Gunn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2002 eh volfy, bunu kendime almıştım ama bitane daha getirtirim sonra al hayrını gör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2002 baane, bunu sitesinden koymuşun :P (daha resim açılmadan url den anladıım için :P) nesse, kendin gelmen yeter Gunn abi...[hline]In Moon I trust For Moon I live The Moon I love The Moon I pray... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2002 Ayıp ama, hediye o, öyle denmez kırılır sonra Gunn. Ondan yani, yoksa ne işim olur =P said: Emaleth, 23 Ekim 2002 19:09 tarihinde demiş ki: ....maymun suratlı japon kızına....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2002 Bu arada burda bir miktar kıskanbçlık mı seziyorum hııııı.... Forumun tek gulu benim olayi sanal bir sevgiliyle sona mı erer :-D :D :D *! Kafasına doğru uçan terlikden son hız kaçarken kıs kıs güler* Zbaaaammmmm "Ahhhhhhhhhhh............." Atmasana beeee şimdi kaç gün inmez şişi, offfffff fenada acıtıyomuş said: Emaleth, 23 Ekim 2002 19:09 tarihinde demiş ki: ...maymun suratlı japon kızına hepinizin dibinin düşmesi... [hline]Obey Your Master! [Bu mesaj fedaykin tarafından 23 Ekim 2002 21:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Ekim 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2002 maymun suratli japon kızı :p hehehe[hline]-Atlantic Shard- -The Slayer-Hayabusa - The Slayer |Atlantic| -GM Craftman- The Bedirhan |Atlantic| -Free Shard- -Center Guards-Genjuro Kibagami-|Sylveria| -Rock'n Miners-Darwen Nasseri-|Sylveria| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2002 maymun suratlı? john lennon'ın kayınvalidesine karşı yönelttiğiniz bu sözler duygularımı incitiyor efenim.. kedi'nin hediyesi maymun suratlıysa benimkiyle takas edebilirim, başka da kimse için yapmam bunu :-p[hline]OMG OMG OMG LOL!??#!#= w0t WiL hapen NEXT??! OUr h3r0 is D-E-D !!?!111 WTF 0mG. 2 B KONTINUED : DDDDDDDDdd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2002 lol ilahi be. yatarayak güldürdünüz ya yine, alıcaanız olsun :)) neyse yigeceler ayol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Ekim 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2002 Harbiden maymun suratli kardesim, insan kedi arkadasina oyle secondary quality gey$a getirir mi? Kedicim sen abicim al bileti gel yanima, bakma ulu orta yaziyorum ama ciddiyim. Cirnop gibi hatunlar varken o ne yaw oyle???? Hem IQ seviyeleride dusuk bak diyorum, iki espiri yap kahkayi basarlar :) Sen bo$ver o gey$ayi, Emaleth hakli i$e yaramaz o.. Arlooax The Happy Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Ekim 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2002 Yazmayi unutmu$um, Emaleth arkada$imizin avatari ne kadar guzelse o caponda o kadar guzel i$te.. Yazmasam patlardim heh :) Arlooax The Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2002 thread i anca gordum eheh gunn o resimde ki olay unutuldu sandim bi daha cikartma yüzüstüne kazara kacti elimden o olay allahtan usa üstlendi olayi ehi ;) neyse du bakim oda da yer ariyim hediyen icin *derken raftaki bi kapsül kaza eseri yere düşer* *ack!*[hline]...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2002 anaa ben de yeni gördüm sağolasın Gunn bak ben de bunun altında kalmadım gidip harbiden dümdüz ettim tokyoyu, şu anda plan aşamasındayım, bitince yollarım keyfine göre dizayn edilmiş bir tokyo *pssst mono, sendekiler daha etkiliymiş sanırım, versene şurdan birkaç megatonluk kapsül ^_-* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2002 lol blackçim be aaaaa, her gün aynı threade gülünmez ki. ehühüeühüe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2002 GUNN? INANAMIORUM!!! CAPONYAYA GITTIN VE PEPELEKIN SAMURAYINA BI KATAN GETIRMEDIN??? *!küser*[hline]ben ve gitarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ekim 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2002 Bu threadin "Pepelek Klasikleri" arasına alınmasını talep ediyorum :)[hline]Ghost of The Navigator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2002 *parazit li telsiz konusma efekti* -dostlar *shHShshH* su anda burada yuksek radyoak *shshishish* ya maruz kaldim...iyisimi yeni bir kazaya sebep olmad *shshhsh* susmam lazim... *cizirtili telsiz dialogunda arkadan bir kapsül düsmesini andiran ses gelir* -hayiiir!!! Black in teratonluk patlayicilariii!!!!!! *shshshs*[hline]...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2002 gene iskenderin yoğurtlu tarafını kedi kapmış..[hline]Hayallerin ötesi.. Ooki no Sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2002 Hediyeler süffer ya , japonyaya gidersem herkese bende tusubasa asuro ( eski futbol çizgi filmi ; hani bi kaleden bi kaleye 1 bölümde giden ; akula magnum vuruşalrı yapan hoş çocukların dizisi :) )[hline]"başkalarının bilgileri ile bilgin olabilsek bile, ancak kendi aklımızla akıllı olabiliriz..." montaigne... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Gunn secimler süper[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Ehehe :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 aa ben duygulanırım ayol? atla deve mi? gunn (duygularını hayvanca yaşayan çavış) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Gunn bir daha gidersen vede gelirsen(!) bana da çekik göz getirirmisin?[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel nebuchadnezzar, 04 Mayıs 2002 19:28 tarihinde demiş ki: bana bir frp bug ı söyleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar