Medcezir1907 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Merhaba. 1-Ben magicallerin renkli olmasini istiyorum bi serverda görmüştüm ve çok hoşuma gitmişti.Bunu nerden ayarlayabilirim acaba. 2-vendorların bazı şeyleri satmasını istemiyorum guild stone v.s v.s gibi bunları duzeltmek için spheretemp_vend.scp nin içindeki istediğim vendordaki eşyayı siliyorum fakat satmaya devam ediyor. 3-Vendorlardaki mesela mage vendordaki malzemelerin hepsini aynı sayıda satılmasını istiyorum mesela 250 şer tane bunu nerden ayarlayabilirim. 4-Bazı serverların clientlerında resim var bunu nerden değiştirebilirim. Çok oldu galiba :) yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
StrYdOom Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 hmm "Sitede arat abi.." kesin bulursun.. kolay gele..[hline]Im Back in Action..!
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 1- magicweap.scp gibi bir dosya vardi, silahlarin on=@create kisimlarinin altina color=xx diye eklersin. 2- Degistirdigin vendorlarin yenilerini koyman lazim, butun serverdaki npcleri respawn etmek icin .sector.restock all yazabilirsin. 3- Anlamadim bu soruyu tam :) Ama reg crystal scriptleri kullanabilirsin. 4- Client edit ile ilgili topicler acildi, arastirirsan bilgi bulabilirsin.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 said: Baggio, 26 December 2003 21:28 tarihinde demiş ki: 1- magicweap.scp gibi bir dosya vardi, silahlarin on=@create kisimlarinin altina color=xx diye eklersin. Ben uğraşamam diyorsan: [Events e_weapcolor] ON=@click IF !(==&~020) && (=t_weapon_mace_smith) || (=t_weapon_mace_sharp) || (=t_weapon_sword) || (=t_weapon_fence) || (=t_weapon_bow) || (=t_weapon_mace_staff) || (=t_weapon_mace_crook) || (=t_weapon_mace_pick) || (=t_weapon_axe) || (=t_weapon_xbow) || (=t_fish_pole)) IF (==100.0) act.color 075e return 0 else IF (==80.0) act.name magical weapon act.color 0652 return 0 else IF (==60.0) act.name magical weapon act.color 045e return 0 else IF (==40.0) act.name magical weapon act.color 0599 return 0 else IF (==20.0) act.name magical weapon act.color 084c return 0 endif şeklinde bir event'ı her playera eklersen silahlara bir kez tıklayarak onların renkli olmalarını sağlayabilirsin..[hline][Mix]Blackicé a.k.a Kevin Blackice Darkworld UO Developer Kestane Seviyorsanız | Sevmiyorsanız
marul Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 itemclick de hos olurdu hani :P[hline]Quaxis Developer - Delinquent www.quaxis.net
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Yazarken aklima gelmedi degil, ama "all" kismindan olsa gerek, ikisi de butun worldu respawn ediyor zaten. Defalarca sector ile kullandim ben, bir sakatligini gormedim.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Governor Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 3. sorunun cevabı :) : sphere.ini klasöründe; VENDORMAXSELL=xxx kısmını, VENDORMAXSELL=250 olarak değiştir. ondan sonra tabiki serv.restock all unutma :)[hline]- Imaginary UO Shard - http://www.imaginaryuo.com
Medcezir1907 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 selam ben 3. soruda slında vendorların gene mage vendoru örnek vereyim. garlic ten ginsengten falan 250 şer tane satmasını istiyorum.bunun ayarını sormuştum.yanlış anlaşılma oldu sanırım. tabi bide dün yazmayı unutmuşum.vendora çift tıklayınca [buy] menüsünün acılma olayınıda acıklayabilirseniz çok sevinirim. Saygılarımla..
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 [TEMPLATE 102126] [TEMPLATE 102127] spheretemp_vend.scp içerisinde bu satırları bul, altlarında BUY=i_reag.. SELL=i_reag gibi satırlar görüceksin.Yanlarında {21 206} gibi sayılar görüceksin, sanırım buradan ayarlanıyor, pek emin değilim.[hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim
Öne çıkan mesajlar