Bone Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Herhangi bir tarz olabilir. Dinlediğinizde kendinizden geçtiğiniz elektro çalıyormuş gibi yaptığınız. Ya da dinlerken ağladığınız. En müzikal parça olabilir. En sevdiğiniz şarkı olabilir.. Mesela benim sevdiğim bir tarz değil. Gitar soloları felan yok zaten benim için önemli değil o sololar. En sevdiğim şarkı da değil.. Gary Jules - Mad World Hasta bir şarkı.. Özellikle dinlerken donnie darko filminin sahneleri gözümün önünden geçiyor bir tuhaf oluyorum. Şarkı çok garip ve etkileyici. Peki sizin için en etkileyici, en hasta şarkı nedir? İstediğiniz herhangi bir durumdan dolayı sizi etkileyebilir. Seçmenizde özgürsünüz.[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Tabii ki Hammerfall-Always will be ne zaman dinlesem eski sevgilim aklıma gelir :([hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Iron Maiden - Genghis Khan Kamelot - Don't You Cry en hasta diyemem, devamlı değişiyor. genghis khan yıllardır aşkım, don't you cry'ı ise öğreneli anca 1 yıl oldu, o yüzden o değişebilir ama genghis khan uzun süre "en hasta şarkım" olacak eheh. ama bunları gidip laptop'ta dinlediğimde hiçbişey hissetmezken, düzgün bir kulaklıkla ya da ses sistemiye dinlerken hoplayıp zıplayıp ağlıyorum. ha bir de.. bunlar belki de şarkının güzelliğinden çok, onları çok dinlediğim dönemleri hatırlattığından. çoğu kişi için de aynı şey geçerlidir. bana özel geliyor yani. uçup gidiyorum dinlerken. [hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] [Bu mesaj Mirage tarafından 22 December 2003 13:19 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Mirage tarafından 22 December 2003 13:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 diyosunki tip okuorum bari insanlarin hastaliklarina care buliim... *!bugun gununde degildir*[hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b] =Follow the Blind= -=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=- "You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Believer - The Key, The Lie, The Truth valla ne desem yalan olur hem çok güzel şarkı, hem çok garip bir şarkı, hem death metal, hem doom, hem progressive, hemide avant garde hayırlısı olsun.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 eheh hellhound.. ben duydugum en hasta şarkıyı söliyim. ay si yu beybi şekinereeez şekinereez diye bi şarkı.o nedir abi bi kaç sene önce ne bu dedim hipnoz oluyodum aptal bi şarkı yani hasta bi şarkı.[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Theatre of Tragedy - A distance there is Sözlerini bilince daha da bi duygulandırıyor insanı[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Anathema-Deep[hline]Rangermania ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Pink Floyd- High hopes ve comfortably numb[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Qui Bono? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 metallica sevmeme rağmen master of puppetsnı solosunda kendimden geçerim..onun dışında ise my dying bride-two winters only derim başka bişi demem[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 death- Scavenger Of Human Sorrow( bunun davulunu çalmak ) In Flames - Man Made God ( bunun da gitarlarını )[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 malmsteen-black star. hissettirdiği şeye bi mana verebilmem bugüne kadar mümkün olmamıştır.[hline] To resist change is folly. To direct change is unlikely. To co-operate with change is an act of intelligence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 anathema - lost control metallica - one opeth - bri, forest of october.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 siz sevdiğiniz şarkılarımı yazıyosunuz yoksa hasta şarkılarımı yoksa benmi topici yanlış anladım?[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bergamot Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Beni etkileyen sarkilar : anathema - one last goodbye, lost control , regret kenji kawai - voyage to AVALON ( orchestra versiyonu ) (mutlaka dinleyin asmis bi parca etkileyici bayaa ) apollo440 - the pain in any language ( harika bi parca cok derin duygusal ve adamin sesi cok hos tam damardan bi parca ) placebo - the crawl ( bu parcayi dinlerken nedense bi ucurumdan assagiya dusmus gibi oluyorum ilginc ya da batmis gibi damardan geliyo yine ) radiohead - exit music ( soleme tarzi cok hos arkadaki kalabalik sesinin arada fonda yer aliyo olusu ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 said: Fistan, 22 December 2003 17:44 tarihinde demiş ki: siz sevdiğiniz şarkılarımı yazıyosunuz yoksa hasta şarkılarımı yoksa benmi topici yanlış anladım? hasta şarkıları. ya bende en çok sevdiğim şarkılar genelde en çok beni etkileyen şarkılar olmuştur.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehoca84 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Iron Maiden-Afraid to Shoot Strangers(ah o gitar sololari:) ) Helloween-Sole Survivor(o nası bateri ya:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 böyle 'en' topiklerini biraz saçma buluyorum, sevdiklerimden Chumbawamba - Enough is enough[hline]video barbam et pallium, philosophum nondum video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Johnny Hollow - Skeleton Song bu sarki aglatir Pink Floyd - Echoes bu sarkida psikolojik sarhosluk yaratir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Dark Tranquillity - Punish My Heaven Cradle of Filth - Dusk and Her Embrace[hline]If only I could breathe to see the sun of May... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
songlessbird Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 said: Bonecrusher, 22 December 2003 11:53 tarihinde demiş ki: Gary Jules - Mad World Hasta bir şarkı.. Özellikle dinlerken donnie darko filminin sahneleri gözümün önünden geçiyor bir tuhaf oluyorum. Şarkı çok garip ve etkileyici. .[/b] sen onun bi de antimatter coverını dinle.. şiddetle tavsiye edilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 "Doktor bey şuram ağrıyor" adlı gitar konçertosu! Hasta şarkı ne be?[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth [Bu mesaj Qui tarafından 22 December 2003 21:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Insanity Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Greenday - Time Of Your Life biterim, bitmeye dewam ederim[hline]This is the last time you'll see me So check your mood ring cos I bet it's green Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 hasta bir şarkı ha? avulsed - stabwound orgasm[hline]Biring biring ming bolur, tama tama göl bolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Dark Tranquility - Lethe, The Gallery şarkıları. Hele Gallerynin başlarındaki Solo mükemmeldir hastsayım.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar