Sensible Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Ya nedir bu ya! Bam güm bam güm ikidebi bi anda! Ulan Allah'n hayvanı sen sordunmu bana ben istiyomuyum? Hıyarın teki sokağın ortasında havai fişek patlatıyor evet... "BOM! GÜM!" beceremiyorda zaten. Her sene aynı şey... Eğlenmek istiyosan git bara,diskoya kardeşim ne benim keyfimi kaçırıyosun ne hakkın var beni rahatsız etmeye yahu! Bazen diyorum ulan bi M16 alıp hepsini tarasam şunların... Nedir bu batı özentiliği ya her sene yeni bi yıl nedir ki yani.. Yabancıların Crihstması var bizde yokki böyle birşey. Yılın başı işte.[hline]60-70'lerden CSNY... Ama Neden Kimse Bilmiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullet Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Bır kac saat sabredıver canım, bu kadar abartma.[hline]Bilginin efendisi olmak için, Çalışmanın uşağı olmak şarttır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 abi asil bu yilbasi karsitligi neden? birak eglensin adam. sana bi zararimi var? varsa cik soyle adama.. bukadar abartmanin ne manasi var? *!birasindan bi yudum alir*[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Yahu zararı olmaz olurmu burası İstanbul'un sakin bölgelerinden biri. Öyle eğlence yapılacak yerde değil. Yaşlı ve hasta insanlar var. Bu ani ve gürültülü patlamalara kalbi dayanmayacak insanlar var. Yatalak hastalar var. Adama söylesem anlayacak mı sanki Allah'ın Ayısı?[hline]60-70'lerden CSNY... Ama Neden Kimse Bilmiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Aha şimdide magandanın teki havaya ateş açıyo Allahım sen bana sabır ver...[hline]60-70'lerden CSNY... Ama Neden Kimse Bilmiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 havai fişek rulz :) muhuhu silah atma hayvanlık da havai fişekler her yerde atılıyor süper :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 maytap rlz:) ozellikle yangın cıkarınca[hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Ehehe biraz önce buradada patlattılar ben kafayı korudum direk ne olur ne olmaz[hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 zaten insanlar para harcasın diye var yılbaşı, sevgililer günü, ot günü, b*k yünü :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 bizim burda savaş çıktı beyler cama kum torbası yıgıyorum şuan olan kuşlara oluyo be yazık hayvanlara ondan sonra ulan bayramlarda siz bizi tarıyonuz alın simdide diyip patır patır sıcacaklar kafaya ama du bakalım işallah denk gelmez hele hele kızla falan bulusmaya giderken olursa çok kötü .. :([hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 ben muzikten duymuyorum hicbisi. ne atarlarsa atsinlar :) bana ne..[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Yılbaşıyla Noeli karıştırmayalım. Noel hristiyanlığa özgü olabilir ama yılbaşı evrenseldir...[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Havai fişek atmanın, millet açlıktan kırılırken havaya para atmaktan farkı olmadığını düşünüyorum.[hline] Part metal, part bone and all death.. I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 havai fisekten hayatını kazanan insanlar oldugunu unutmayalım zengin kesim butun lux harcamalarını kesip onları en yoksul kesme yardım olarak verse bir suru insan da işsiz kalır,orta sınıf yoksullaşır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 ehm... başıma gelen hikayenin birazını anlatıcam babacum anlatma dedi ama birazını:) Şimdi ben giderken karşıya 50 torpil götürdüm İşte patlatıoz felan SOnra bizim masadan biri puro içiyodu bende aldım puro kabını böle metal bi boru Doldurdum içine barut 6 felan torpilin Gittim parkın oraya gömdüm kuma yaktım kaçtım Abi bi patladı... bütün alarmlar felan Hayvanlıktı tamam:) sora sivil polis felan gelmiş ortama Bu BAAAAMMM Vİu viu viu acie acie acie seslerini duyan karşıda oturan ve boğazın orda duran kişilerin duyduğu BAAAAM benden çıktı pardon[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 eheha sanada bu yakışırdı zaten kuru kuru girmen olmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 said: zlorwf, 01 January 2004 02:11 tarihinde demiş ki: Havai fişek atmanın, millet açlıktan kırılırken havaya para atmaktan farkı olmadığını düşünüyorum.[hline] Part metal, part bone and all death.. I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless. Kusura bakma ama öyle bakarsan şu anda yapmakta olduğun şeylerin (örneğin internet) de olayı aynı. İnternete verdiğin aylık parayla da insan doyurursun. Veya alacağın milyarlık cep telefonuyla da (pekala 3210 falan da alabilirsin) vs vs..[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 biraz sensibLe oLun yaw :D *!içeLim ziL zurna*[hline]icQ=135954330 Ema apLadan iyi Quote Ema apLadan iyi İmza Ema apladan iyi konu açma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Bütün yabancilar hristiyan zaten, christmaslari var ya o bakimdan yani[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 hayatını havai fişekten kazananlar diye bişey yok..onlar yılbaşında maytap, fişek, yagmur yagdıgında şemsiye satan insanlar..satmasalar da dükkanlar da var zaten..gidip daha yararlı işlerle uğraşabilirler. dün gece bende kız arkadaşımla dışarıda geçirmek istedigimizden resmen rezil olduk, heryerde silah, maytap..maytap ın nereye düştüğünü mü takip edicez yoksa eglenecek miyiz? sonra geldik kadıköye barlar sokagına heryer full..sıkış tıkış olmaktansa sokakta olmak daha iyi dedik sokakta girdik.. eglenmeyi bilmeyen bilgisiz, cahil insanlara en azından bir yol gösteren olsaydı zamanında akıllarını daha iyi kullanabilirlerdi.sevgiler[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 vAlla sıpanın teki bi patlattı bamgüm.. hatunda saglam korkar allah icin 12 ye ceyrek kala bir zıpladı... Ayh!-hihi... diyereqten... nnhaann dedim noluos ehaha[hline]Im tasteless, there's beauty in strange places ...... who cares? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Rewendor +1 anlamıyorum niye yılbaşı kutlayan insanlara özenti deniyor.. Biz Christmas yada Türkçesi Noel olan kutlamayı yapmıyoruz bizim kutladığımız yeni yılın gelişi..tüm dünyada kutlanır bu..[hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 evet büyük terbiyesizlik canımız çekti alalım 2 tane de havai şifgek biz atalım dedik meğpersem onlar roket görünümlü torpilmiş... buradan bütün sahte roket/havai şifek satıkılarını kınıyorum *!kın* walla ben yenı yıla laz bir arkadaşın evde girdim ev zaten cephanelik gibi saydıralım dedik baktık sıokak çok dar vaz geçtik. arkadaş rize ye davet etti seneye inşallah rizede gireriz yenı yıla böle saydırararak :) olmadı illaki bu yaz oralarda dağda bayırda düğün vardır orada saydırırız[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Baronkilic, 27/12/2003 tarihinde şöölece zırvalayınca: geldim benim avalonda gm tailor gm bs gm necro gm mage süper charlarım var Akabininde Berk kişisi şöyle söz eylemiş: benim pipim de seninkinden büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Göztepe/Özgürlük Parkı ' ndaki konsere gelen varmı.? len kafama meşale geliyodu,son anda sıyrıldım,matrix şekliyle :)[hline]Kalbinde yerim yoksa,ayakta da giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Oha abi havai fişekten hayatını kazanan adam olurmu! Ehehe adam her sene fişek satıyo sonra 1 sene boyunca bu sattığı 10-20 havai fişekle yaşıyo vay canına! :D Havai fişeği internetle aynı kefene koymakta bi ayrı marifet ister hani. Havai fişek ile internet kullanmanın arasındaki farkı,verilen parayı falan uzun uzun yazamicam zeki olan anlar. Sensible olalım Arkadaşlar :P [hline]60-70'lerden CSNY... Ama Neden Kimse Bilmiyor! [Bu mesaj Sensible tarafından 01 January 2004 22:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar