kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 heyy gidi günler heyy eskioyunlar.com a gidip indirdim bikaçını anılar depreşti(dynablaster, Mortal Kombat, prehistorik2 vs) ama sesleri falan yok, biçok oyunu bulamadım, şöyle sağlam bi site varmı beni ilkokul yıllarıma döndürecek özellikle Tyrian ve Lotus3 lazım[hline]"127*625+3 işleminden elde edilen sayının 5 tabanındaki eşitinin rakamlarının toplamının 10 tabanındaki değeri kaçtır?"(Yaşasın ÖSS!) Aşağıdakilerden hangisi en aşağıdadır?(Long live ÖSS!) Gel vatandaş beleş 3.5 ed.e geeel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 http://www.the-underdogs.org/ daha çok var ama üşeniyorum açıkcası. google'dan ya da burdan abandonware diye aratırsan zibil site bulabilirsin. abandonware'lerin tadı bir başka dediğin gibi. oynayabilmek için ise en iyi yol ms-dos açılış disketi yapıp rem değerlerini ayarlamak. bir de dos mouse driver'ı lazımt tabii.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 www.eskioyun.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 nerde hakketen o eski oyunlar lotus , tony :) flashback ler cok güzeldi cok.. ilk pc yi aldıgımda windows 3.1 e girmeye korkardım babam girmişti ms dos la buyuduk vallaha[hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 www.tuol.org orda bir sürü abandonware oyunlarına linkler var.. ama ben halam super frog oynayamadım off. www.antikoyun.com u da öneririm[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 indy heat diye bir oyun vardı amigada onu arıyorum. üstten gösterirdi pit e girip benzin alırdık.küçük küçük arabalardı.feci eglenceliydi sabahlara kadar kuzenle oynardık küçükkene:)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 death rally'e de bakabilirsin[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocturna Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 eskioyun ve antikoyun da istediginiz cogu oyunu bulabilirsiniz www.oldiesgames.com da vardı e bide emulatorler var tabi[hline]Back in time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLSaZaN Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Fifa 94 derim başka bişey demem.Tek tuşla oynamayı özledim:) Şut tuşu,pas tuşu tüm haraketler aynı tuşta birleşmiş.Hiç zorluk yaşamıyosun iştene güzel :)[hline]___ForeveR SouL___ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 tyrian world rally fever doom 2 ehehehe prehistorik süferdi[hline]Admin @ FRP-Tr.NeT Helper Admin @ CsnFrp Owner @ Grim Fandango Fan Club Writer @ Never Ending Legends Student @ Batıkent A.L. :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 wolfied prience of persia yepyep mükemmel 3lüm.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar