jankis Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 bitti böhüe tek kelime ile: impressive[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 ben kapattım zaten yürek dayanmaz[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 dışardaydım izleyemedim, bi daha yayınlanması için cnbce'ye 250 tane ayrı mail adresinden mail atıcam :P[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 su anda yayinlaniyor sabo hehe :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 NEEEEEE YİEEEEELLLAAAAAH edit: hay sokim odamda çıkmıyo şu anda cnbce, salonda da anam babam kardeşim oturuyorlar tv izliyolar auuuuuu çıldırabilirim[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza [Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 01 January 2004 03:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 boffff izleyemedim yaa, içimde kaldı. tekrar yayınlasalar bari.. şu anda george michael var cnbc-e'de ve iç çamaşırlarıyla standda yürüdüğü falan da yok hani..[hline]Yes. In the rain, I smiled, but I was really crying. I was really crying. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 5 dakkayla kacirdin sam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 ya inanmıyorum yaaaaa saat 2'de baktım birşey yoktu diye dragon kesmeyle uğraştım, ben uo'nun köşeli poligonlarını seyrederken heidi'nin yuvarlak poligonlarını kaçırıyormuşum meğer.. :| bir daha isteriiiiiiiiizzzzzzz sabaha kadar veriiiiiiiiiiinnnnnnnn[hline]Yes. In the rain, I smiled, but I was really crying. I was really crying. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 simdi 2 bolum seinfeld var onu verelim? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 ayrica beni cagirmadan dragon keserseniz boyle olur hih! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 esasen ben dragon kesmeye niyetli değildim, uyku fışkırıyor gözlerimden fakat sabah kenshin'in saatini değiştirmişlerdir diye hem yılbaşı'nda erken yatmış olmamak hem de onu kaçırmamak maksadıyla uykumu açmak istedim. bu arada da 20 bardak kahve etkisi yapacak bir programı kaçırmışım. tebrik ediyorum kendimi.. ya bu minigun'ı sakağıma dayayamıyorum yaaa[hline]Yes. In the rain, I smiled, but I was really crying. I was really crying. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 süperdi tek kelimeyle.[hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Harbi güzeLdi kaçIrdIğInIz kötü oLmu$[hline]icQ=135954330 Ema apLadan iyi Quote Ema apLadan iyi İmza Ema apladan iyi konu açma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 said: HellHound, 01 January 2004 04:17 tarihinde demiş ki: simdi 2 bolum seinfeld var onu verelim? :P offf gece gece yardı seinfeld yine ya tapıyorum bu adamlara şimdi sırada güldürme dozajı olarak bi alt seviyedeki frasier'da ama izlemicem sanırım.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 aa şimdi de according to jim bu nasıl bir gece böyle 2 seinfeld 2 frasier şimdi de according to jim. aman allahım bu bir rüya olmalı :)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 ay bu da bitti. bu da süper bir dizi ya. yardı bu da. şimdi de muppet show başlıyo ama izlemicem bunu kesin.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 izledikten sonra anladım ki biz boşuna yaşıyoruz şimdi pazartesi okuladaki kızları görücem va daha da karamsarlaşıcam off adriana off heidi off gisele[hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 adriana müthişti beea[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them."(homer simpson)[Bu mesaj jankis tarafından 01 January 2004 11:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 jankis hacı naptın ya yaktın beni sabah sabah alev alev yanıyorum iddia ediyorum dünyanın en güzel gözleri bu kızda[hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather [Bu mesaj Aket-Atum tarafından 01 January 2004 12:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 harbi felaket bi olay[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 brezilyanın havasında suyunda bişey var adriana lima gisele bündchen ana hickman ve daha niceleri.....[hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 küfredebilirsiniz bana ama bence türkiyede bunların kalitesinde olan bir deniz akkaya var. taparım hafiften heh[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 ahah ne kadar yapay da olsa kaliteyi yakalamayı başarmış ama takdir etmeli :)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 deniz akkaya benim bahsettiğim sibernetik vücudun ilk adımı dünyada, yetersiz parçaların hepsi değiştirilmiş. o kadar estetik yaptırsam brad pitt'i döverim ben de.. adriana deyince ben de kournikova sandım bir an, neyse çok mühim bişi değilmiş..[hline]Yes. In the rain, I smiled, but I was really crying. I was really crying. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 ya ben size şöyle diyim. victoria's secrettaki mankenler yerine, aynı kıyafetlerle 150 tane deniz akkaya'nın geçmesini tercih ederim :)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar