karpuz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 hiçbiyerde tatil demiyo... ya tatilse? boşuna ayakta mıyım? acaba daha tatil edilmedi de ben okula gidince mi tatil edilcek? tatil olcaksa boşuna gitmiyim[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 nerdesin ve kar durumu nasılki[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 zaten konu varmış http://www.paticik.com/forum/view.php?id=64434 burda... özür diledim...[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 ben hisarüstündeyim... evin önü yol yani direk bembeyaz... 10 santime yakın kar var... ama uzaktaki kavşakta arabalar var yani anlamadım ki...[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Konya'nın Derebucak İlçesi'nde de yoğun kar yağışı nedeniyle okullar bir gün sereyle tatil edildi. :P[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 bahçeşeheirdeyim,her yer kar![hline]benim hala umudum var. turktelekom'a kafam girsin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolution Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 İstanbul valisi ilan etti. Bugün ne olursa olsun okul var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Gaddar vali =P[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Okul war.[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Vali çığ düşmesinimi bekliyormuş? Unutmadan belediye seçimleri yaklaşıyor değilmi :) Revenge revenge[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 ben kendime tatil yaptım bugünü valla.. :)[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Benimde öyle olacak sanırım traş olmaya bile üşeniyom dışarda kar var ne dersanesi.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Erenköydeyim her yer bembeyaz ve deli gibi yağıyo hala Tatil değilmiş Geçen seneki gibi 2.ders falan yollarlar Bu arada bizim ilk ders sınav! :) şansa bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 bizim okul yakacikta dusunun oranin halini okullar tatil olmadi sevindim cunku gidip gormek istiyorum 1 metre kar bizim okul kendi kendini tatil edicek cunku servisler gidemiycek oraya :P[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Kalktığımda ilk söylediğim söz... "Olm niye uyanmadın?Kalk." "Hmmf tatil diil mi?Bembeyaz heryer... "Yok vali tatil etmemiş." "Atınkini görsün o vali..."[hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Ankara ORANda şu an inanılmaz yağıyor ama şehir nasıl bilemem.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 nerende kar yağıyor?[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 umurcum tatil olcak car$amba (yarin) 4 - 5 derece du$mesi ve $iddetli kar yagi$inin artmasi bekleniyormu$ , vali de okullarin acildigi saatten sonra tatili anons edemem ondan etmedim bidaha kar yagarsa insan hayatlarini tehlikeye atmamak icin tatil edecegim tabii ki . demi$ mi$ mi$.. cmrownz haber ajansi iyi gunler diler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 meteorun sitesinde sıfıra eksi 3 derece olcak diyo yarın için gece don olsun,kar yagsın,tatil olsun,biyoloji sınavı ertelensin[hline]Hey little Donna Sweet little Donna Goodbye Donna ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 ya bu sabah istte deli yagdı vali amcamızız kıllığı tuttu yapmadı tatil[hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 "karla eğitim ayrı şeylerdir." demiş vali. eğer seçimle başa geliyo olsalardı ben yine bu adamı seçerdim:) adam çok zeki ya karla eğitimi ayırabiliyor:D umarım ulaşım ne demek onu da biliyodur da yarın tatil yapar. ayrıca "at"ınkini görmesi bence de iyi olur:-) zaten adam sırf bizim okulda yediği beddua, lanet, küfür vb.lardan yarına sağ çıkarsa tatil yapar heralde:)[hline]msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 tatil olsa iyi olurdu ya ecevit zamanında kar düştüğü anda tatil oluyodu :)[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 OHh millet kardan, tatilden muabbet ediyor. Biz ufacık bir kartanesine bile hasretiz bırak tatilini(İzmir)[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar