Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

u-571 tekrar

MrBomb

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
terminator 3'ün yönetecek kişinin bu filmi yönettiği duyunca anlamıştım zaten pek birşeye benzemeyeceğini..[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for?
Sam: Don't go where I can't follow!
Mesaj tarihi:
Bence çok güzel bir film her syrttiğimde o çocuğun boğulduğu yerde ağlar,alman esirin yaptıklarında küfrederim[hline]Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
Neyin varsa bilmiş senin!
Mesaj tarihi:
said:
Khirsah, 29 December 2003 21:22 tarihinde demiş ki:
Bence çok güzel bir film her syrttiğimde o çocuğun boğulduğu yerde ağlar,alman esirin yaptıklarında küfrederim

ben de o alman esirin azmine, milletine sadakatine ve hizmet duygusuna saygı duyarım helal olsun derim :)[hline]a.k.a "bay bomba"
Mesaj tarihi:
bu filmde anlatılan olay gerçek bir olaydan alıntı,o alman esirinin yaptığına bravo diyorum,küfür etmiyorum,tankları gibi denizaltılarıda süper alamanların.[hline]tık!
benim hala umudum var.
Mesaj tarihi:
said:
-MrBomb-, 30 December 2003 18:35 tarihinde demiş ki:
said:
Khirsah, 29 December 2003 21:22 tarihinde demiş ki:
Bence çok güzel bir film her syrttiğimde o çocuğun boğulduğu yerde ağlar,alman esirin yaptıklarında küfrederim

ben de o alman esirin azmine, milletine sadakatine ve hizmet duygusuna saygı duyarım helal olsun derim :)[hline]a.k.a "bay bomba"

Al sana çok doğru bir yaklaşım olaya. Saving Private Ryan'da da aynı şekilde düşünmüştüm. Bu bir savaş. Her türlü adilik yapılıyor.[hline]Some people are born with tragedy in their blood.
UIN: 2060306
Mesaj tarihi:
Bu arada harbi alman denizaltıları da çok iyi yani gerçekten 200 metreye inebilir mi bilmiyorum ama en azından filmde gösterdiği kadarıyla bayağı sağlamdı:)[hline]Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
Neyin varsa bilmiş senin!
Mesaj tarihi:
gazatede bu film için "bir çok tarihi yanlış içermesine rağmen vıdı vıdı" diyodu. Ne demek yani aslında almanlar kazandıda haberim mi yok?[hline]Aket Atum

• Yeni Oluştur...