MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 of önceden yazmayı unuttum şu an filmin başı sayılır atvyi açın konu monu sormayın dalın direk filme[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 başka vericek filmmi yok yaw baydı bu :)[hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 terminator 3'ün yönetecek kişinin bu filmi yönettiği duyunca anlamıştım zaten pek birşeye benzemeyeceğini..[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for? Sam: Don't go where I can't follow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Ya tam hatırlamıyorum da... Deniz altı hede hödö konulu bir filmdi sanırım izlemiştim ama oldu baya...[hline]Some people are born with tragedy in their blood. UIN: 2060306 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Bence çok güzel bir film her syrttiğimde o çocuğun boğulduğu yerde ağlar,alman esirin yaptıklarında küfrederim[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 atv nefret ettirdi filmden yane baslık "reklamlar tekrar "da olabilir di yaen araya da u 571 serpistirmisler gibi....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 said: Khirsah, 29 December 2003 21:22 tarihinde demiş ki: Bence çok güzel bir film her syrttiğimde o çocuğun boğulduğu yerde ağlar,alman esirin yaptıklarında küfrederim ben de o alman esirin azmine, milletine sadakatine ve hizmet duygusuna saygı duyarım helal olsun derim :)[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 güzel denizaltı filmidir severiz icabında[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Düzgün başlık isteriz, arayınca bulmak isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 bu filmde anlatılan olay gerçek bir olaydan alıntı,o alman esirinin yaptığına bravo diyorum,küfür etmiyorum,tankları gibi denizaltılarıda süper alamanların.[hline]tık! benim hala umudum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 said: -MrBomb-, 30 December 2003 18:35 tarihinde demiş ki: said: Khirsah, 29 December 2003 21:22 tarihinde demiş ki: Bence çok güzel bir film her syrttiğimde o çocuğun boğulduğu yerde ağlar,alman esirin yaptıklarında küfrederim ben de o alman esirin azmine, milletine sadakatine ve hizmet duygusuna saygı duyarım helal olsun derim :)[hline]a.k.a "bay bomba" Al sana çok doğru bir yaklaşım olaya. Saving Private Ryan'da da aynı şekilde düşünmüştüm. Bu bir savaş. Her türlü adilik yapılıyor.[hline]Some people are born with tragedy in their blood. UIN: 2060306 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Bu arada harbi alman denizaltıları da çok iyi yani gerçekten 200 metreye inebilir mi bilmiyorum ama en azından filmde gösterdiği kadarıyla bayağı sağlamdı:)[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 gazatede bu film için "bir çok tarihi yanlış içermesine rağmen vıdı vıdı" diyodu. Ne demek yani aslında almanlar kazandıda haberim mi yok?[hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 o yanlışlar büyük ihtimalle zamanında o denizaltı ve gemilerde bulunan aletler ve teknolojiler ile ilgilidir tahminen[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar