Mix Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Selamlar eve online a baslamak istiyorum ama kararsizim. bikac sorum olacak 1) 3 4 yildir uo oynuyorum ve yeni yeni sıkılmaya basladım. buda beni en az 1 sene idare edecek bir oyun mudur ? 2)paticikten bu oyunu oynayan kac kisi var? 3)aylik ne kadar odemem gerekiyor 4) 64k kablo modem 256ram ve nvidia rica tnt2 model 64/ mode64 pro ekran kartiyla hic kastirmadan oynayabilir miyim? simdilik bu kadar cevaplarsaniz sevinirim[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Ben de başlamak üzereyim. Bence süper bir oyun ve seni rahat 1 sene oyalar. Sistemin yeter de artar bile, paticikten tam olarak kaç kişi oynuyor bilemiyorum. Aylık 12 dolar ama birkaç aylık pakete üye olursan indirim yapıyorlar.[hline]Nail "Mirage" Avunduk The Ultimate GS'li The Perfect PvP'er aka NaileR, Türk And the most glorious of all, he is the... Türk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 tamam kopya cdile oynayamiyoruz di mi :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 behran isimli arkadas foruma oyunu burdan alabilirsiniz diye bir link koymus fakat o sayfa bulunamadi diyor tik[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Evet ben de aradım, o link kaldırılmış. Onun yerine siteden download ediyorsun oyunu. Ben de öyle yaptım. Yanlız 471mb :D neyse bedavaya download ediyorsun ama account alımı 20 dolar, ilk ay oynamak bedava, ondan sonraki aylar işte bi önceki mesajda sölediğim gibi 12 dolar...[hline]Nail "Mirage" Avunduk The Ultimate GS'li The Perfect PvP'er aka NaileR, Türk And the most glorious of all, he is the... Türk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 o benim koyduğum esaki bi linkti.site değişmiş sanırım.oyun gzl hele bi şirkete girersen.ozaman oyunda yönünü çizmiş oluyosun.zevkle oynanabilecek bir oyun[hline]# yaş anketi # Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 peki ekran kartim hakkinda bisey soyliyecek olan var mi :)?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astronom Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Mix said: peki ekran kartim hakkinda bisey soyliyecek olan var mi :)?[hline] Yok dostum kaldırmaz yani benden söylemesi :p solo bile takılamazsın o kartla.Yıl olmuş 2012 biz gt540m le oynuyamıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 mesajların tarihine de baksaydın keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 tebrikler 2003 topikini hortlatarak necromanser unvanini hakettin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Nekro said: tebrikler 2003 topikini hortlatarak necromanser unvanini hakettin. nick mesaj uyumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astronom Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Nekro said: tebrikler 2003 topikini hortlatarak necromanser unvanini hakettin. Napıyım abi adamın kafasında soru işareti kalmasın dedim en son cevap alamamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Nekro said: tebrikler 2003 topikini hortlatarak necromanser unvanini hakettin. necromanser değil o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 nekromanser olsun kardes senin icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 http://www.sabah.com.tr/Dunya/2010/07/26/ingiltere_bu_olumu_konusuyor Son Hareketlilik: 26/07/2010 11:49 Dostum arkadaşı kaybettik... Eminim seni duyuyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Nekro said: nekromanser olsun kardes senin icin o da değil. bi halt yiyosun madem doğru ye, ağzına yüzüne sürme asdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 nokromoncor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 ha gayret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tolgi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Ayıp ya ölmüş adamın arkasından necrodur nocrodur atıp tutuyonuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar