kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 heyy gidi günler heyy eskioyunlar.com a gidip indirdim bikaçını anılar depreşti(dynablaster, Mortal Kombat, prehistorik2 vs) ama sesleri falan yok, biçok oyunu bulamadım, şöyle sağlam bi site varmı beni ilkokul yıllarıma döndürecek özellikle Tyrian ve Lotus3 lazım[hline]"127*625+3 işleminden elde edilen sayının 5 tabanındaki eşitinin rakamlarının toplamının 10 tabanındaki değeri kaçtır?"(Yaşasın ÖSS!) Aşağıdakilerden hangisi en aşağıdadır?(Long live ÖSS!) Gel vatandaş beleş 3.5 ed.e geeel
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 http://www.the-underdogs.org/ daha çok var ama üşeniyorum açıkcası. google'dan ya da burdan abandonware diye aratırsan zibil site bulabilirsin. abandonware'lerin tadı bir başka dediğin gibi. oynayabilmek için ise en iyi yol ms-dos açılış disketi yapıp rem değerlerini ayarlamak. bir de dos mouse driver'ı lazımt tabii.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy]
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 nerde hakketen o eski oyunlar lotus , tony :) flashback ler cok güzeldi cok.. ilk pc yi aldıgımda windows 3.1 e girmeye korkardım babam girmişti ms dos la buyuduk vallaha[hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b]
Bone Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 www.tuol.org orda bir sürü abandonware oyunlarına linkler var.. ama ben halam super frog oynayamadım off. www.antikoyun.com u da öneririm[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez.
Spartan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 indy heat diye bir oyun vardı amigada onu arıyorum. üstten gösterirdi pit e girip benzin alırdık.küçük küçük arabalardı.feci eglenceliydi sabahlara kadar kuzenle oynardık küçükkene:)[hline]
Bone Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 death rally'e de bakabilirsin[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez.
nocturna Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 eskioyun ve antikoyun da istediginiz cogu oyunu bulabilirsiniz www.oldiesgames.com da vardı e bide emulatorler var tabi[hline]Back in time
SouLSaZaN Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Fifa 94 derim başka bişey demem.Tek tuşla oynamayı özledim:) Şut tuşu,pas tuşu tüm haraketler aynı tuşta birleşmiş.Hiç zorluk yaşamıyosun iştene güzel :)[hline]___ForeveR SouL___
Jester Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 tyrian world rally fever doom 2 ehehehe prehistorik süferdi[hline]Admin @ FRP-Tr.NeT Helper Admin @ CsnFrp Owner @ Grim Fandango Fan Club Writer @ Never Ending Legends Student @ Batıkent A.L. :-)
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Admin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 wolfied prience of persia yepyep mükemmel 3lüm.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Öne çıkan mesajlar