Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yılbaşı akşamı cnbc-e..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
NEEEEEE YİEEEEELLLAAAAAH
edit: hay sokim odamda çıkmıyo şu anda cnbce, salonda da anam babam kardeşim oturuyorlar tv izliyolar
auuuuuu çıldırabilirim[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza

[Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 01 January 2004 03:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
boffff izleyemedim yaa, içimde kaldı. tekrar yayınlasalar bari..

şu anda george michael var cnbc-e'de ve iç çamaşırlarıyla standda yürüdüğü falan da yok hani..[hline]Yes. In the rain, I smiled, but I was really crying.
I was really crying.
Mesaj tarihi:
ya inanmıyorum yaaaaa

saat 2'de baktım birşey yoktu diye dragon kesmeyle uğraştım, ben uo'nun köşeli poligonlarını seyrederken heidi'nin yuvarlak poligonlarını kaçırıyormuşum meğer.. :|

bir daha isteriiiiiiiiizzzzzzz sabaha kadar veriiiiiiiiiiinnnnnnnn[hline]Yes. In the rain, I smiled, but I was really crying.
I was really crying.
Mesaj tarihi:
esasen ben dragon kesmeye niyetli değildim, uyku fışkırıyor gözlerimden fakat sabah kenshin'in saatini değiştirmişlerdir diye hem yılbaşı'nda erken yatmış olmamak hem de onu kaçırmamak maksadıyla uykumu açmak istedim. bu arada da 20 bardak kahve etkisi yapacak bir programı kaçırmışım. tebrik ediyorum kendimi..

ya bu minigun'ı sakağıma dayayamıyorum yaaa[hline]Yes. In the rain, I smiled, but I was really crying.
I was really crying.
Mesaj tarihi:
süperdi tek kelimeyle.[hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır
Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Mesaj tarihi:
said:
HellHound, 01 January 2004 04:17 tarihinde demiş ki:
simdi 2 bolum seinfeld var onu verelim? :P

offf gece gece yardı seinfeld yine ya tapıyorum bu adamlara

şimdi sırada güldürme dozajı olarak bi alt seviyedeki frasier'da ama izlemicem sanırım.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Mesaj tarihi:
aa şimdi de according to jim

bu nasıl bir gece böyle 2 seinfeld 2 frasier şimdi de according to jim.

aman allahım bu bir rüya olmalı :)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Mesaj tarihi:
ay bu da bitti. bu da süper bir dizi ya. yardı bu da.
şimdi de muppet show başlıyo ama izlemicem bunu kesin.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Mesaj tarihi:
izledikten sonra anladım ki biz boşuna yaşıyoruz

şimdi pazartesi okuladaki kızları görücem va daha da karamsarlaşıcam

off adriana off heidi off gisele[hline]Aket Atum

Mesaj tarihi:

adriana müthişti beea

[hline]"oh my god, aliens !
don't eat me !
i have a wife and children, eat them."
(homer simpson)

[Bu mesaj jankis tarafından 01 January 2004 11:32 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
jankis hacı naptın ya

yaktın beni sabah sabah alev alev yanıyorum

iddia ediyorum dünyanın en güzel gözleri bu kızda[hline]Aket Atum

[Bu mesaj Aket-Atum tarafından 01 January 2004 12:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
küfredebilirsiniz bana ama bence türkiyede bunların kalitesinde olan bir deniz akkaya var. taparım hafiften heh[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Mesaj tarihi:
deniz akkaya benim bahsettiğim sibernetik vücudun ilk adımı dünyada, yetersiz parçaların hepsi değiştirilmiş. o kadar estetik yaptırsam brad pitt'i döverim ben de..

adriana deyince ben de kournikova sandım bir an, neyse çok mühim bişi değilmiş..[hline]Yes. In the rain, I smiled, but I was really crying.
I was really crying.
Mesaj tarihi:
ya ben size şöyle diyim. victoria's secrettaki mankenler yerine, aynı kıyafetlerle 150 tane deniz akkaya'nın geçmesini tercih ederim :)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
  • Yeni Oluştur...