Sam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 heidi klum, (reklamı görünce sakuchi yaparak uçtum tv'ye doğru) tyra banks (istemez) ve victoria's secret (babacum ve gimli lütfen telefona) diyorum, siz de anlıyorsunuz mevzuatı.. 8-) böfff yani, ne yapsam etsem de akıllı uslu çocuk imajını bozmadan seyredebilsem; babamı da şutlama imkanım yok amcamlar burada değil. b@ht3hk3nkler yardım edin desem de düzgün fikir çıkmaz ki, kaç kere ibret almışız milletin başlıklarından.. :)[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for? Sam: Don't go where I can't follow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barasar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 tv kartı:yoksa birinden ödünç al[hline]Ne kaldı ki elimizde ümide dair.İsmini anmaktan başka........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 sakuchi ne be sam ? :-)[hline]KinGpiN the striked sazan BabacumMostors, 27 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki: yabancı am da kullanmasınlar alla alla ben zorda kalmadıkça kullanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 eh zaten tv kartı ihtimali olsa hiç kendimi burada ele vermezdim, ne yakında var ne de onu takacak uydu alıcısı.. :) sakuchi'yi rurouni kenshin izleyenler iyi bilir.. ;) çok kibar, o oranda da ölümcül bir gencin gözle görünmeyecek kadar hızlı koşarak rakibine saldırdığı bir kılıç tekniği.. 8-)[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for? Sam: Don't go where I can't follow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 eh jubei yi tek geçerim kencin mencin tanımam :D[hline]KinGpiN the striked sazan BabacumMostors, 27 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki: yabancı am da kullanmasınlar alla alla ben zorda kalmadıkça kullanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 geç onları samcim, kylie var kylie!![hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 heidi klum'u gördün mü bilmiyorum ama üfler kylie'yi hafiften.. :) ekleme: heidi gisele'i de üfler valla..[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for? Sam: Don't go where I can't follow! [Bu mesaj Sam tarafından 30 December 2003 00:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 ya saat 24 de de evde olunmaz ki kardeşim insan saat 01 e falan koyar! edit: Giselle var siz kylie hede hödö diosunuz püü size[hline]It seems funny to me How fucked things can be Everytime I get ahead I feel more dead [Bu mesaj arcane tarafından 30 December 2003 00:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 evde olan birisi bunu tv kartı ile tv-rip olarak çeksin sonra da bütün paticik'e cd-writer ile basıp basıp satsın...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 yaşidi anlamadım ben ne oluyo bikaç efes extra içtim de onemli deil bunlar ne yapcak tvde dizisi falanmı varmıs neyi çekiyonuz ki cd writer fala kaydetcek ?[hline]Grandmaster Hamburger Bu akşam müziğin dibine vuruyos ohh ne varsa dinlicem nargilemide içmişim rahatlamışım , karnımda tok ,aşka gelem acucuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 anlamayana davul zurna az, link gerek..[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for? Sam: Don't go where I can't follow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 sarmaz beni valla :)[hline]Grandmaster Hamburger içiyorummm ohh misss daalın gözümgörmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 ben seyrettim geçen seneki çok daha iyiydi[hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 erotiku desyo neeee[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 erotiku desuyo nee olacakti[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. - kafayi yiycem bi u yazamadik gecenin bi yarisinda [Bu mesaj unity100 tarafından 30 December 2003 02:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 abi tyra banks yaaa üfffff yok daha taşı dünyada[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 ben harbi diyorum tv kartı olan ve evde olucak birisi çeksin rip'lesin sonra cüzi fiyata satışa sunsun paticik'te zengin olur yani[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 ha ?[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Adına nice siteler açılmış bir abide o abide ! http://www.famousbabes.com/pics118/giseleB/giseleB022.jpg [hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 30 December 2003 17:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 of of ben de az once gördüm reklamını aman yarabbi aman aman aman....[hline]I look inside myself and see my heart is black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 gisele'de varmi$. aman allahim... acaba yil ba$ini di$arida gecirmek yerine eve kapanip bunu mu izlesem? ah ulan japonya'da ya$amak vardi, adamlar ne guzel cep telefonundan tv izliyor. daha bizde oyle bir teknoloji yok :)[hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 oh yeah başladı =)[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 eh neler warmış bu dünyada be :p[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 tyra banks varmış tyraaaaa aaaaaahhhhh[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 bi bakim dedim de bune abi erkek oldugumuz için dua ettigimiz nadir anlardan biri suan :)[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar