Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kenshin ve Drizzt

Bone

Öne çıkan mesajlar

ya bu adamları birbirlerine benzeten bir tek ben miyim?

ikisi de süper bir sensei tarafından eğitim görmüş.
ikisi de savaşırken gözü dönüyor
ikisi de iyilik meleği
ikisi de çok iyi kılıç kullanıyor felan..

ikisinin de rakibi, karşıdakinin hareketini taklit edebiliyor.
ama ikisi de rakibinin hareketini taklit edemiyor..

merak ediyorum
acaba drizzt ve kenshin salak mı? neden rakipleri karşıdakinin hareketini çabuk kapıp o hareketi kullanabilmesine rağmen, bunlar karşılardakinin hareketlerini öğrenemiyor?[hline]Bir şeyi göremiyor olman,
orda olmadığı anlamına gelmez.
Sosyal ağlarda paylaş

valla drizzt'i bilmiyorum ama kenshin'in tekniği taklit edebilen yok, zaten dövüş tekniği dediğin öyle görülünce kopyalanacak erman toroğlu taklidi değil. :) kenshin'in her rakibinin tekniğinin başka adları var, ne olduklarını biliyorlar ama yapamıyorlar. şarkıyı bilirsin ama çalamazsın, bunun gibi. ayrıca karşındakinin tekniği kopyalayabiliyor olsaydı biri birisi bu mantıksız, denk oluyorsun. ondan üstün bir tekniği kullanarak kazanmayı garantileyebilirsin. kenshin'in hiten mitsurugi'si bugüne kadar karşılaştığı herkesin tekniğinden belirgin olarak daha üstündü, (soujiro hariç bak ;) ) öldürmeyeceğim diye kasıntılaşmasa ve sürekli antrenmanlı olsa eski zamanlardaki gibi katır kutur doğrardı herkesi zorlanmadan. karakter bilerek dezavantajlı bırakılmış ki daha heyecanlı olsun, mantıklı..

overdose da şimdi makale yazar ama 'kendimce' :-p anlattım işte..[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for?
Sam: Don't go where I can't follow!
Sosyal ağlarda paylaş

*kenshin tek drizzt çift kılıç kullaniyor ..
*drizt drow ve kendi toplumundan dışlanıyor kenşin arkadaşlari ile evinin bahçesinde öööle yan gelip parti verebilio
*kenşin öldürmemek için kılıcını ters kullanirken drizzt gözünü kırpmadan öldürüyor...
* kenşinin geçmişi ve ailesi , drizzt ile karşilaştirildiğinda çok sonuk kaliyor , drizzt underdark'ın en güçlü Aile gruplarindan birinden (ki ilerde yönetimide eline alacaklar)
*kenshin arkadaşlarinin arasinda yanlızlığı seçip içine kapali kaliyor , drizzt'e ise arkadaş kavramı çok uzak , arkadaşliği öğrendiği ilk yer druegelar lar.

bukadar fark yetermi daha yaziimmi ??
[hline]insan insana benzer , eh hepimiz insaniz ...
Sosyal ağlarda paylaş

heh işin esas komik tarafı kenshin gösterilmeye ilk başlandığında bone o başlıkta "gafirler x-men izleyin imana gelin" diye dolaşıyordu, biz kaoru'dan bahsederken inadına o kendi kendine ghostbusters (buna saygım sonsuz) egzdram'ın kylie'sini övüyordu. şimdi ise iki lafından biri kenshin oldu, bedduam tuttu tee hee hee

hired_gun'a ekleme: drizzt pala, kenshin katana kullanıyor. katana tekniklerini palayla yapamazsın öyle, kaldı ki katana da palayla dalga geçer hafiften naçizane görüşümce..[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for?
Sam: Don't go where I can't follow!

[Bu mesaj Sam tarafından 27 December 2003 16:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bedduacı sam..
kylie bitti aptal slimer'ı gösteriyorlar.
x-men'in o bahsettiğim x-23 olayı gibi güzel combatlar göremiyordum.

ama şimdi senaryo gittikçe derinleşti.
ayrıca sojiro gibi süper savaşçılar çıktıkça kombat teknikleri de gelişiyor..

x-men evolution'ın tek muhteşem bölümü x-23 olmasına rağmen, rurouni kenshin bölümleri gittikçe güzelleşiyor..

kenshin'i bu yüzden sevdim..
ayrıca dediğim gibi kylie bölümleri gösterilmiyor artık..[hline]Bir şeyi göremiyor olman,
orda olmadığı anlamına gelmez.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...