Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yılbaşı akşamı cnbc-e..

Sam

Öne çıkan mesajlar

heidi klum, (reklamı görünce sakuchi yaparak uçtum tv'ye doğru) tyra banks (istemez) ve victoria's secret (babacum ve gimli lütfen telefona) diyorum, siz de anlıyorsunuz mevzuatı.. 8-)

böfff yani, ne yapsam etsem de akıllı uslu çocuk imajını bozmadan seyredebilsem; babamı da şutlama imkanım yok amcamlar burada değil. b@ht3hk3nkler yardım edin desem de düzgün fikir çıkmaz ki, kaç kere ibret almışız milletin başlıklarından.. :)[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for?
Sam: Don't go where I can't follow!
Sosyal ağlarda paylaş

eh zaten tv kartı ihtimali olsa hiç kendimi burada ele vermezdim, ne yakında var ne de onu takacak uydu alıcısı.. :)

sakuchi'yi rurouni kenshin izleyenler iyi bilir.. ;) çok kibar, o oranda da ölümcül bir gencin gözle görünmeyecek kadar hızlı koşarak rakibine saldırdığı bir kılıç tekniği.. 8-)[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for?
Sosyal ağlarda paylaş

heidi klum'u gördün mü bilmiyorum ama üfler kylie'yi hafiften.. :)

ekleme: heidi gisele'i de üfler valla..[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for?

[Bu mesaj Sam tarafından 30 December 2003 00:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya saat 24 de de evde olunmaz ki kardeşim insan saat 01 e falan koyar!

edit:
Giselle var siz kylie hede hödö diosunuz püü size[hline]It seems funny to me
How fucked things can be
Everytime I get ahead
I feel more dead

[Bu mesaj arcane tarafından 30 December 2003 00:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
yaşidi anlamadım ben ne oluyo
bikaç efes extra içtim de onemli deil

bunlar ne yapcak tvde dizisi falanmı varmıs neyi çekiyonuz ki cd writer fala kaydetcek ?[hline]Grandmaster Hamburger
Bu akşam müziğin dibine vuruyos ohh ne varsa dinlicem nargilemide içmişim rahatlamışım , karnımda tok ,aşka gelem acucuk
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...