BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 şimdi bu hınzır windows movie maker çok süper capture yapıyor yapmasına da kaydederken doğal olarak .WMV formatında kaydediyor bu dosya ile nero gibi bir cd yazma programına gittiğinizde de program kaynak dosya için .DAT veya .MPG gibi dosya formatları istiyor, .WMV'yi kabul etmiyor birinci seçenek olarak .WMV'yi .DAT'a çevirmeyi düşündüm ve bunun için de programlar buldum ama çok gereksiz bir işlem ve aşırı da uzun sürüyor yani ne vardı movie maker dat formatında da kaydetseydi dicem ama diyemiyorum microsoft gibi bir firmaya hakaret etmeye benzer bu =) neden movie maker kullandığımı da söylim, snazzi pci kart var ve içinde gelen video edit programları için hiçbir yerinde cd-key/serial vs bulamadım, delirmeden önce de movie maker'ı keşfettim, çok kullanışlı basit imkanlar sağlıyor size, mesela bir videonun başına fade in/out efektleriyle birlikte bir başlık ekleyebiliyorsunuz, farklı videolara geçişte çok güzel geçiş efektleri vs var dediğim gibi kendi programlarını kullanamadığım için ve movie maker da kullanışlı geldiği için onu kullandım ama bu defa da VCD yapamadım :/ durum bundan ibarettir...
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 export mudur nedir onu dene dicem ama denemişindir dur bi bakıyım ben onla avileri açıp mpg yaptımdı galiba ama kalitenin içine etmişti du bi bakam[hline]King Of Chaos
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 save ederken .wmv yi .mpg yaz oluyo :D[hline]King Of Chaos
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 bu dediğini media playerda mı yapıyosun? movie makerda sana seçtirmiyo formatı daha doğrusu kalite bazında seçtiriyo ama formatına kendi karar veriyo, ne saçmalık ya
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 bende dosya sonlarını gösteriyo isimlen beraber mesela pepe.exe o yüzden kaydederkende gösteriyo bende .wmv yi silip .mpg yaptım oldu öö şey mediaplayer açıyo ama nero vcd yapmıyomuş [hline]King Of Chaos [Bu mesaj WaNTeD tarafından 02 Şubat 2003 21:42 tarihinde değiştirilmiştir]
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 hah işte sen adını istersen öyle yap nero gene formatını kabul etmiyo onun neyse çevirecez bir şekilde onları napalım :/
Eno Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Bende bu olayı çözemedim. Varmı bir çıkış yolu sonuç olarak?
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Benim de bu Movie Maker ile ilgili bi problemim var Nightmare Before Christmas ı indirdim netten ama adamlar başına 3 dakka reklam gibi bişi koymuşlar O yuzden altyazılar uymuyo Bende açtım movie maker da (40 dakka surdu açması.. gerçekten) o ilk 3 dakkayı sildim ama save edemedim Kafayı yedim Bi yolunu bilen varsa solesin luffen Alternatif bi program falanda olabilir[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 bir dolu program var bak ben bu konuları açtıktan sonra kim korkar google'dan kitabı geçti elime :P sonra yazdım işte "mgp joiner", "avi edit", "wmv to mpg" diye google arama motoruna bir dolu şey çıkıyor, hatta bir kısmı freeware, olmayanları da zaten süreli de olsa işini görecek kadar kullanabiliyosun şimdi program da önerirdim kesme birleştirme işleri için ama kafam allak bullak oldu program isimlerinden, bir saattir onları temizlemeye çalışıyorum zaten =) dediğim gibi arat mutlaka istediğin şeyi yapan bir program çıkıyor karşına
Eno Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 eheh tamamdır black.. Sen bir ara en beğendiğini buraya yazarsan minnettar kalırım. :)
Öne çıkan mesajlar