Aegean Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Biraz önce bira + kuruyemiş + tv yaptım acayip keyif aldım, sizin keyif tanımınız nedir kedicikler[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 uykuuu ykuuu[hline]wuJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 said: BabacumMostors, 06 January 2004 00:11 tarihinde demiş ki: uykuuu ykuuu[hline]wuJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... +451655624572561236137[hline]If only I could breathe to see the sun of May... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 hmm dediğin şey harbiden de keyifli.. soğuk bir kış günü sıcacık evimde oturmak :) ama uykunun yerini hiçbirşey tutamaz kanımca..[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 deniz kenarı + olta + sigara + kahve 2. yol > sigara + wc + lemanyak ;)[hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Uyku, ama iki de birde kabustan kalkar gibi kalkıp bazı şeyleri düşünmeden, tedirgin olmadan olan rahat bir uyku...[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Vodka, çerez, kocaman ekran da ve iyi ses düzeninde bir kaç anime, ve Bostanlı sahilinde o kafayla sakin bir yürüyüş.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Evdeki huzur, mutluluk budur..[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Gecenin bi vakti disarda yagmur yagarken sicak odamda pc karsisinda olup abur cubur yemek ve cay kahve her neyse onu icmek ve ara sira arkamdaki tv ye bakmak.[hline]Daverc...WTF ?! --> ..Mandooo, 11 December 2003 16:52 tarihinde demiş ki: kim ne derse desin en pis pislik şudur abi: özellikle UEFA ve ŞAmpiyonlar ligi maçlarında Brezilya taraftarı uygulamaktadır bunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Tabiki her turlu Frp....[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Budur[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Bilmiyorumki kafam çok karışık.? [Bu mesaj Ra_d tarafından 06 January 2004 00:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 French Kiss[hline]Madem herkes bigün ölecek, o zaman ben niye ölüyorum ya?! (!!) Phann - Exca/Hib Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 halısahadan vb yorucu bi aktiviteden gelip duş aldıktan sonra tv karşısında yawaaş yawaş karanlığa doru kaymak :][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Keyif bir elinin altında kokteyl ayaklarını uzatmışın süper bi hava var deniz manzarası oooh sıcak sıcak kuş seslerini falan dinle oooh misss nefisssss[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 gerçekten yepyeni, her anıyla şaşırtan bir film/anime izlemek ya da bir oyun oynamaktır, yerine göre bir bardak sudur, yerine göre gözleri yummaktır. neyi desem diğerine haksızlık olur..[hline]Yes. In the rain, I smiled, but I was really crying. I was really crying. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 bu arada keyif uo da zorlu bir pvp sonucunda adamın ölürken ki "ARRGHH" sesi süperdir Aaaaaaaaah içim cız etti... bi de soğuk kış günlerinde otobüs beklersin otobüsün 559c ya da 43r yi gördüğün zamanki duygu süperdir... bi de tabii son durakta bütün otobüsler arka arkaya olur son durakta onları hepsini bi arada görünce bir garip olursun içini mutluluk sarar falan... :P[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Belki yine millet sapık falan diycek ama aklımın ucundan bile sapıklık geçmeden yazıyorum ki Sevgilim ile başbaşa olup, herhangi bi yayla'da (tercihen yurtiçi), bir dağ evinde (böyle tabir edebilirim sanırm avcı kulübesi şeklinde olanlar) geçireceğim bir haftasonudur.[hline]The Holyman Ben, 05 January 2004 18:32 tarihinde Pklar hakkında demişim ki: Ben gördüm kel gibiler ama değil gibilerde sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 niye sapıklık olsun canım... sapıklık olsa insanoğlu soyunu devam ettiremezdi, androjen ve/veya östrojen salgılanıyorsa eğer bünyende, oldukça sapıklık dışı...[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Kaslarini aldiktan sonra ikisininde birbirinin ayni oldugunu gormek tir keyif... Yada yeni yaptirdigin manikurune bakip ne guzel tirnaklarim var demektir.... Yada kocaman bir dilim franbogazli pasta yemektir keyif....:-)[hline]Ella es una hermosa mujer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Keyif:Sonuna kadar yüksek bir yokuştan çıkmak o yaz günü..İnişinde Rüzgarla aşk yapmak.. -Oldukca Sessiz bir doğa görüntüsü... -41 Derece sıcaklıkta MTB yarışı yapmaktır.. -Paticik+Biraz atıştıracak bir şeydir.. -Özgür olmaktır..Durmamaktır.. -Deli gibi sevdiğim şarkıları,kasede çekip,sabah kimsenin olmadığı bomboş caddelerde ters yoldan gidip dalga geçmektir.. Eğlenmektir bazen inadına.. -"Çıkıyorum-Yapacağım" demek değil "Şimdi Yaptım" demektir.. -Ne zaman önceki günden hızlıysam..Budur... Halfmumi 2001:A. speed:15km-s Halfmumi 2003:A. Speed 23km-s..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Keyif ruhen huzurlu saglikli olmaktir bence. ayrica keyif bulundugun ülkede internetin zirt pirt gitmemesidir.[hline]Daverc...WTF ?! --> ..Mandooo, 11 December 2003 16:52 tarihinde demiş ki: kim ne derse desin en pis pislik şudur abi: özellikle UEFA ve ŞAmpiyonlar ligi maçlarında Brezilya taraftarı uygulamaktadır bunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Benim keyif tanımım kız arkadaşımla iyi geçen bir randevudan sonra herşeyin daha güzel gözükmesidir gözüme..[hline]ilk o vardı.. kalhiae koç herkes gral biz lamer.. gralsınız valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 said: fizban, 06 January 2004 00:55 tarihinde demiş ki: fondip yapılan bi kadeh votka sonrasında alınan nefestir keyif. +1[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Deniz manzaralı bir yerde yağmur altında arabanın içinde kız arkadaşınla oturmak bide yanında sigara oldumu yeterli![hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar