RogueNoir Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 otoban üzerinde bi lokantada çalışan bi garson var hep aynı saatte geçen de bi araba var hızlı geçiyo lokantanın önünden şarkının sadece "gedepppaaaa" kısmını duyabiliyo adam. komik bi reklam[hline]video barbam et pallium, philosophum nondum video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 araba reklamımı,benzinci reklamımı,bi ksımını gördüm[hline]eclipse:eive ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 ilginç bi reklam... *!araba geçer* -mmgetapppaaaa[hline]La ultima noche que pas contigo, La llevo guardada como fiel testigo De aquellos momento en que fuiste ma Y hoy quiero borrarla de mi ser The number you have dialed is walking with his girlfriend please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 sarkıyı ilk gedeppa da yoksa? diye tanıdım evet biliyorum muthis bi insanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 biliyorum o reklamı ya izlemiştim ama devamını hatırlayamıyorum ne yazık ki[hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 raklamı değiştirmişler. mutlu yıllar gibilerinden bişi olmuş[hline]La ultima noche que pas contigo, La llevo guardada como fiel testigo De aquellos momento en que fuiste ma Y hoy quiero borrarla de mi ser The number you have dialed is walking with his girlfriend please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 5 yillik falan o reklam ya[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 eet gag'ta fln da göstermişlerdi..[hline]Chemical, 25 December 2003 18:15 tarihinde demiş ki: bi mantıklı herif yok koca ülkede.. My poor firend me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 çok severim ama o şarkıyı[hline]||Pause BoO Jack ICQ: 161010949 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 mmmmmmmmmmm geddddapp paaaaaaaaaaaaaaaaaaaa[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kurtlu_baklava Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 reklamı internette bulabilirmiyim?evet g.a.g'da göstermişti.[hline]Bazı kişiler yarınlar güzel olacak derler,Oysa bugünler,dünlerin yarınları değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar