Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yılbaşı akşamı cnbc-e..

Sam

Öne çıkan mesajlar

ya inanmıyorum yaaaaa

saat 2'de baktım birşey yoktu diye dragon kesmeyle uğraştım, ben uo'nun köşeli poligonlarını seyrederken heidi'nin yuvarlak poligonlarını kaçırıyormuşum meğer.. :|

bir daha isteriiiiiiiiizzzzzzz sabaha kadar veriiiiiiiiiiinnnnnnnn[hline]Yes. In the rain, I smiled, but I was really crying.
I was really crying.
Sosyal ağlarda paylaş

esasen ben dragon kesmeye niyetli değildim, uyku fışkırıyor gözlerimden fakat sabah kenshin'in saatini değiştirmişlerdir diye hem yılbaşı'nda erken yatmış olmamak hem de onu kaçırmamak maksadıyla uykumu açmak istedim. bu arada da 20 bardak kahve etkisi yapacak bir programı kaçırmışım. tebrik ediyorum kendimi..

ya bu minigun'ı sakağıma dayayamıyorum yaaa[hline]Yes. In the rain, I smiled, but I was really crying.
I was really crying.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HellHound, 01 January 2004 04:17 tarihinde demiş ki:
simdi 2 bolum seinfeld var onu verelim? :P

offf gece gece yardı seinfeld yine ya tapıyorum bu adamlara

şimdi sırada güldürme dozajı olarak bi alt seviyedeki frasier'da ama izlemicem sanırım.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Sosyal ağlarda paylaş

deniz akkaya benim bahsettiğim sibernetik vücudun ilk adımı dünyada, yetersiz parçaların hepsi değiştirilmiş. o kadar estetik yaptırsam brad pitt'i döverim ben de..

adriana deyince ben de kournikova sandım bir an, neyse çok mühim bişi değilmiş..[hline]Yes. In the rain, I smiled, but I was really crying.
I was really crying.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...