Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Magical Renkleri ve Vendorlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhaba.
1-Ben magicallerin renkli olmasini istiyorum bi serverda görmüştüm ve çok hoşuma gitmişti.Bunu nerden ayarlayabilirim acaba.
2-vendorların bazı şeyleri satmasını istemiyorum guild stone v.s v.s gibi bunları duzeltmek için spheretemp_vend.scp nin içindeki istediğim vendordaki eşyayı siliyorum fakat satmaya devam ediyor.
3-Vendorlardaki mesela mage vendordaki malzemelerin hepsini aynı sayıda satılmasını istiyorum mesela 250 şer tane bunu nerden ayarlayabilirim.
4-Bazı serverların clientlerında resim var bunu nerden değiştirebilirim.
Çok oldu galiba :) yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
Mesaj tarihi:
1- magicweap.scp gibi bir dosya vardi, silahlarin on=@create kisimlarinin altina color=xx diye eklersin.

2- Degistirdigin vendorlarin yenilerini koyman lazim, butun serverdaki npcleri respawn etmek icin .sector.restock all yazabilirsin.

3- Anlamadim bu soruyu tam :) Ama reg crystal scriptleri kullanabilirsin.

4- Client edit ile ilgili topicler acildi, arastirirsan bilgi bulabilirsin.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Mesaj tarihi:
said:
Baggio, 26 December 2003 21:28 tarihinde demiş ki:
1- magicweap.scp gibi bir dosya vardi, silahlarin on=@create kisimlarinin altina color=xx diye eklersin.

Ben uğraşamam diyorsan:

[Events e_weapcolor]
ON=@click
IF !(==&~020) && (=t_weapon_mace_smith) || (=t_weapon_mace_sharp) || (=t_weapon_sword) || (=t_weapon_fence) || (=t_weapon_bow) || (=t_weapon_mace_staff) || (=t_weapon_mace_crook) || (=t_weapon_mace_pick) || (=t_weapon_axe) || (=t_weapon_xbow) || (=t_fish_pole))
IF (==100.0)
act.color 075e
return 0
else
IF (==80.0)
act.name magical weapon
act.color 0652
return 0
else
IF (==60.0)
act.name magical weapon
act.color 045e
return 0
else
IF (==40.0)
act.name magical weapon
act.color 0599
return 0
else
IF (==20.0)
act.name magical weapon
act.color 084c
return 0
endif

şeklinde bir event'ı her playera eklersen silahlara bir kez tıklayarak onların renkli olmalarını sağlayabilirsin..[hline][Mix]Blackicé a.k.a Kevin Blackice
Darkworld UO Developer
Kestane Seviyorsanız | Sevmiyorsanız

Mesaj tarihi:
selam ben 3. soruda slında vendorların gene mage vendoru örnek vereyim.
garlic ten ginsengten falan 250 şer tane satmasını istiyorum.bunun ayarını sormuştum.yanlış anlaşılma oldu sanırım.
tabi bide dün yazmayı unutmuşum.vendora çift tıklayınca [buy] menüsünün acılma olayınıda acıklayabilirseniz çok sevinirim.

Saygılarımla..
Mesaj tarihi:
[TEMPLATE 102126]
[TEMPLATE 102127]

spheretemp_vend.scp içerisinde bu satırları bul, altlarında BUY=i_reag.. SELL=i_reag gibi satırlar görüceksin.Yanlarında {21 206} gibi sayılar görüceksin, sanırım buradan ayarlanıyor, pek emin değilim.[hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki:
goddammit arya mestırs!

hadi şokoleti yemeye gidelim
  • Yeni Oluştur...