya sancak muhafızlarını kafalayıp çalamz mıyız acaba[hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Paticik nu-metal'e kafam girsin birliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 hayırlı teskereler xaero. millet tf'de fazla capture the flag oynaya oynaya oyun sandı herhalde bu sancak çalma olayını.. neyse, su gibi gidip su gibi gelirsin umarım.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 said: Ragnar, 03 January 2004 11:59 tarihinde demiş ki: Hayırlı teskereler Torun :) Güzel güzel yap askerliğini tadını çıkartmaya bak hiç birşeye kafa yorma :) Ş:60[hline] Trance,Epic-Trance,Hard-Trance,Progressive-Trance,Progressive-House,Goa-Trance,Tech-Trance,Acid-House,Afro-House,Booty-House,Deep-House,Disco-House,Dubby-House,Funky-House,Hard-House,Latin-House,Tribal-House Saol dede :)[hline][b]O Simdi Asker 83/4 Jandarma Özel Asayiş Eri... XÆ®ø fâ®ß®Ìght Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Soğan soymak elven bow yapmaya benzemiyor dimi çakal seni =).[hline]I am the light that shall lead you to darkness. The time for honouring yourself will soon be at an end... ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Hade ben gider bu kadar tatil adamı bozar... Şimdi basıp gidelim Karabük İl Jandarmaya versinler şöle altıma bi europa yada ford transit paşa paşa arabamı yıkayım oturayım aşağı. Hadi herkese tekrar elveda... Bu arada alt devrelerime söylüyorum eğer Jandarma falan gelirseniz sakın hiçbişi getirmeyin aşağıda yazdıklarımı alın gelin burda size istemediğiniz kadar şey veriolar... Neyse zaten artık çarşıda var hafta sonları arada geliriz... Hade bye byee millet sivil hayat suxx asker hayatı rulz keşkem hiç bitmese ortamı kurdumu manyak sarıo... Büyük boy banyo havlusu Banyo şortu diğer tabir ile şort mayo ama ben kimseden utanmam diosan gerek yok. 3 takım iç çamaşırı Kişisel bakım ürünleri traş kolonyası tırnak makası falan[hline]O Simdi Asker 83/4 Jandarma XÆ®ø fâ®ß®Ìght Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 sancak getir bizeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Fedaykin bu sancak muhabbetini söledi ya bu forumdan biri kesin başını yakacak bu sancak olayını yaparım ben die ama hadi hayırlısı inşallah bizim birliğe düşmez...[hline]O Simdi Asker 83/4 Jandarma XÆ®ø fâ®ß®Ìght Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Yok abi o sancak olayını başkası söyledi ben salaklaşmayın yapmayın dedim :-) Bu arada şöför olmuşsun galiba hadi yine en iyisi sana vurmuş şanslı kereta seniiii. Yanlız aracı alırken çok iyi kontrol et, sonra başına herhangi bir şey gelirse, bir bozukjluğu varsa ilk başta imzaladığın herşeyi ile sağlam teslim aldım belgesi başını çoook ama çoook ağrıtır. Arabayı teslim almadan önce çok iyi incele. Şayet seçme şansın olursa birisinin makam şöförü ol en kralı o. Transit şöförü olursan gecenin bir körü saat 3 olur 4 olur hep devriye çıkar ve bir çok bölgelde transit gider o işe.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Yok ilk önce yazıcı olcaktık. Acemilikte sordular bilgisayarcı varmı die atladık sazan gibi var dedik mouse olmayan bilgisayarda valla gece 12'lere kadar yok görev yaz yok dağıtım yaz yok sunu yaz yok bunu yaz yok şu komutana powerpointte sunum hazırla yok komutanın cocugunun dönem ödevini yaz. En son bölük komutanı seni seçmelere sokmadan yazıcı yaptırcam dedi yok dedim aman istemiom bende ehliyet var şöför olayım ben dedim. Zaten acayip meslekçi elediler yazıcı olanların çoğuda doğuya gitti hatta elemanın biri haritacıydı adamı hakkari yüksekovaya verdiler cocuk son güne kadar inanmadı... Olsun şöför olur 3 ay üstümüze gelirler sonra alt tertip geldimi tutsun garaj nöbeti... Bu arada saol fedaykin acemilikteki şöförlerde dedi orasına burasına iyi bak die. Zaten az çok anlıoz öle bi göz gezdiririz arabanın üstünde sonradan teslim alırız... İl jandarmada kalacağım için bakalım araç seçtirme durumları olabilir çünkü ben bilecik söğütte eğitim görmeden direk gidiyorum bide 4 yıllık ehliyet var belki yaparlar makam şöförü neyse kısmet o olur zaten...[hline]O Simdi Asker 83/4 Jandarma XÆ®ø fâ®ß®Ìght Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 said: Berk, 06 January 2004 19:18 tarihinde demiş ki: sancak getir bizeeee Bu olay bir askeri efsanedir özellikle acemi birliklerinde anlatılır amam gerçekte külliyen yalandır :) 1 çalamazsın 2 çalsanda kaçamazsın ( götüreceğin tekyer ahiret olur )[hline][b] Trance,Epic-Trance,Hard-Trance,Progressive-Trance,Progressive-House,Goa-Trance,Tech-Trance,Acid-House,Afro-House,Booty-House,Deep-House,Disco-House,Dubby-House,Funky-House,Hard-House,Latin-House,Tribal-House Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Hayırlı tezkereler[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Söförlük iyidir rahattır yeterki kaza yapma. Bol bol dışarı çıkarsın insan görürsün bişiler alırsın kolayca. Alt tertip geldimi iyice rahatlarsın.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar