Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

O Simdi Asker

Xaero

Öne çıkan mesajlar

• Admin
xaero forum botu deilmidi ya
durmadan netten linkler bulup topic acmaya programlanmamısmıydı
onu bile askere alıyolar ha yuh eheh

cabuk geri gelirsin işallah
işallah çok fazla güçlüklerler karşılaşmazsın
hayırlı tezkereler[hline]Grandmaster Hamburger
Sufi, 20 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki:
1990, daha kimselerin nicki falan yokken
Sosyal ağlarda paylaş

Alayın sancağı o birliğe özeldir ve birliğin namusu diye geçer. Sancak düşmeden o birlik imha olmuş sayılmaz. Sancağın etrafında sürekli korumalar vardır. Şayet sancağı çalmayı başarırsanız onca önleme rağmen bunu başardığınız için ödül olarak terhis edilirsiniz. Ancak buna karşılık sicile de bakılarak o birlik çok ama çok yüksek ihtimal dağıtılır veya düşüme uğrar. Rütbelilerin siciline işlenir ve rütbe düşümü bile alabilirler. Koruma görevli erler başta olmak üzere bir çok kişinin askerliği uzar. Kısaca çok sakat bir mevzudur.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.
[ no pain, no gain ]
Sosyal ağlarda paylaş

Korumaları yaralarsanız haliyle terhis belgesi yerine mahkum belgesi alırsınız. Ayrıca daha önce söylemişim, çalmayı başarıp terhis belgesini aldığınız gibi hayatını kararttığınız kişilerden yanında hediye olarak bir gövde dolusu kurşun almanızda kuvvetle muhtemeldir.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.
[ no pain, no gain ]
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
hoca simdi bu sancak isine benim kafam takıldı..Korumalar dururken nasıl calıcaklar kap kac mı yapıcaklar? Kaptıktan sonra ne oluo direk kosup komutana fln mı wericen ? Yaaa biraz acık acık anlatırmısınız..Bide sancagı kacırırsan kesin mi terhis oldugun? Birlikten dayak yeme ihtimalide war sanırım..Haa bide dielim giristin böle bi ise ama kacıramadın sonra noluo? way döt hırsız gir icerimi diolar?[hline]
I can't remember anything,
Can't tell if it's true or dream...

Sosyal ağlarda paylaş

yok canım o kadar da deil..yaa ztn casusluk yada vatanı satmakla ne ilgisi war bi bakıma watana yarar bence askeri test ediosun hadi o düsman olsa napcak bakalım die eee onlarda bunun karsılıgını veriyo..ama ztn her ne kadar burda soruosamda yapmaya kalkısacagımı sanmıyorum..[hline]
I can't remember anything,
Can't tell if it's true or dream...

Sosyal ağlarda paylaş

Sancağı çalmak, vatanı satmak oluyorda hani onu başta boşverin.

Ulan insanlığa sığmıyor ki bu davranış!Askerlikten kurtulacam diye milletin askerliğini yakıyorsun ayrıca milletin o kadar kasıp kazandığı rütbeleri alıyorsun onlardan.

Sancağı çalmak bencilliktir başka birşey değil.Insanlığa sığan birşey değil.[hline]I am the light that shall lead you to darkness.
The time for honouring yourself will soon be at an end...

Sosyal ağlarda paylaş

Dağıtım iznindeyim 7 gün... Dur daraldım şuraya bide bi marş yazıyım....

Aylardan kasım , günlerden cuma saat 9'da çıktı çatışma.
Günler geçmiyor , hasret bitmiyor , yarim bekliyor Jandarmayım ben.
Ana bilmeyiz , baba bilmeyiz , vatan içindir dağda gezeriz.
5. taburda çamlar altında mehtabı sayan Jandarmayım ben.
Pusuya yattım , pusu karanlık , pusu değil bu sanki mezarlık...[hline]O Simdi Asker 83/4 Jandarma Özel Asayiş Eri...
XÆ®ø fâ®ß®Ìght
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...