Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

foxkids e mail atıp istediğimiz çizgifilmleri getirtelim veya çizgifilmlerin saatlerini değiştirelim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
demin foxkidse mail attım örümcek adamın yeni bölümlerini cumartesi ve pazar günleri böle belgesel şeklinde art arda 5 bölüm şeklinde fln yayınlasınlar diye (bi kere yapmışlardı 14.12.2003 tarihinde)

siz de bu şekilde istediğiniz çizgifilmleri göstermeleri için veya alakasız saatlere konulmuş çizgifilmlerin saatlerinin değiştirilmesi için mail atın hatta topluca baskı yapalım ki yapsınlar istediğimizi

mail: [email protected][hline]a.k.a "bay bomba"
Mesaj tarihi:
eh valla bu baskı ne kadar işe yarar bilemiyorum, o da bir kenara artık fox kids'i seyredemediğimden benimiçin pek de birşey farketmeyecek.. :)[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for?
Sam: Don't go where I can't follow!
Mesaj tarihi:
spider man,diabolic,ajan köpekler,bide hulk dışında doğru düzgün çizgi film yok.Spawnı koyacaklarsa baskı yaparım[hline]:hrr:Lyrics.Wasted Time Between Solos:hrr:
Mesaj tarihi:
abi adamlara e-mail attım kaç kere bir kere bile cevap yollamadı..
salak kanal d de öyle..[hline]Bir şeyi göremiyor olman,
orda olmadığı anlamına gelmez.
Mesaj tarihi:
aslında bir çizgi-film kanalı açsak sadece en iyi anime ve amerikan çizgfilmlerinin oynadığı, ova'lar, uzun metrajlılar, diziler, geceyarısından sonra münasebetsiz olanlarıyla filan :-p sadece ve sadece çocuklara yönelik olmayan çizgifilmlerin gösterildiği (değişik saatlerde orijinal ses değişik saatte dublaj filan) bir kanal, gençler arasında en çok seyredilen kanallardan biri olurdu. gece gündüz seyredilmekten eğitim bakanlığı dava açtıracak denli yani.. (hiten mitsurugi uçusu mode on)

ekleme: fosirik kids'in belli bir sınırı var, her ülkede 12 yaşa kadar izleyicilere hitap ediyor yani.. [hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for?

[Bu mesaj Sam tarafından 27 December 2003 12:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
eh türkiye'ye de gelseler kendileri de daha bir rulz olsalar..[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for?
Mesaj tarihi:
said:
Sam, 27 December 2003 12:09 tarihinde demiş ki:
aslında bir çizgi-film kanalı açsak sadece en iyi anime ve amerikan çizgfilmlerinin oynadığı, ova'lar, uzun metrajlılar, diziler, geceyarısından sonra münasebetsiz olanlarıyla filan :-p sadece ve sadece çocuklara yönelik olmayan çizgifilmlerin gösterildiği (değişik saatlerde orijinal ses değişik saatte dublaj filan) bir kanal, gençler arasında en çok seyredilen kanallardan biri olurdu. gece gündüz seyredilmekten eğitim bakanlığı dava açtıracak denli yani.. (hiten mitsurugi uçusu mode on)

ekleme: fosirik kids'in belli bir sınırı var, her ülkede 12 yaşa kadar izleyicilere hitap ediyor yani.. [hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for?

[Bu mesaj Sam tarafından 27 December 2003 12:11 tarihinde değiştirilmiştir]

Hayalin öte tarafına geçmişsin ama sen Sam.[hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a ; Grynn , Botanika)

Mesaj tarihi:
silphatos o kadar zor birşey değil ki aslında bu, tv'nin tek masrafı çizgi-filmlerin yayın haklarını satın almak ve çevirisini yapmak olacak, m ali erbil'e yarışma yaptırmayacak ki. buna rağmen de popüler olur diye düşünüyorum özellikle de anime'lere ilgi böyle artıyorken, sırf vurdulu kırdılı çizgi-filmler de vermez, shoujo'lar filan da verir, ilgiyi ikiye katlar..[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for?
  • Yeni Oluştur...