Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okul tatil mi değil mi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hiçbiyerde tatil demiyo... ya tatilse? boşuna ayakta mıyım? acaba daha tatil edilmedi de ben okula gidince mi tatil edilcek? tatil olcaksa boşuna gitmiyim[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
Mesaj tarihi:
ben hisarüstündeyim... evin önü yol yani direk bembeyaz... 10 santime yakın kar var... ama uzaktaki kavşakta arabalar var yani anlamadım ki...[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
Mesaj tarihi:
Konya'nın Derebucak İlçesi'nde de yoğun kar yağışı nedeniyle okullar bir gün sereyle tatil edildi.

:P[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
Mesaj tarihi:
Gaddar vali =P[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
  • Admin
Mesaj tarihi:
Vali çığ düşmesinimi bekliyormuş?
Unutmadan belediye seçimleri yaklaşıyor değilmi :)
Revenge revenge[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
  • Admin
Mesaj tarihi:
Benimde öyle olacak sanırım traş olmaya bile üşeniyom dışarda kar var ne dersanesi.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Mesaj tarihi:
Erenköydeyim her yer bembeyaz ve deli gibi yağıyo hala
Tatil değilmiş
Geçen seneki gibi 2.ders falan yollarlar
Bu arada bizim ilk ders sınav! :) şansa bak
Mesaj tarihi:
bizim okul yakacikta dusunun oranin halini okullar tatil olmadi sevindim cunku gidip gormek istiyorum 1 metre kar
bizim okul kendi kendini tatil edicek cunku servisler gidemiycek oraya :P[hline]Hepsi Gercek...!!!
Mesaj tarihi:
Kalktığımda ilk söylediğim söz...

"Olm niye uyanmadın?Kalk."
"Hmmf tatil diil mi?Bembeyaz heryer...
"Yok vali tatil etmemiş."
"Atınkini görsün o vali..."[hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth...
Mesaj tarihi:
umurcum tatil olcak car$amba (yarin) 4 - 5 derece du$mesi ve $iddetli kar yagi$inin artmasi bekleniyormu$ , vali de okullarin acildigi saatten sonra tatili anons edemem ondan etmedim bidaha kar yagarsa insan hayatlarini tehlikeye atmamak icin tatil edecegim tabii ki . demi$ mi$ mi$..

cmrownz haber ajansi iyi gunler diler :P
Mesaj tarihi:
meteorun sitesinde sıfıra eksi 3 derece olcak diyo yarın için
gece don olsun,kar yagsın,tatil olsun,biyoloji sınavı ertelensin[hline]Hey little Donna
Sweet little Donna
Goodbye Donna ...
Mesaj tarihi:
ya bu sabah istte deli yagdı vali amcamızız kıllığı tuttu yapmadı tatil[hline]Nanee nanee nane
Nane şekeri
Bu ne bahaneeeee
Şahaneyim şahane
Bundan sananeeee
Mesaj tarihi:
"karla eğitim ayrı şeylerdir." demiş vali. eğer seçimle başa geliyo olsalardı ben yine bu adamı seçerdim:) adam çok zeki ya karla eğitimi ayırabiliyor:D
umarım ulaşım ne demek onu da biliyodur da yarın tatil yapar.
ayrıca "at"ınkini görmesi bence de iyi olur:-) zaten adam sırf bizim okulda yediği beddua, lanet, küfür vb.lardan yarına sağ çıkarsa tatil yapar heralde:)[hline]msn:[email protected]
Mesaj tarihi:
OHh millet kardan, tatilden muabbet ediyor.
Biz ufacık bir kartanesine bile hasretiz bırak tatilini(İzmir)[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
Kırıldığı için daha da güçlü
- Marit
-------------------------
Son= Başlangıçtır!

• Yeni Oluştur...