BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Deli33 Dark Tranquility'den Lethe ve The Gallery şarkılarınıda tavsiye ederim. Ha yetmez bana dahada istiyorum dersen özel msjdan yollıyabılirim.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır!
Satyr Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 james başka... obir idol ve efsane benim için...[hline]İst. Avrupa yakası 16-18 yaş arası enstrumanına hakim heavy metal çalacak ve b.g. iron maiden gibi grupların sololarını zorlanmadan atacak solo gitarist aranıo; [email protected]
SouLSaZaN Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Oasis - Sunday Morning Call öfff lanet olası 4 sene öncesini hatırlıyorum..Ne güzel günlerdi o günleeeeeeeeerrr. :([hline]___ForeveR SouL___
SilverSurfer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 dream theatre - space dye vest ajdar - nane
Wulfgar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Cevaplaması çok zor bi soru; Birini desem, diğerine haksızlık olacak hepsini saymaya kalksam forum heba olacak ama tam bunları yazarken çaldığından ve o uzun listede olduğundan dolayı yaziim; Dark Tranquillity - White Noise/Black Silence[hline]Avatar...
Sam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 u2 - acrobat u2 - until the end of the world[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for? Sam: Don't go where I can't follow!
resata Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 hanz zimmerman - the rock theme... süfer bence[hline]Imza bilmem... Parmak bassam olur mu ?!!?
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 RADICALNOISE-BAZeN.... bi de: to live is to die-metallica...[hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock: [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 31 December 2003 21:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Beyendim hoş bir thread olmuş, ama benim dinlediim en deil de hasta olduum çok şarkı olmasından dolayı bir şarkı söylemiyeceğim. kısaca eksendeki lanette çalan şarkılar diyebilirim :p şu an (lanet war ewet) çalanlar da dahil.[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de...
Head Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 bobby vinton - sealed with a kiss Muse - Sunburn Gary Jules - Mad World In Flames - Man made god[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 mad world. vidyosu da cikmis, mtv de bile donuyor.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
DeLiLeRnEfeNDiSi Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Yıldız Tilbe - Çabuk olalım aşkım aaagggg ulen aggggggg[hline]Ya olduğun gibi görün, ya da gözüme görünme !!
nemiss Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 limbonic art-suicide commando carpathian forest-coldcomfort Shininig-reflecting in solitude burzum-dunkelheit[hline]if you believe, you are god!
nemiss Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 death-voice of the soul[hline]if you believe, you are god!
farewell Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 said: nemiss, 02 January 2004 02:12 tarihinde demiş ki: burzum-dunkelheit[hline]if you believe, you are god! burzum sucks![hline]%108 alcoholocaust! bir insanlik ayibiyim bu alemde..
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Tool - Schizm Fuel - Hemorrhage Sentenced - Drown Together Katatonia - Sweet Nurse Trust Company (Deftones,Tool,Glassjaw) - Lonely Stratovarius - Rebel[hline]I am the light that shall lead you to darkness. The time for honouring yourself will soon be at an end... ICQ
farewell Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 said: Alexi_Septimus, 02 January 2004 02:50 tarihinde demiş ki: Sentenced - Drown Together vay vay dehşet şarki. sentenced sever insan evladi bulmakta zorlaşti tabi. hele günümüzde mtv nin 3 günlük şarkilarini en hasta şarkilari olarak gösteren pokemon larin olduğu şu günümüzde.. devam aslan:)[hline]%108 alcoholocaust! bir insanlik ayibiyim bu alemde..
nemiss Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 six feet under-victim of the paranoid [Bu mesaj nemiss tarafından 02 January 2004 03:41 tarihinde değiştirilmiştir]
nemiss Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 said: farewell, 02 January 2004 02:40 tarihinde demiş ki: said: nemiss, 02 January 2004 02:12 tarihinde demiş ki: burzum-dunkelheit[hline]if you believe, you are god! burzum sucks![hline]%108 alcoholocaust! bir insanlik ayibiyim bu alemde.. aşlayarak dinniyorum..[hline]if you believe, you are god!
nemiss Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 said: farewell, 02 January 2004 02:55 tarihinde demiş ki: said: Alexi_Septimus, 02 January 2004 02:50 tarihinde demiş ki: Sentenced - Drown Together hele günümüzde mtv nin 3 günlük şarkilarini en hasta şarkilari olarak gösteren pokemon larin olduğu şu günümüzde.. hline]%108 alcoholocaust! bir insanlik ayibiyim bu alemde.. mtv sucks[hline]if you believe, you are god!
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 said: farewell, 02 January 2004 02:55 tarihinde demiş ki: hele günümüzde mtv nin 3 günlük şarkilarini en hasta şarkilari olarak gösteren pokemon larin olduğu şu günümüzde.. Ben hele gunumuzde su gunumuzde ogle birseye rastlamadim. Daha cok kendi sevdigi dinledigi muzik turunden farkli biseye tahammulu olmayan, aklinca kaliteli muzik dinleyip, kaliteli davranamayan, ben metalciyim hobarey! tipi bir gence rastladim.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
LeftF13LD Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 said: farewell, 02 January 2004 02:55 tarihinde demiş ki: vay vay dehşet şarki. sentenced sever insan evladi bulmakta zorlaşti tabi. hele günümüzde mtv nin 3 günlük şarkilarini en hasta şarkilari olarak gösteren pokemon larin olduğu şu günümüzde.. devam aslan:)[hline]%108 alcoholocaust! bir insanlik ayibiyim bu alemde.. bi king daha çıktı burda[hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist
Lars1iche Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Metallica - So What Dinledim mi böle bi anda ortam hızlanıo solosu manyak.
Souldrinker Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 tabii ki Megadeth-Tornado of Souls(baştan sonuna kadar keninden geçersin), Megadeth-In My Darkest Hour(Bu daha da dehşet) bunalım şarkılardan Anathema-a dying wish, ayrıca Opeth-Black rose immortal adamı oldurur, Opeth-Face of Melinda adamı kendinden geçirir, hastalandırır. Opeth- The drapery falls da tatlıdır. Opeth rules kardeşim.
dieddragon Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 blind guardian - a past and future secret[hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf
Öne çıkan mesajlar