thelegbra Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 said: Virus, 23 October 2003 15:54 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar yanlışınız var MTV ve MCM deki reklarları dijiturkten izliyorsanız bunları dijiturk yapıyor bu kanallarlan anlaşılmış ve böylece değiştiriliyor yani Hayır o kanalların yayınında oynama yapılmıyor.. hallmark gibi kanallar daha önceden yabancıydı daha sonra iyice türkleştirdiler kanalı.. belki foxkids gibi kanallarda reklam değiştirme olabilir o kadar.. diğerleri hep aynı[hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. My ICQ Statistics - My Fistik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 said: Azmodai, 23 October 2003 16:15 tarihinde demiş ki: kablo tvde izledim ben. ve israil mtvsine verilio reklam :) azmo? hönk? yahu israil mtv'si diye bir kanal mı var :D türkiye kablosunda bir tane mtv var o da israil reklamları veren mtv europe. bkz: mtve.com :D[hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. My ICQ Statistics - My Fistik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Avrupa'nın her yerinde aynı MTV yayınlanmıyor. Sadece kendi ülkesindeki izleyicilere yönelik yayın yapan ülkeler var, Fransa var, iskandinav MTV'si var vs.. Geri kalan Avrupa ülkeleri (+İsrail) ise MTV Europe'u yayınlıyor, aralarda ise kendi ülkelerinin reklamlarını koyuyorlar. Türkiye'de ise MTV yayını İsrail'in anlaştığı bant üzerinden yayınlanıyor (bu yüzden bizdeki MTV'de hiç Fransızca Almanca reklam göremezsiniz). Vee bu yüzden de bol bol İbranice reklam görüyoruz. Türk firmaları da burdaki potansiyeli görmeye başlamışlar ki artık arada bir Türkçe reklam görebiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 BEnde bugün gördüm mavi jeans ın türkçe reklamı üstte turkey yazıyor kotu gösteriyor çok güzel oluyoruz falan filan[hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Cons said: MTV de türkçe mcdonalds reklamımı vardı banamı öyle geliyodu? şu işte bunu seviyorum olan alla alla mcdonalds niye türkçe versinki? acaba sadece tr demi öle ama sanmıyorum[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki: fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu... http://i.imgur.com/z8nT8pX.jpg Cons said: ama koskoca mcdonalds neden ingilizce verip dünyaya sesleniceğine(türklerde dahil) türkçe verip türklere sesleniyo onuda anlayamadım[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki: fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu... [Bu mesaj ConspiratoR tarafından 22 October 2003 18:35 tarihinde değiştirilmiştir] http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/06/well-like-whatever.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 ulan o israil reklamlarindan bi kiz hala aklimda, allahsiz mtv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 office de şukela bi diziydi emenike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Adam nekrofili ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 BabacumMostors said: daha doğrusu ortadoğu yayınalrı öyle... mesela avrupada ibranice reklam yok... ortadoğuda adam gibi bu kanalı izleyen 2 ülke var israil ve türkiye yani; daha türkçe reklamların devamı gelecek bekleyin... biliyoruz da söylüyoruz öyle mi lan? yemin et? anlat panpa dinliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 ahahahha on yıl önceki tipler imbaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 consun kafaya huniyi takıp foruma girmeye başladığı noktayı bulup hortlatsanıza hayrına. merak ettim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 aquila said: ulan o israil reklamlarindan bi kiz hala aklimda, allahsiz mtv. oha olmadı şimdi bunu hatırlatman nasıl lan bi su içeyim kendime geleyim 10 sene öncesine fln geri döndüm galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 benim israil reklamlarından tek hatırladığım DAA MÜSLİ MÜSLİ DAA MÜSLİ MÜSLİ ZETOM ZETOM ZEHOSSE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar