Bone Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Yazın İstanbul'a seyahatimi habire düşünürüm.. Ankara ve İstanbul hakkında bazı benzerlikler bazı farklılıklar farkediyorum.. Mesela Ankara şöförleri hiç durmadan gitmeyi istiyor. Kırmızı ışıkta beklemeye dayanamıyorlar. Yavaş gitmelerine rağmen hiç durmaya dayanamıyorlar. Oysa İstanbul şöförleri her kırmızı ışıkta bekliyebiliyorlar. Sabırlılar. Buna karşın onlar da çok hızlı gidiyor.. Ankara'da birçok şey var, İstanbul'daki kadar. Ama Ankara ölü şehir. Oysa İstanbul cıvıl cıvıl. Arjantin Caddesi + Tunalı Hilmi gibi bir yer İstiklal Caddesi. Tunalı sadece arabaların gittiği basit bir yerken, İstiklal ise cıvıl cıvıl bir yer. Çiçek Pasajı bile var. Yılbaşı geliyor, Ankara'da tek süs görmedim, ama İstanbul'da bir çok okul felan süs yılbaşı çamları yapmış bazı yerlere koymuşlar. Ne kadar ilginç bir şey. Ama Ankara çok ruhsuz. Çankaya tarafları ile Anadolu yakası, Kızılay Tarafları ile Avrupa yakası cafe bar lokanta vs açısından birbirine benziyor. Ama Avrupa yakası engebelli, yokuşlu felanken Kızılay tam tersi Anadolu yakası düz, yokuşsuz iken Çankaya tam tersi engebeye sahip.. İstanbul'da dolaşırken "aa bu sokak Ankara'daki şu yere ne kadar benziyor" derdim hep. Şimdi de Ankara'da dolaşırken habire İstanbul'daki bir yer aklıma geliyor.. İstanbul Sanki Ankara'dan çok daha geniş gibi duruyor.. Ama aslında 3 aşşağı 5 yukarı Ankara ile İstanbul aynı ölçülerde..[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 hergün bostancıdan avcılara giden biri olarak şunu diyebilirim ki. hiç bir şehir (il sınırları olarak demiyorum oturma alanı olarak) istanbuldan büyük olamaz. (türkiye de)[hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 unuttuğum birşey var. istanbulda her bölgede herşeyi bulabilirsin. mesela beyoğlunda mobilyacı da var, sinema da var, yerleşim yeri de var, balık lokantası da var... ama ankara'da herşey bir bölgede toplanmış.. mesela sancak, oyak, yıldız gibi yerlerde sadece yerleşim yeri var. Mobilyacılar için Siteler'e gitmek lazım vs..[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 yani hadi diyelim yuzolcumu olarak ankara ile istanbul belki (ki $upheliyim bundan bile) yakin olsun birbirine, yerle$im yogunlugu olarak filan istanbul cok daha kalabalik, bu sebepten dolayi cok daha kalabalik ve buyuk geliyordur belki?[hline]I look inside myself and see my heart is black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 evet bence de... deniz yüzünden istanbul çok yayılmış.. ama sokakları felan düşünerek bakarsak, ankara ile istanbul yaklaşık aynı.. belki ankara istanbuldan büyüktür hatta. istanbulun ve ankaranın uçlarına gitmedim hiç.. tabii sırf kızılay ve tunalı gezenler için ankara istanbuldan küçük gelebilir..[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Babamın bir lafı vardı çok severim: "İstanbul uyuşturucuya benzer. Onlada yapamazsın, onsuzda.."[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 ankara zaten heryeri yokuş bi o yanının sevmiyorum (:[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 İstanbul'a da boşu boşuna 7 tepeli şehir demiyorlar. Burda da az yokuşumuz yok.[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 en büyük fark: deniz ankara'da yaşamayı bile düşünemem, etrafıma bakıcam ve sadece dağ taş apartman olacak. aman allahım ııııyyyyy[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Ankarada gezilecek İstanbul kadar doğru dürüst biyer yok.Karum, Atakule ,Armada anca buralar adam gibi.Bi Arkadium açıldı Çayyolunda bizim evin yakınında Allahtan orası günü kurtarıyor.Yoksa İstanbul kadar renkli değil Ankara.[hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 yerleşim alanı olarak ankaranın daha büyük olduğunu idda(yoksa ideamı) ediyorum.Ankaranın uç kesimlerine giden bilir... Ama ruh olarak Ankara sakin ve soğuk kanlıdır doğru Tam benlik heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 said: LvL_Sabo, 27 December 2003 15:31 tarihinde demiş ki: en büyük fark: deniz [hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza kesinlikle katılıyorum[hline]bigün bi imzamz da olur inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 İstanbulda yaşıyan bilir Konstantinanın ne kadar rezil bir hal aldığını taksicilerinin hepsi ahlaksızın önde gideni halkı zaten karmakarışık o yüzden Ankara da bir eksik deniz olsun ama Ankaradaki dostlukları hiçbirşeye değişmem İstanbulda arkandan bile vururlar ama Ankara da bunu yapmak icin baya bir düşünürler...[hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 deniz hastası olarak keşke denizimiz olsaymış diyorum valla içimden geçio şöyle istanbulda olsam sabah bincem vapura akşama akdar bi oraya bi buraya denizi seyretcem tabi izin veriyolarsa eauhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Istanbula alismissaniz parise de gitseniz newyork tada yasasaniz denizini,martilarini,egsoz kokusunu,dar sokaklarini, ada vapurlarini,minarelerini,simitlerini,caddesini.......aklima gelmeyen binlerce ozelligini ..... Cooooook ozlersiniz... Ve hicbir sehir bir digerine benzemez..... Kokusu bile farklidir.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Walla ben ankaradan başka yerde yaşamam. (büyük konuştum farkındayım :) ) Bana kışı kış gibi olan bi şehir olsun yeter. Bide ankaranın en güzel yönü büyük caddelerin yüzde 80'ni kızılaya gider. Bunu da bana bi istanbullu söyleyince farkettim :). İstanbulu fazla gezmedim ama ankaraya göre çok dağınık bi şehir onu gözlemleyebildim.[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 istanbul bence dünyanın en güzel şehri.[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sergen Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 said: Bonecrusher, 27 December 2003 13:26 tarihinde demiş ki: İstanbul Sanki Ankara'dan çok daha geniş gibi duruyor.. Ama aslında 3 aşşağı 5 yukarı Ankara ile İstanbul aynı ölçülerde..[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. istanbul: 5.000 km² ankara: 30.000 km² 6 istanbul= 1 ankara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 istanbul bence de ağır basar ama ankara'nın da kendine has hoşlukları var tabii. gittim gördüm güzel şehir yani. :)[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 iki şehirin de hangi amaçları doğrultusunda kurulduğuna bakacak olursak böyle bir sorunun ne kadar abese iştigal ettiğini eminim ki siz de fark edeceksiniz sayın izleyenler[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Baronkilic, 27/12/2003 tarihinde şöölece zırvalayınca: geldim benim avalonda gm tailor gm bs gm necro gm mage süper charlarım var Akabininde Berk kişisi şöyle söz eylemiş: benim pipim de seninkinden büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Ankara ve İstanbulun en büyük farkı denizdir.Ankaraya gitmtiğimde bunu çok aradım,gerçi16 saat falan kaldım ama neyse:)Ankaranın havası çok kuru gelmişti bana ,İzmir de ole deniz var ama o booğazın tadını vermiyor.. Kalabalık ve merkezilik dersen tabii ki İstanbul rulz yani Beylikdüzünde bulduğun şeyi Avcılarda bulabiliyorsun yani gerçi Anakarayı çok iyi bilmem ama Bi Kızlıayda bulduklarını tahminen Haymanada bulamazsın,di mi:-?[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar