RaistlinMajere Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Herkes aynı düşüncede olmayabilir ama bana çok garip geldi mutlaka link vermem gerektiğini düşündüm bi inceleyin ne biliiim gülmekten falan kurtulabilirseniz bi mesaj atın siteyi destekleyin:D Buyrun[hline] With their tanks and their bombs and their bombs and their guns In your head in your head They are dying The Cranberries-Zombie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 whoaaoeheh çok iyi yaa.aşık etme felan:)çok komik ya[hline]Tanrım!Nasıl dayanacağım bu güzelliğe? Olacağımız zaman senle birlikte Merak ediyorum kalbim nasıl çarpacak? Ulaşmak istesem sana Rekabet nasıl edeceğim bu duyguyla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 EHuheue Kara büyü , Ak büyü ,Kötü büyü , İyi Büyü Aşk büyüsüde güzelmiş. Siteye girdim evde yanlızım korktum çıktım vallah.[hline]Yavrum!!! Seni artist yapıcam tıkla buraya / Kro Unutmayın ki Asıl Olan Gerçek Hayattır, Hayat da BEŞİKTAŞ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 ehe bunlar sıteyı cıddı cıddı yapmıs ya hemen a$ık etme buyusunden bı tane yapıp gıdıyım kızın yanına ::)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granader Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 hehehe cidden ya[hline]KOC My Acc Plz Click... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 beyler sıtede dualarda var ve ben bunun sacmalık olduguna pek ınanmadım cunkı dıger cıncı hocaların aksıne buyunun tutmasını allaha bırakıyorsun bu sıstemde yanı garantı olur dıye bır sey yok bır nevı dua kuvvetlendırıcı gıbı saydım ben[hline]Just as somethings can be right and useless Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Suiko Dragon UDIC (Ultima Dragons Internet Chapter) Armaden Dewild Lead HC armedendewild.frp-tr.net www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 sünnetçi de cok iyiydi ya ehe :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odun Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Kurşundan korunma güzel hemde test edilip onaylanmış büyü büyüyü cast ettikten sonra birde arka plane deli yürek müziği verirsin:Haydarinna rina rina rinanay! *!Deli Yürek Mode ON* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Korktum ben ya Büyü belirtilerini okuyunca brr Allah korusun.[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 şimdi şöyle bir göz attım dünyada büyüyle ilgilenen oğu alternatif dinde filanda var böyyle sympathetic magic filan. Ama burda biraz abartmışlar işi ak kara kızmızı oranj filan. İyi ve kötü gayet yeterli bence =)[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 lol be luis royonun falan resmini çalıp çırpıp koymuş, 2de yazı sıkıştırmış millet başlamış konuşmaya hemen gereksiz..[hline]There, look, the willow clings over the river, like a person who bows down, crying for the lover. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 işinize karışmak gibi olmasın ama dini bilgilerimce elimde full olarak 150 civarı gerçek büyü olduğu halde hiç birini yapmadım.Cin çağırma denilen olayı arkadaşlarım yaptı ve gerçektende oldu. Extradan,Büyü yapmak Allah'ın işine karışmak(tövbe)gibi olduğu için Kesinlikle Çok Büyük günah! Hatta dinden çıkarıyor(yanlış hatırlamıyorsam) Ayrıca gerçektende oluyor ve olduktan sonra bozulması oldukca güç.. Tavsiyem,hiç ama hiç bulaşmayın... 1 yapar 3 alırsınız.....[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar