Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Larry Hayranlari

cmrownz

Öne çıkan mesajlar

TRGamer'da yapilan bir aciklamaya gore enson 7.serisinde biraktigimiz larry geri dönüyor , hemde cok daha güzel bir senaryo ve oynanabilirlik ile. Larry Bilenler bilirler heyecanini :) , kutuphanedeki kadinin kitabinin kapagini "Hercules' Sex Adventures" isimli kitabin kapagiyla degi$tirip sonrada vuru$a gitmeyi ;) , kisacasi buyuk bir zevkle bekliyorum .

P.S=Matrix Online'i da o $ekil beklemeye almi$ durumdayim ahgah
Sosyal ağlarda paylaş

heheh elbiselerimizi yırtıyordu hercule sex kitabını verince sonra odaya giderken yaşlı teyzenin biri görüyordu falan heheh sonra balonla şekil yapan adam vardı bi tane penis şekli yaptı koptuk biz orda zaten gemideki ağaçlar desen hepsi ayıp ayıp şekilleri var :D süperdi ya oyun ben bi kaptanı tavlayamadıydım =) gemide tıkandım[hline]morning morning where are you going?
Sabah sabah nereye gidiyorsun?
Frp-tr.net
Aysikyu
Sosyal ağlarda paylaş

Bir topic açmadan aramak güzel şey canım...

http://www.paticik.com/forum/view.php?id=47250

salak bunlar.
1- konsolda adventure oyunu çıkartılmaz.
2- adventure oyunu 3d olmaz
3- larry'nin güzelliği, süper çizimler sayesinde esprilerin ve hatunların mükemmel yansıtılması. oysa bu oyunda hatunlar bile çirkin olmuş..

ama adamlar sırf kar düşünüyor..
tamam bir oyun kar etmek için çıkar.
ama sırf kar etmek için çıkartılmak ile kar etmek için oyun çıkartmak farklı şeyler..[hline]Bir şeyi göremiyor olman,
orda olmadığı anlamına gelmez.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 31 October 2003 09:51 tarihinde demiş ki:
larry 7'de bir senaryo yoktu ki..
gidiyorsun, güzel çizilmiş hatunların orasını burasını izliyorsun, dido'ları buluyorsun, göğsünü yaprakla kapatmış hatunun önündeki yaprağı ittiriyorsun, efendi bir sekreteri, cazibeli bir hatuna çeviriyorsun, en sonda da kaptanla yatabilmek için puan toplamaya çalışıyorsun.

Böyle bir oyun, ya sinematik olur, ya da çok güzel bir çizerin elinden çıkan çizgi filmimsi bir 2d oyun olur.. 3D ise Larry'nin mantığını öldürür..

Konsolda zaten adventure ve Larry olmaz.. Olayın doğasına aykırı bir kere... Konsolda olan adventurelar (beyond good and evil mesela bir örnek) Action yanında verilmiş birkaç komik puzzledan ibaret sadece.. Onlara da adventure diyemiyorum.. Adventure dediğin Blue Ice olur, Monkey Island 1-2-3 olur, Sanitariuım olur, The Day of The Tentacle olur.. Tutup da içine iki puzzle konmuş tomb raider klonu oyunlar adventure olmaz..

Bu arada Monkey Island'da, Larry'den farklı olarak bir senaryo vardı evet.. Hikaye, zevkli oyuna daha çok zevk katmıştı.. Ama Monkey Island 4'te gördük 3D adventure oyunu.. Bir kitabı alabilmek için bile 10 takla atıyordun

hala bunları da düşünüyorum oyun hakkında..
duyduğum en kötü haberlerden biri..

ilki warcraft adventures oyunun iptali idi..[hline]Bir şeyi göremiyor olman,
orda olmadığı anlamına gelmez.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...