Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu sistem nasıldır? Alınır mı?

dUdU

Öne çıkan mesajlar

İşlemci:ATHLON XP 3000+ CPU KUTULU
Anakart:ASUSTEK A7N8X DELUXE NF2ST DDR SOUND+LAN SATA ATX
Bellek:512 MB DDRAM 400 MHz PC3200 (KINGSTON) x 2
Ekran kartı:HIS ATI RADEON 9800PRO 128MB DDR TV OUT DVI 8X
Sabit disk:80 MAXTOR 7200 SERIAL ATA 8MB CACHE
Kasa:AOPEN QF50W-W03 300W GÜMÜŞ GRİ
Disket sürücü:1.44 MB MITSUMI DİSKET SÜRÜCÜ SiYAH 8
CD Yazıcı:SAMSUNG COMBO 52X24X52/16X CD-RW/DVD SİYAH
Monitör:17 LG T710BH FLAT
Klavye:MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP KLV+MOU USB
Hoparlör:CREATIVE INSPIRE 5200 5+1 SPEAKER

Bu sistem için bana verilen KDV dahil fiyatı 1.988 $dır. Sizce bu sistem beni 2-3 sene götürür mü oyunlarda falan? Çünkü sırf oyun bilgisayarı olsun istiyorum.. Veya deişmesi gereken yada şunun yerine şu olsa daha iyi olur diyebileceğiniz noktalar varsa burda belirtirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

sistem çok güzel seni rahat rahat 2 3 yıl idare eder ama fiyatı konusunda bi yorum yapamicam. fiyatları karşılaştırmak istersen eğer, aşağıdaki sitelerden aynı parçaların fiyatlarına bakıp seninkiyle bi karşılaştır

www.mavidonanim.com
www.goldpc.com.tr
www.mavibilgisayar.com
www.ncstr.com
www.dijitalcenter.com

bide kablosuz mouse'dan uzak dur...

[Bu mesaj Castigater tarafından 28 December 2003 11:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

birde bana sorarsan cok ucmussun o kadar paraya yazık tabi paran cok gelmiyorsa amd 2.5 al simdilik yeter ekran karti 9600 xt derim 9800 bekle fiyatlari düser.
ramlerim iyi monitor de dedigim gibi samsung al[hline]Exc/Hib
Sartre LvL 50 Eldritch
[b]Recep Usta LvL 45 Blademaster[b]
www.ukgames.com dan alabilirsiniz oyunu.
Sosyal ağlarda paylaş

philips ile lg her zaman samsung'un önündedir arkadaşım. o yüzden ben de kullanmış olduğum monitörü yani lg'yi önerdim sana.
böyle şeylere kulak asma yok lg kötüymüş falan. LG veya philips al rahat et
tabi dediğim gibi 19 inch al. veya 17 al para problem oluyosa. sen bana kaç inch söyle ben sana model sölim[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Sosyal ağlarda paylaş

işlemci: Amd Athlon 2500+ (512KB,333MHZ) BOX
Anakart: EPOX EP-8RDA+ Rev 2.1
Ram: Kingston 512MB DDR400 (2 tane)
Harddisk: Maxtor 80GB 7200RPM 8MB
Ekran kartı: HIS 128MB Excalibur Radeon 9600XT
Extra fan: THERMALTAKE Volcano 9 CoolMod
Ses kartı: Creative SoundBlaster Digital Music

valla yapabildiimin en ekonomiği bu. çünkü amacım çoğu oyunu high detail de oynamak ve 1.5 sene falan böle idare etmek..
Sosyal ağlarda paylaş

lan da veya nette fps (cs, quake3 tfc vs..) oynamak için kablosuz mouselar kullanışlı değildir... birincisi ağır oluyorlar (piller yüzünden) ikincisi optic mouse kullanıyorsan piller çabuk bittiği için sürekli sorun çıkartıyorlar. ofis kullanımı için rahat olabilr ama fps türü oyunlar oynayan oyuncular için kablosuz mouse tam bir işkence... neyse konu değişmesin, dudu eğer para konusunda rahatsan amd3000+ al derim seni rahat rahat 2 yıl götürür eğer fiyatı biraz daha düşük olsun diyorsan amd2500 al tabiki arada 200$ kadar fark var..

[Bu mesaj Castigater tarafından 28 December 2003 18:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun ıcın en son yazdıgın makına yeterlidir.Ama bu ANTİ OPTİK MOUSE nerden cıktı anlamadım. Benım 1 sene olucak nerdeyse Grallar gibi bir optik mouse var . Yanı hayatımdakı en iyi mouse buydu :)

Optical GreatEye
WhellMouse
Model- WOP-35

cok süper mouseler ya. harbıden asla bır sorunu bıle yok . alıcaksan kesınlıkle bunlardan al.[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen"
sdasweqr ea
$aban matrix Revolutions
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Castigater, 28 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki:
lan da veya nette fps (cs, quake3 tfc vs..) oynamak için kablosuz mouselar kullanışlı değildir... birincisi ağır oluyorlar (piller yüzünden) ikincisi optic mouse kullanıyorsan piller çabuk bittiği için sürekli sorun çıkartıyorlar. ofis kullanımı için rahat olabilr ama fps türü oyunlar oynayan oyuncular için kablosuz mouse tam bir işkence... neyse konu değişmesin, dudu eğer para konusunda rahatsan amd3000+ al derim seni rahat rahat 2 yıl götürür eğer fiyatı biraz daha düşük olsun diyorsan amd2500 al tabiki arada 200$ kadar fark var..

[Bu mesaj Castigater tarafından 28 December 2003 18:42 tarihinde değiştirilmiştir]

kablosuz ve mümkünse optic mouselar fps için normal mouselardan çok daha fazla performans sağlar,bazı insanların kullanamamaları tamamiyle kapasite ile ilgili bir sorun.[hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Sosyal ağlarda paylaş

wireless alma kablolusundan al alıcaksan illa microsoft
maxtor yerine samsung al, hatta 2 tane al samsung raid 0 yaparsın hoş olur
fiyat kısmak için barton2500+vantecaeroflow al mesela[hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki:
Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım !
Sosyal ağlarda paylaş

Yıllardır Logitech kablosuz Mouse kullanıyorum ve yıllardır neden kablosuz mouselere bok atarlar anlamazdım. Taa ki bir arkadaşımda a4 kullanana kadar. Ayrıca diğer büyük hatam da gidip micosoftun optic mose kalvye setini almak oldu ki birakın fps oynamayı nerdeyse adventure bile oynamak imkansız bu mouse ile. Kesinlikle microsoftun kablosuz optic mouse ve klayelerini tavsiye etmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ghaldszar ne kadar az mıcrosoft ürünü kullanırsak kardır. Hadı işletim sistemlerine mecburuz malesef . ama gidipte mouse fılan almayın su mıcrosofttan yaw :)

MOUSEYE GELİNCE. ARTIK SUSUN. BENIM BIR ONCEKI MESAJIMDA YAZDIGIM MOUSE GELMIS GECMIS EN IYI MOUSEDIR. ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM.[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen"
sdasweqr ea
$aban matrix Revolutions
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LvL_Sabo, 28 December 2003 15:12 tarihinde demiş ki:
philips ile lg her zaman samsung'un önündedir arkadaşım. o yüzden ben de kullanmış olduğum monitörü yani lg'yi önerdim sana.
böyle şeylere kulak asma yok lg kötüymüş falan. LG veya philips al rahat et
tabi dediğim gibi 19 inch al. veya 17 al para problem oluyosa. sen bana kaç inch söyle ben sana model sölim[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza

Ne zamandır araştırıyosun ?
Philips üretim yerini degiştirdi ve ne yazık ki artık eski kalitesinde degil , Samsung suanda fiyat/performansda kesinlikle daha iyi..
Bunun yanında LG nin son durumu konusunda bir arastırma yapmadım ama Samsungun Magic Brightları harika direk
22 yerine 20mm olması pixel aralığının super bir olay
direk görüntüdeki farkı ekrana bakar bakmaz anlıyosun filmlerden tut oyunlara kadar fark ediyor

Örnek benim idare eder görüntülü divx dediğim bir filmi arkadaşım izlenmiyor dedi LG monitörle sacmalama diyip kızdım sonra geldi bende baktı aa haklısın ama bende görüntü bu degil dedi aynı sey baska bir LG icin baska arkadasım söledi yani bu aralar piyasadaki en güzel monitörler samsungdan cıkıyor
[tabiki sonynin süper monitörlerini saymıyorum ]
Sosyal ağlarda paylaş

araştırmanı malesef iyi yapamamışsın ama...

samsung'un 0.20 nokta aralığı nedir biliyo musun? samsung bunu senin gibi müşterileri kandırmak için yapıyor. bu 0.20 olan aralık dikey nokta aralığı
fakat bir monitörün asıl kalitesi yatay nokta aralığı ile ortaya çıkar. samsung'un ise bu konuda hiç gıkı çıkamaz

0.20 yatay nokta aralıklı monitör yok piyasada benim bildiğim kadarıyla.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LvL_Sabo, 30 December 2003 10:30 tarihinde demiş ki:
araştırmanı malesef iyi yapamamışsın ama...

samsung'un 0.20 nokta aralığı nedir biliyo musun? samsung bunu senin gibi müşterileri kandırmak için yapıyor. bu 0.20 olan aralık dikey nokta aralığı
fakat bir monitörün asıl kalitesi yatay nokta aralığı ile ortaya çıkar. samsung'un ise bu konuda hiç gıkı çıkamaz

0.20 yatay nokta aralıklı monitör yok piyasada benim bildiğim kadarıyla.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza

Önemsiz diyorsan birgün beklerim görüntüdeki farkı gözlerinle görmen icin :=)
Ben laf olsun sana karşı çıkmış olmak içinde laf etmedim.
philips su aralar piyasada kötü olarak tanımlanıyor , isteyen inanır isteyen inanmaz gider alır ne philpsden para aldım neder samsungdan..
Ben sadace bildiğim biir şeyi insanlarla paylaşmak için söledim...
Gerisi okuyana kalmıştır.
[Bu arada cidden Sabo monitör alıcağın zaman bir magic bright
olan arkadaşına git aradaki farkı gör öle yatay önemlidir falan bilecem :=) ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...