bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Fanatik te okudum bugun Uefa chelsea maçında olan olaylar yüzünden tarihi bir ceza uygulayacakmış.Atılan konfetiler nedeniyle maç geç başladığı için uefa ceza uygulayacakmış.Uefa maçların aynı zamanda başlayıp aynı zamanda bitmesi için çok büyük önlemler almış. Ve birçok komite üyesi bjk nin uefadan dışlanmasını istiyorlarmış. Şenes Erzik "Uefa nın vericeği cezayı bende biliyorum ama tarihi bir karar verileceği gözüküyor şu an için bjk nin avrupadan ihracı gündemde" demiş. Bjk avrupa nın önemli avukatlarıyla çalışıyormuş... Umarım olmaz eğer olursa avrupaya katılamayan bir takımımız olucak. Artık fenerle birlikte lig kurarız. :)[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullet Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Imkansız oyle bısey olması, konfetıden menmı edılır bır takım sacma. Hıc bosuna panıklemeyın bence. Avukata bıle gerek yok :)[hline]"İki şey sonsuzdur. Birincisi Evren, ikincisi insanoğlunun aptallığı. Ama ilkinden o kadar emin değilim !" Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 yazıııış.. Fransa'da oynanan psg-gs maçında bizim taraftarlara saldırdı fransızlar ama men kararı falan olmamıştı psg için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 ulan roma - gs maçında kavga çıktı da nooldu...[hline]İmza dediğin nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 arkadaşlar bu konuda uefa'nın ne kadar ciddi olduğunu bilmiyorsunuz sanırım ! bilerek konfeti atıldığı açık ve ortada, bunu soruşturup bi şekilde ortaya çıkarırlarsa rahatça verebilirler böyle bir ceza[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 avrupa filan bos isler , bizim lig iyidir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 lol yazış falan diyil gözlemci 10 sayfa şişirilmiş bi rapor vermiş oldukça kötüleyen maddeler içeriyor ve terör var diyip maçları ülke dısına aldılar adamlar italyan basket takımı gelip maç yaptı futbol takımı terör var dedi e burdan daha ne sonuc cıkar adamlar kirli oyunlarla istediklerini yaptırıyorlar o yuzden bu saatten sonra artık ne olur ne biter pat diye yorum yapmayın.[hline]Grandmaster Hamburger Absolut, 15 December 2003 14:42 tarihinde demiş ki: Game master= GM Area Master = ?? hehehehe Popeye, 15 December 2003 14:43 tarihinde demiş ki: eh be abso yakında baba olacaksın ugraştıgın şeylere bak ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 bence men edilmesi çok büyük ceza olur da, şöyle 2-3 maç tarafsız saha cezası falan gibi öküzsel bir ceza verse yeridir. çünkü yukarda belirttiğim gibi bjk bilerek organize bir şekilde maçı geciktirdi.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Ya biz gidiyoruz dayak yiyoruz taraftarlarımızı dövüyolar (Bkz. paris sg., roma vs.) onlara bişey yok bizi avrupadan men.Bence yapamayacaklar.Yemez çünkü.[hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 inşallah yapmazlar ama şu sıralar yaptıkları pislikler de göz önünde bulundurulmalı nele ryapabildikleri ortada adamların başabakanımız italyan başabakanı ile görüşmüş de , neymiş tarafsız saha istegini geri aldıracakmışda oda konusmuş işi bağlamışta ne oldu fos neler dönüyordur ortada da farkında değiliz , tamamen men edilmesi çok zor tabiki ama sabonun dediği gibi bikaç maç ceza da olabilir tabi kuralları okumadan yorum yapmakta sırf vicdana gore haraket etmek oluyo yani suan yaptıgımız gibi..[hline]Grandmaster Hamburger Absolut, 15 December 2003 14:42 tarihinde demiş ki: Game master= GM Area Master = ?? hehehehe Popeye, 15 December 2003 14:43 tarihinde demiş ki: eh be abso yakında baba olacaksın ugraştıgın şeylere bak ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 moncain nası yemez.şimdi versler ceza nolcak bişi yapabilcekmisin yapamıcaksın[hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 O zaman çok net görünecek avrupa bizi hiç bi alanda yanlarında görmek istemiyor ama inşallah olmaz böyle bir şey yapmalarıda gerçekten zor.[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 bizimkilerde kaşındı ya ne var yani o kadar konfeti atıyosun paşa gibi izlesene maşını zaten çizik imajın var uefa da[hline]farewell, 22 December 2003 02:19 tarihinde demiş ki: melodi basip kari vokali dayiyip heleelöö diye şarkilarla vatandaşin beğenisini kazanan gruplarn geleceği yoktur.. [Bu mesaj -Mandrake- tarafından 22 December 2003 15:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 maç geç başladıda nooldu demi yani[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 said: Nukem_Verite, 22 December 2003 15:01 tarihinde demiş ki: said: LvL_Sabo, 21 December 2003 17:04 tarihinde demiş ki: bjk bilerek organize bir şekilde maçı geciktirdi sana gönlümden geçenleri söylersem çok ağır olucak o yüzden demiyorum.Eğer dememi istersen söyle diyeyim şimdilik sadece 14 puan farkı hatırlatabiliyorum Bide böyle bi ceza olmaz korkmayın diyorum[hline]Azmodai, 19 December 2003 15:35 tarihinde demiş ki: salak abi bu chemical. yine dayanamadi Türküm,Zenciyim,Nukem'im Estel_Anorien, 19 December 2003 00:39 tarihinde demiş ki: Here is the door here is the handle evet yine 10 yıldır içinde patlayan kuyruk acısını dışa vurmuşun aferin. bana bu dediğinin konuyla en ufak alakasını söyleyemezsin. bu yüzden de kuyruk acısı diye değerlendirmem son derece normal. yalansa yalan de, boş konuşma. adam gibi konuş. kazım kanat dahil bütün spor yazarları dedi bunu bjk'nin bilerek yaptığını. sinan engin'i falan gösterdiler konfetiler sırasında ağzı kulaklarındaydı. herkes biliyor bi sen bilmiyosun. boş konuşuyosun. 2 saniye adam ol yeter diyorum...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza [Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 22 December 2003 17:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 En azından doLandırıLmıyoruz çapuLculara güvenip stadımızı terketmiyoruz..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 bak hala alakasız şeylerle cevap vermeye çalışıyosunuz. ben diyorum bu 10 yıllık kuyruk acısından başka birşey diil. bi 10 yıl geçsin biraz başarılı olun bu da geçer. düzgün bi şekilde cevap verebilicekseniz gs'ye başka konularda bok atmadan, gelin tartışın varım sonuna kadar ama saçmalıcaksanız, kendi kafanızın içinde kalsın düşünceleriniz...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Ben şunu bilirim Mesut Yılmaz gider ayak GS ye bi olimpik stad hediye etti. :D Mesut gitti Gs de bitti devletten el altindan para alamiyolar.Spordan sorumlu devlet bakanlari az beslememiştir Gs yi,Mesut yılmaz doneminde. Ha bide Uzan bitti oda artik maddi destekte bulunamiyo işler karişik GS de. neyse allah yardimciniz olmasin ben cok memnunum şu halinden Gs nin :D[hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 said: quamor, 23 December 2003 13:51 tarihinde demiş ki: Ben şunu bilirim Mesut Yılmaz gider ayak GS ye bi olimpik stad hediye etti. :D Mesut gitti Gs de bitti devletten el altindan para alamiyolar.Spordan sorumlu devlet bakanlari az beslememiştir Gs yi,Mesut yılmaz doneminde. Ha bide Uzan bitti oda artik maddi destekte bulunamiyo işler karişik GS de. neyse allah yardimciniz olmasin ben cok memnunum şu halinden Gs nin :D bu bilgiyi nereden aldın merak ediyorum uydurmalar,iftiralar,varsayımlar herzaman olur da bunlara bilgi diyosan emin konusuyosan kendinden ispatlayamadıgın zamanda ne duruma düşecen o asıl gülünç olur..[hline]Grandmaster Hamburger Absolut, 15 December 2003 14:42 tarihinde demiş ki: Game master= GM Area Master = ?? hehehehe Popeye, 15 December 2003 14:43 tarihinde demiş ki: eh be abso yakında baba olacaksın ugraştıgın şeylere bak ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 said: Diablo, 21 December 2003 17:44 tarihinde demiş ki: moncain nası yemez.şimdi versler ceza nolcak bişi yapabilcekmisin yapamıcaksın[hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Bir maç Türkiye dışına alındı diye ne olaylar oldu birde BJK yi men ederlerse çok karışık şeyler olur.Olay çıkar.İş büyür.Kan çıkar kan.[hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Bjk yi men etmek abartı bi ceza, zaten yeterince ceza aldık dışarılarda oynayarak =( ingilizler ne çirkef millet ya...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 said: Nukem_Verite, 22 December 2003 15:01 tarihinde demiş ki: Sana gönlümden geçenleri söylersem çok ağır olucak o yüzden demiyorum.Eğer dememi istersen söyle diyeyim şimdilik sadece 14 puan farkı hatırlatabiliyorum Nukem Tartışmanıza girmek istemiyorum. hatta bu konu ile ilgili deil ama şu yukardaki msjında resmen saçmalamışsın.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! [Bu mesaj BlaCk_DmC tarafından 23 December 2003 23:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 said: Nukem_Verite, 22 December 2003 15:01 tarihinde demiş ki: said: LvL_Sabo, 21 December 2003 17:04 tarihinde demiş ki: bjk bilerek organize bir şekilde maçı geciktirdi sana gönlümden geçenleri söylersem çok ağır olucak o yüzden demiyorum.Eğer dememi istersen söyle diyeyim şimdilik sadece 14 puan farkı hatırlatabiliyorum Bide böyle bi ceza olmaz korkmayın diyorum[hline]Azmodai, 19 December 2003 15:35 tarihinde demiş ki: salak abi bu chemical. yine dayanamadi Türküm,Zenciyim,Nukem'im Estel_Anorien, 19 December 2003 00:39 tarihinde demiş ki: Here is the door here is the handle resmen kınıorum bu lafı ayıp denilen bişey var[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 nukem ne zaman saçmalamıyo ki konu bjk olunca? ;)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 bizim taraftarlar o maçta terörist uefa şeklinde pankart açmışlardı ona bozulmuşlardır hahaha ne yapmak istiyorlarsa açıkça belirtselerde bari ona göre tepki göstersek adamların ne yaptığıda belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar