karpuz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 hiçbiyerde tatil demiyo... ya tatilse? boşuna ayakta mıyım? acaba daha tatil edilmedi de ben okula gidince mi tatil edilcek? tatil olcaksa boşuna gitmiyim[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 nerdesin ve kar durumu nasılki[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 zaten konu varmış http://www.paticik.com/forum/view.php?id=64434 burda... özür diledim...[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 ben hisarüstündeyim... evin önü yol yani direk bembeyaz... 10 santime yakın kar var... ama uzaktaki kavşakta arabalar var yani anlamadım ki...[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Konya'nın Derebucak İlçesi'nde de yoğun kar yağışı nedeniyle okullar bir gün sereyle tatil edildi. :P[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 bahçeşeheirdeyim,her yer kar![hline]benim hala umudum var. turktelekom'a kafam girsin!
Evolution Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 İstanbul valisi ilan etti. Bugün ne olursa olsun okul var.
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Gaddar vali =P[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Vali çığ düşmesinimi bekliyormuş? Unutmadan belediye seçimleri yaklaşıyor değilmi :) Revenge revenge[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 ben kendime tatil yaptım bugünü valla.. :)[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır.
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Benimde öyle olacak sanırım traş olmaya bile üşeniyom dışarda kar var ne dersanesi.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
nonos Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Erenköydeyim her yer bembeyaz ve deli gibi yağıyo hala Tatil değilmiş Geçen seneki gibi 2.ders falan yollarlar Bu arada bizim ilk ders sınav! :) şansa bak
WindShade Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 bizim okul yakacikta dusunun oranin halini okullar tatil olmadi sevindim cunku gidip gormek istiyorum 1 metre kar bizim okul kendi kendini tatil edicek cunku servisler gidemiycek oraya :P[hline]Hepsi Gercek...!!!
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Kalktığımda ilk söylediğim söz... "Olm niye uyanmadın?Kalk." "Hmmf tatil diil mi?Bembeyaz heryer... "Yok vali tatil etmemiş." "Atınkini görsün o vali..."[hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth...
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Ankara ORANda şu an inanılmaz yağıyor ama şehir nasıl bilemem.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 nerende kar yağıyor?[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
cmrownz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 umurcum tatil olcak car$amba (yarin) 4 - 5 derece du$mesi ve $iddetli kar yagi$inin artmasi bekleniyormu$ , vali de okullarin acildigi saatten sonra tatili anons edemem ondan etmedim bidaha kar yagarsa insan hayatlarini tehlikeye atmamak icin tatil edecegim tabii ki . demi$ mi$ mi$.. cmrownz haber ajansi iyi gunler diler :P
Tarist Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 meteorun sitesinde sıfıra eksi 3 derece olcak diyo yarın için gece don olsun,kar yagsın,tatil olsun,biyoloji sınavı ertelensin[hline]Hey little Donna Sweet little Donna Goodbye Donna ...
Diablo Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 ya bu sabah istte deli yagdı vali amcamızız kıllığı tuttu yapmadı tatil[hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 "karla eğitim ayrı şeylerdir." demiş vali. eğer seçimle başa geliyo olsalardı ben yine bu adamı seçerdim:) adam çok zeki ya karla eğitimi ayırabiliyor:D umarım ulaşım ne demek onu da biliyodur da yarın tatil yapar. ayrıca "at"ınkini görmesi bence de iyi olur:-) zaten adam sırf bizim okulda yediği beddua, lanet, küfür vb.lardan yarına sağ çıkarsa tatil yapar heralde:)[hline]msn:[email protected]
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 tatil olsa iyi olurdu ya ecevit zamanında kar düştüğü anda tatil oluyodu :)[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 OHh millet kardan, tatilden muabbet ediyor. Biz ufacık bir kartanesine bile hasretiz bırak tatilini(İzmir)[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır!
Öne çıkan mesajlar