Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Artık yabancı shard...

extacy

Öne çıkan mesajlar

• Admin
türk playerlar çok düzgün shardlar bok gibi ondan oynanmaz hala geldi demi? ...

ya herhangi bir servera geçiyorsan geç ama saçma sapan da konusma lütfen, burası sphere server bölümü
uo oyuncuları cemiyeti değil
hadi beyler topluca suraya geçiyos muhabeti için acılan bi bolum deil burası
zaten nezaman orenceksiniz ozaman uo yuda bırakmıs olursunuz herhal ....

bab the kenk ben su servera geçtim geliyonmu
hiç tanımadıgın bi adam gelir hemen kanka modu..
2 gün sonra server değiştirirsin gelirsin gene aynı muhabbet....[hline]Grandmaster Hamburger
Estel_Anorien, 23 December 2003 23:37 tarihinde demiş ki:
oooooffff.. Kimse isminin yanında bir gif var diye adam olmuyor..Bendede bi madalya bi title var.. adam mı oldum? Hayır...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
extacy, 25 December 2003 07:09 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar sanırım türk shardlarından bizlere bir fayda gelmicek devamlı kapanmalar editler banlar vs.vs. oynanmaz hale geldı ben yabancı uo shard a geciyorum neverlands a gelen olursa özel msj atsın lütfen tşkler[hline]You Dead

oha be adam resmen bize ezik diyor.... eger server yapmak o kadar kolaysa ve bizimkine laf atiyosan sıkıyosa sen yap be... ayrica gececeksen bize ne niye topic aciyorsun anlayamadim kisacasi bu arada kapaniyo demesi kolay herhalde hic server acmadin ondan anlamiyorsun anlamanida beklemiyorum.... bu arada DynamicK le ayni fikirdeyim.....[hline]herkez uo oyanayabilir ama uonun icinde yasayamaz....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dmx, 25 December 2003 16:17 tarihinde demiş ki:
tek cumle ile ben gercegi belirteyim: turk'ten ultima'ci olmaz.[hline]- never too old to learn!
ne alakası var bizim neyimiz eksik . bence türktende oluur japondanda . bizde yapabiliriz .[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
[Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

DMX bey bide bunu kendi Forumlarına Yazsana
"TÜRKDEN UO CU OLMAZ DİYE"
Bakalım Ne oluyor Eğer yazdığına güveniyosan Ben bu yazıyı Quaxis Forumlarındada Görmek istiyorum.
Bakalım Ne Olacak.

:hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr:[hline].......

ICQ=173110143

[Bu mesaj rexx tarafından 25 December 2003 19:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Istisnalar kaideleri bozmaz, Dmx buyuk olcude hakli. Akli fikri exploite isleyen, oyunlardan zevk almak yerine egosunu tatmin etmeye calisan; hicbir zaman adil bir dovuste olmeyecegini zannedip, oldugunde ya hakaret eden, ya da isi edit/lag/cheat gibi seylere baglayan ve kavgalar cikartan oyuncu kitlesi buyuk cogunlugu olusturuyor. Bu gibi zeka yasi dusuk, gelisimini tamamlamamis, Darvin teorisine kanit gibi duran insanlar varken Turkler hicbir MMORPG'yi b.kunu cikarmadan topluca oynayamaz, istisnalar da kaideyi bozmaz.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
bakın beyler
iğneyi kendinize çuvaldızı baskasına batırmadıkça sağlıklı fikirler öne süremezsiniz
dmx genelleme yaparak büyük hata işlemiş, sözünü geri alıcaktır tahminimcede
ama şuda bir gerçek ki ülkemizde bug abuser dan tutun speed injection gibi hile programlarına ve daha nelere ağırlık veripde uo yu efendi gibi oynamayı unutan okadar cok insan varki

bunda bir numaralı etken sidik yarışıdır,
özelliklede cafelerde oldugundan boyle seyler ve ülkemizdede net cafelerden uo oynayan sayısı cok oldugundan (yabancı ulkelerde net de ucuz ve hızlı hiçde kopmuyor o yuzdende daha cok hatta nerdeyse tamama yakını evinden oynuyor)

bizim milet uyanıktır ve cok zekidir ama zekiliği güzel işlere harcamaktansa kimisi site hekledim bab the kenk diye gezer
bi serverın ftp sifresini örenip bişiler yapar adınada hacker abdi koyar elalem vay be adam heklemiş desinde egosu tatmin olsun diye, uoda scriptlerdei hatalardan yararlanıp abuse edim de kısa yoldan hemen paranın dibine vurayım diye uğraşan insan sayısı uo oyuncu yuzdesi içinde oldukça yüksek bir paya sahiptir....

speed açıp adam kesip peşinden yol al, veya ezik kelimelerini sarfedince cafeye verdigi paraya yanmaz
ego meselesi direk

yabancılardada var bu hevesler bu hırslar ama benim gördügüm abuse ile veya speed inj gibin programlar ile kasıcagına oyun içi pvp becerisi vb ile kasıyor hem daha tatminkar bişi hemde illegal yonu yok

ha türkiyedede pek cok efendi player var eyvallah kimsede laf soyleyemez,,

işte bu yuzden dmx in direk genelleme yapıp da boyle demesi hatalı.

fakat şunu tekrar belirteyim, hiçbir yonetici serverının adı kötüye cıksın diye emek vermez, zamanla istenmedik seyler olabilir fakat sütten cıkmıs ak kaşık gibi deil playerların hepside...[hline]Grandmaster Hamburger
Estel_Anorien, 23 December 2003 23:37 tarihinde demiş ki:
oooooffff.. Kimse isminin yanında bir gif var diye adam olmuyor..Bendede bi madalya bi title var.. adam mı oldum? Hayır...
Sosyal ağlarda paylaş

Kesin su muhabbeti ! Turkler bir ingilizin veya baska bir yabancinin bildiginin 10 katını biliyor ! Tek sorun ruhlarimizda maymun istahlilik var ... Shardimizi en kralından yapıyoruz sponsor isine gelince biraz kasıyoruz emeklerimizi bi kenara atıyoruz 2 3 gun sonrada siliyoruz artık baydı diye...Bu huyumuzu duzelttik mi varya ... yakariz ortaligi :)
Ha ayrica Turkiye online gamingde gelen ilk 5 ulke arasina giriyor...bunuda buradan belirteyim.[hline]Cok yakinda geliyoruz...
Sosyal ağlarda paylaş

Valla isim vermicem ama Alternate Pk serverinda oyniyan bi türk arkdaşımı gördüm gayet kibar etrafına yardım ediyor ingiliz dostlarıyla konuşuyor falan aynı adamı aynı nickle Nebulada gördüm birine küfür ediyordu bence problem 2 türk playerin yanyana gelmesinden kaynaklanıyor olabilir. ee buda bi TEZ :D[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

ewt ööle ama bu oyun bi rp oyunudur şimdi rp konusuna hiç sokmayın beni sabaha anca çıkarız.
ama eğlenmek için başka insanların da eğlencesini bozamazsın ortada bi emek var bu emeğe de saygılı olmalısın[hline]I'm your dream mind astray
I'm your eyes while you're away
I'm your pain while you repay
You know it's sad but true
Sad but true
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TheCoder, 26 December 2003 18:27 tarihinde demiş ki:
..insanların vasat ötesi bir serverda bu kadar keyif alarak bu kadar dayanışma..

Daha Turkiye Uo'yu yeni yeni taniyordu ve alternatifi yoktu, zaten ilk adam gibi server acildiginda (Nebula'yi actigimizda yani) snn fanlari haric pek kimse kalmadi.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

Yabancı shardlarda uzun süredir oynayan arkadaşlar tanıyorum. Hepsi hat meselesinden yakınıp duruyor. "ulan bizim hatlar onlar gibi olacak. varyaaa" gibilerinden bir çok kelimeler sarfediyorlar. Yabancı sharda da speed yapanlar yine var bir aralar injection yüzündene The Alter Realm kısa süreliğine kapandı. Fakat speed'i injection'ı açınça kendi egolarını tatmin ederken başkalarınında eğlencesine engel olmuş oluyorlar. ben bu ve benzeri kişileri herzaman kazanamayacakları için açtıklarını düşünmüşümdür. Şimdi beni speed yapan veya injection kullanan bir kişi oyunda öldürse ve üzerine "ezik, lamer" gibi aşağlayıcı kelimeler kullanması beni ne lamer yapar nede ezik çünkü o kişi kazanamayacağını bildiği için böyle yollara başvurmuştur. ve kendisinde bir sorun vardır. ayrıca oyundaki çoğu davranışlar insanların kişiliklerinide yansıtmaktadır. Çoğu kişinin düşüncesi "nerede beleş, oraya yerleştir." yani official shardlarda oynamayanlarında bence düşüncesi budur. Kısaca herkes kendi istediği shardda oynar. Fakat şunuda belirteyim çoğu Türk shardı bir çok yabancı shardlardan daha güzel hem player yönünden hemde scriptsel açıdan. Ben Türk shardlarından yanayım ve hile programı kullananra karşıyım.[hline]Icq : 162015742
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio ;
Şu anda bence bütün serverlar birbirine benzemekte ..
Tüm oyuncuların aynı sunucuda bulunmamalarındaki sebep ya sunucuda bağlantıları olması ya da ilk oynadığı sunucu olmasıdır ..
Bu sebeple bulunan hiç bir sunucuya adam akıllı sunucu diyemeyeceğim , yani tabii ki büyük işler başaranları var ama bence adam akıllı sunucu demek adamakıllı kitleye hitab etmekle mümkündür.

Söylemek istediğim şeyse bence şu ana kadar gelmiş geçmiş "tek" adamakıllı sunucu SNN Dünyası'ydı , çünkü orada açlık yoktu , orda kardeşlik vardı , dayanışma vardı , herkez birbiriyle savaş halinde değildi . Player Killerlarla , iyiler arası savaş vardı . Birbirini Bucs veya Delucia da ilk defa gören player killer lar birbirine saldırmaz , dost olurdu.
İşte eskiyle yeni arasındaki fark , Nebula'ya laf söylemiyorum , başardığı işler için tebrik ediyorum , fakat şunu söyleyeceğim
Nebula açıldı , mertlik bozuldu ..[hline]Gitti gelmez bahar yeli;
Şarkılar yarıda kaldı.
Bütün bahçeler kilitli;
Anahtar Tanrıda kaldı.

Geldi çattı en son ölmek.
Ne bir yemiş, ne bir çiçek;
Yanıyor güneşte petek;
Bütün bal arıda kaldı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...