SandroNightFall Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Arkadaşlar bir araştırma yapıyorum şuanda. İşimle alakalı. Sizdende bir yardım alabilirsem çok sevinirim. Şimdi bir evlilik davetiyesi türünde bir reklam hazırlıyoruz. Ve genelde bööle davetiyelerin üzerinde, içinde yazılan yazılar yada evlenen çifte yollanan tebrik mesajları falan varya işte onlardan örnekler yazarsanız çok mutlu olurum. Ben zaten bir araştırma yapıyorum fakat siz değerli paticik üyeleride buna katkıda bulunursanız iyi olur. Cevaplarınızı bekliyorum..[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 aklıma ilk allah bir yastıkta kocatsın geldi biliyorum çok klasik[hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 ben "bu mutlu günlerinde/günümüzde yanlarında/yanımızda olmanızı dileriz" görürüm çoğu davetiyenin üstünde..[hline]Yes. In the rain, I smiled, but I was really crying. I was really crying. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Unuttum eve gidince bakar yazarım ama Sam'in dediği gibi birşeylerdi galiba.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ScHaT_morcivet Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 valla aklıma gelen bir tek sey var yazayım genede :) ''Allah sizin gonlunuze gore versin,bizde mutluluğunuzu gorelim.Allah size sevgi versin aşkınız eskimesin''[hline]Şeytanda bir Melekti Oda kotuluk yaptı..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar