Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Admin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 1.5 saat elektrik gitti abicim ne hoş demi noel gutlamayn gardaşım yassah keserim elektürüğünü ha yassah dedük bikere yattım uyudum kalktım aptal gibiyim suan ne boktan bişidir ya böyük şehir çalışıyo itinayla elektriginiz kesilir sonrada kapıya belediye seçimi için oy istemeye gelirler kafam girsin usama falan veyaa su terör örgütleri sinagog muş bankaymış bombalayacagına bombalasın belediye binalarını halkın desteginide alırlar oh kurtuluruz molozlardan 1. meclisi siyasileri 2.belediyeleri 3.telekomu varya ne makbule geçer ha sinir yaptım akşam akşam yeni yılda hep sinirli olursam affola adettendir ya nası girersen öyle ...[hline]Grandmaster Hamburger
Logan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 gereksiz insanlar yüzünden sinir yapma,değmez.kurtulucaz bunlardan birgün usamaya gerek kalmadan..
Sam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 ne noel'i ya?[hline]Yes. In the rain, I smiled, but I was really crying. I was really crying.
Jaan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Aha idealtepe de arakdaşımın evinde de elektirkler gitti. Bir baktık bütün sokağın elektikleri gitmiş. Neyse dyna böle gaz yapma sakin ol. Sonuçta bu her zaman olan bişey :)[hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============>
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 abarma bu kadar ya...sonuçta tr desin....[hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock:
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 geçen hafta kapıya gelmiş akp de n bi görevli belediye seçimi için konusmus falan kardeşimde kapatmış kapıyı bide ne yüzle geliyolarsa anlamadım işallah bana denk gelir neyse accık yatıştım , kapıya gelip oy isteyecekleri güne saklayım ben sinirimi bari[hline]Grandmaster Hamburger
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 iyi yapmış kardeşin. bana yararı olmayana benim de yararım olmaz diyip kapatıcan kapıyı.[hline]Gitar Nubisi ------------ Birlikte yasayabilecegin biriyle degil, Onsuz yasayamayacagin biriyle ol! Geldigi zaman bosluk dolduranlardan degil, Gittiginde yeri doldurulamayanlardan olsun.
elesso Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 elektirik idaresinin görevi olan bi konudan neden akp yi suçluyosun[hline]eclipse:eive ikeste
Wulfgar Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 TT net kullanırken, telekomun bombalanmasını ben de çok istemiştim....[hline]Avatar...
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 nukem boşver[hline]Grandmaster Hamburger
Wulfgar Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Nukem zaten gaz olsaymış... Lan bombalansın dememin sebebei sadece sinirimi göstermek Ölesine denmiş bir lafta mantık arayıp, yok bombalanırsa hiç giremezsin malsın sazansın demen komiğime gitti valla[hline]Avatar...
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 said: DynamicK, 31 December 2003 20:56 tarihinde demiş ki: geçen hafta kapıya gelmiş akp de n bi görevli belediye seçimi için konusmus falan kardeşimde kapatmış kapıyı bide ne yüzle geliyolarsa anlamadım işallah bana denk gelir LoL artık kapılaramı geliyolar Hah![hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır!
Öne çıkan mesajlar