wraog Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Bir arkadaşımı tren yolu caddesinde kız arkadaşıyla el ele dolaşırken gördüm.Adam selam vermedi ya...ben bu kadar utanılacak biri miyim? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 ayip etmiste seni tanimadigim icin bi yorum yapamiyorum :)[hline]Daverc...WTF ?! --> ..Mandooo, 11 December 2003 16:52 tarihinde demiş ki: kim ne derse desin en pis pislik şudur abi: özellikle UEFA ve ŞAmpiyonlar ligi maçlarında Brezilya taraftarı uygulamaktadır bunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Gördüğüne emin misin? Arkadaşın ne kadar yakın sana? Bir de insanlar kız arklarıyla olduklarında başkalarını önemsemeyebiliyorlar. Sonra abaza muhabbeti olmasın diye falan heralde niye bilemiycem yani.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 cep telefonuna gizli numarayla bombardıman yap eğer yakın bi arkadaşınsa zaten bişey olmaz[hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Bence seni görmemiştir.Çünkü benim yanımda kız arkadaşım olsa sırf çok kişi tanıyor geniş çevreli imajı vermek için arkadaşıma selam verirdim.Görüpte vermediyse birdaha görürsen git yanına "Bana geçen gün niye selam vermedin lan hıyar agası" diye başla söze.Eminim bu birdaha olmaz.[hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 ben olsam bende selam verirdim aslında biraz da yakınlık derecenize bağlı takma kafana ya konuşursun ilk gördüğünde ya eğer kızla önemli bi konuşuyo veya yiyişiyo gibi bi durumda yakaladıysan selam vermemesine pekde bişey dememen lazım ayrıca çok yakınsanız yakınlık derecenize güvenerekde kızla arasını o an bölememek için selam vermemiş olabilir kırılmıcağını düşünerek ama öle düşündüyse belliki yanlış düşünmüş /eagle_dnz[hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather [Bu mesaj Aket-Atum tarafından 28 December 2003 00:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 adam arkadaşından utanıcak durumdaysa kişilik bunalımına girmiştir,kendini inkar ediyor demektir,bence git sor hareketinin nedenini eğer matıklı bir sebep veremiyorsa sana bi daha suratına bakma,tabii onuruna yediriosan istediğin gibi davranırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Ben bi kız arkadaşımla dolaşırken arkadaşımı göriyim de hele selam vermek ne demek gider bi muhabbet bile çevirirm valla.. :-p[hline][Mix]Blackicé a.k.a Kevin Blackice Darkworld UO Developer Kestane Seviyorsanız | Sevmiyorsanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar