MeSh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Fashion TV'de istanbul-türkiye'nin reklami cikiyor..Buraya kadar "ne var bunda?" diyebilirsiniz ama sorun şu ki bu reklami Fashion TV'nin kurucusu bedava oynatiyor cunku kendisi bir istanbul hayraniymis..Reklamda oldukca guzel,geleneksel türk giysileri giymis kişiler falan..Sevmesenizde ara sira göz gezdirin rastlarsiniz belki.[hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Hmm burdan senin 7/24 Fashion T.V izliyen biri olduğunu çıkarabilirmiyiz? :-P :)[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Ehah..Valla valide izlerken birden reklami gordum "bu ne?!" oldum...Valide sonra dedi boyle boyle falan..Yoksa ben her zaman "Moviemax'te film yok mu yaw?" deyip olumsuz cevap alinca bilg. basina donerim.[hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 gastelerde faalan da çıktı bu olay bu bombalama olayından sonra oldu ama yani adam ben istanbula bayılıyorum destek oluyum demiş helal olsun biz kendi ülkemizi yıkmaya çalışıyoruz elin adamı gelip bize yardım ediyo[hline]Ne kadar carpe diem deseler de inanma. Hep geleceğe oyna. Neden mi? Çünkü şu anda bu yazıyı okuyosun, geçmiş de saniyeler önce geride kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Mesh aynen bende senin gibi düşünüyorudm e anne bırakda başka kanal izleyelim moddaydım herzaman birgün baktım Reklamı veriyorlar annem anlatıt helal olsun dedim adama ama hala film izlemek istiyorum :d[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 harbi ya modaymis falan hikaye mis gibi filmler varken :P[hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 hakikaten helal olsun adama, michel adams mıydı neydi adı..[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for? Sam: Don't go where I can't follow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 alin iste fashion tv izlemek icin baska bi neden daha!bakiyim bizim kabloluda var mi :)) bu arada kimsede kendi gormemis herkese baska biri aciklamis hadi hadi gecin bunlariiii biliyoruz butun gun izliyosunuzzz[hline]-->Four String Magic<-- Time well wasted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Bi tek biz bilmiyoruz ülkemizin değerini demekki.[hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Feşın tivi gençliği engellenemez. Kaç kere babamı elinde viski bardağıyla sızmış yakaladım her seferinde de fashion tv açıktı iki de bir uyandırıyorum "yaşlı keçiieee hadiee moda falan bahane neyine feşın senin" 3 saat dırdır ediyor sonra :P[hline]Some people are born with tragedy in their blood. UIN: 2060306 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 helal lan herife... oyoyoy çok ilginç ama çok güzel...[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Onu brakın bir ara türkiye'den defileler sağ üstte türk bayrağı ile birlikte yayınlandı FTV'de ve Yunanistan ayaa kalktı diye haberler çıktı hehe.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 heh millet feşın tv'nin f'sini bilmiyorken amcam (eski deri konfeksiyon & tabakçılar baba ve bütün amcalar) düzenli olarak seyrediyordu, "e napalım mesleğimizde neler değişmiş merak ediyorum" diyordu hınzır bir gülümsemeyle.. :-p çok alem insandır, bir ara bana geliyordu "internet'i gezdir bakalım ne gül bahçeleri var ;) " diye.. tanımanız lazım müthiş bir insan.. :)[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for? Sam: Don't go where I can't follow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar