Mefisto Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 selam herkese ben mephistonun türk versiyonu :)[hline]::Mefisto:: Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Mephisto duymasın :p hoşgeldin.[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Kara Taht Orta dünyanın kaderi... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Hoşgeldin Mefisto. Meph gelip hoşgeldin der birazdan görürse, versiyon tartıişması yaparsınız bol bol, ama merak etme bu bölümde olduğun sürece "Yeni Üye Dokunulmazlığına" sahipsin =P Linkleri vereyim ben, gezip gezmemek, bilgi edinip edinmemek sana kalsın. Yalnız izlenimlerime göre pek çok yeni üyemiz kuralları okumadan başlıyor mesaj atmaya, bu konudaki tavsiyemde ısrarcıyım =] Bu forumlarda aklına gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartişabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirsin; ama öncelikle Forum Kurallarını ve FAQ'i okumanı öneririm. Paticik Ana Sayfasından UO, WoW, AO, DC, DAoC, EVE, NwN, SWG ve Shadowbane ile ilgili pek çok bilgiye ulaşabilir, Edebiyat ve UltimaTR Sözlük bölümlerine girebilir, eger sphere ile ilgileniyorsan ve kendi dünyanı yaratmaya çalışıyorsan Sphere Script Veritabanına ugrayıp sana faydalı olacak scriptleri seçebilir ve aklına takılan bir şey olursa forumların ilgili bölümlerinde diğer üyelerden yardım isteyebilirsin. Müzikle ilgileniyorsan Müzik Bölümüne ve Lyrics veritabanımıza da bir göz atmayı ihmal etme sakın. Eğer hala heyecanın yatışmadıysa yeni açılan bölümümüz komikte biraz gezinip neşelenebilirsin. İyi eğlenceler =] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 yeni üye dokunulmazlığı hani eskiden, oyunlarda ölünce, tekrar başlarken bir süre ölümsüzlük olayı vardı. Bu da onun gibi birşey mi?[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Onun gibi birşey Bone, yalnız aradaki fark şu ki; burada dokunulmazlık sahibi kişi Ema'nın terlikleri ve benim silver serpentım tarafından korunuyor. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 said: Ardeth, 13 Mart 2003 18:03 tarihinde demiş ki: Mephisto duymasın :p hoşgeldin.[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Kara Taht Orta dünyanın kaderi... Amerikan emperyalizmine hayır :P Yaşasın türk mef.[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 said: Nefr, 14 Mart 2003 14:46 tarihinde demiş ki: Onun gibi birşey Bone, yalnız aradaki fark şu ki; burada dokunulmazlık sahibi kişi Ema'nın terlikleri ve benim silver serpentım tarafından korunuyor. baltamla size katılmak istiyorum[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Aman Bone yapmaaaa Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 said: Nefr, 14 Mart 2003 14:46 tarihinde demiş ki: Onun gibi birşey Bone, yalnız aradaki fark şu ki; burada dokunulmazlık sahibi kişi Ema'nın terlikleri ve benim silver serpentım tarafından korunuyor. Geçen gün farketmeden kafasına basıp öldürdüğüm böyle solucan gibi küçük beyaz vıcık vıcık bişi vardı o olmasın senin serpent? Pardon valla görmedim[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Kara Taht Orta dünyanın kaderi... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 selam umarım sende at gözlükleriyle futbol yorumu yapmazsın :)[hline]:) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.