Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Conan gibin anim

Creel

Öne çıkan mesajlar

Böle bi anim varmi yada conanin (aradim ama bulamadim :[)kendi animi varmi yaa
kendi animi yoksa cizgisinde gecen hikayelere benzeyen cizgisindeki meydan savaslarini iceren filan falanli bi anim biliosaniz?

[Bu mesaj Creel tarafından 01 January 2004 19:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Conan ın cok ezıq bı cızgı fılmı vardı dırek kınadım kendılerını yapanların,ama bı anımesı yok kı olmazda Hyborıan age ı anlatıcaksan duzgun cızımlerle veyahut blızzard cınematıclerıyle yapıcaksın gerısı bos beles....Conan gıbı varmıdır kı oda kısının conan gıbı degerlendırmesıne bakar..[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Sosyal ağlarda paylaş

onu önerdiler saten
ama conanin animini düsünürsek daha da asmih olurdu sanirim ama nerdee... :)
telif haklarinin sahibi yapsin :P blizzard kasamaz o kadarını sanmam yıllarını alır[hline]"I tried to kill the pain,
But only brought more"

Sosyal ağlarda paylaş

conan gibi anime olamaz...
niye olamaz,
çünkü olamaz
çünkü conan bir iskandinav efsanesi
çünkü animeler japon kültürünü esas alırlar..

conan gibi epic karakterler istiyorsan ruruoni kenshin öneririm..

ama dediğim gibi anime japon temalı şeyler içerir samuray içerir, barbar içermez[hline]Bir şeyi göremiyor olman,
orda olmadığı anlamına gelmez.
Sosyal ağlarda paylaş

Anime japon kültürünü esas almaktan çıkalı çok oldu. Japonya'da üretilmiş, yetişkinlere hitap eden animasyonlara verilen genel bir isim oldu artık "Anime"

Yani conan'ın animesi olur. Ne demek o öyle barbar olmaz, samuray olur..[hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world.
Sosyal ağlarda paylaş

Ilk basta Conan ın telıf haklarını alamazlar cok pahalı cunku belkı bır anlasma saglanırda yuksek fıyatlarda yapılır.Yoksa conan ı gozden dusurucek bır prodıksıyon asla yapılmaz yapılsada offıcıal kabul edılmez...[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Sosyal ağlarda paylaş

öhö
yukarda bi yerde japon kültürüna bagli conanmi dedim:P x-menin animesi(!) nasi olyo? ordadami japon kültürü var ha yok o cizgi film diosan tamam bende ceviriim conannin cizgi filmi yokmuuu diyim :) kemikkıran kardesim benim
telif haklarini yiyim otursun marvel yapsin (onlarinmiydii) hehe isleri ne adamlarin cik cik[hline]"I tried to kill the pain,
But only brought more"

Sosyal ağlarda paylaş

Zelda gibi rpglere özenmiş işte eehehe..
samuraylar ve zelda gibi şeyler var..

ama ..ee.. Conan gibi direk ...eee.. barbar savaşlarını anlatan anime yok ..ee.. en azından çok yok..

Bu tarz animeler fazla olmadığından da ...eee.. en azından ben öyle sanıyorum, Conan gibi bir işe girmeyi istememişlerdir..

*!iyice kıvırır*[hline]Bir şeyi göremiyor olman,
orda olmadığı anlamına gelmez.
Sosyal ağlarda paylaş

Belkide en barbarında bile animelerde bir iyilik kırıntısı var ama Conan'ın için böle bişi olmadığı için belkide animesi olamıyor.
*! kıvırmasına yardımcı olur*[hline]End is near;
Bu I aint afraid;
I see sarrow on faces
But I aint show pitty,
Cause Im the Fallen One!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...